Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.03.2007 19:30    #20381     Sufler - Porady do gry - Internet
Mam problem..... Więc chciałbym pograć sobie z moim kumplem przez neta ale jest problem.... ja mam sciagnietego patha 7.02 natomiast on nie ma patcha i gdy chcemy pograc razem przez neta to pisze ze mamy inne rodzaje gry (cos w tym stylu:D)
Wiec jezeli ja odinstaluje sobie tego patcha to czy mi beda chodzic stare sevy?????(te grane na patchu)????????

Cavalerra Młody aktywista

23.03.2007 16:14    #20382     Sufler - Porady do gry - Stara baza danych
Wiesz co ja mam parę baz danych w folderze db (chyba z 5) i za każdym razem kiedy rozpoczynam rozgrywkę wyświetla mi się możliwosc wyboru bazy danych. Spróbuj w edytorze wczytac bazę 7.0.1 i ją zapisac ale pod inną nazwa (wszystkie pola przy zapisie muszą byc zapisane, czyli autor itp..) Myslę, że to rozwiąże problem...

Ivor Partyzant

23.03.2007 16:09    #20383     Sufler - Porady do gry - Stara baza danych
Dlaczego kiedy staram się zacząć grę na bazie danych 7.0.1 gra zawsze ładuje mi bazę 7.0.2? Mam z tym poważny problem bo chciałbym grać składami z początku roku, a nie tymi po aktualizacji. Macie jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem?

Demq Partyzant

23.03.2007 15:30    #20384     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Witam. Mam problem, a mianowicie gram Palermo i gdy jadę na mecz z Interem, lub innym mocnym klubem to moi zawodnicy nie są sobą. Grają bojaźliwie, zupełnie nie wiem czemu.porażki z Interem nie bolałyby tak bardzo gdyby nie to że przegrywamy bez walki. Czemu tak jest? I jak na takie mecze ustawiać zespół?

matti91 Partyzant

23.03.2007 14:48    #20385     Sufler - Porady do gry - reset kompa
... i zapoznałeś się z magiczną sztuczką ruszania myszką. U mnie też ten problem się chyba rozwiązał (ale pewnie tylko chwilowo). Zrobiłem format i teraz szybko mi się ładuje, gra śmiga bardzo ładnie (nie mam zacinek ani nic), ale pewnie ma radość nie potrwa długo. W każdym razie cieszę się, że chociaż Tobie udało się rozwiązać problem

A może u mnie też chodziło o konflikt sterowników :D
Zobaczymy, może dam odpowiedź gdzieś za 2 tygodnie - miesiąc ;]

kurak69 Przodownik pracy

23.03.2007 14:17    #20386     Sufler - Porady do gry - reset kompa
i chyba problem rozwiazany. Okazalo sie ze chodzi prawdopodobnie o sterowniki. zainstalowalem najnowsze z karty graficznej i plyty glownej i problem resetowania znikonal.

Tym co maja ten problem moge doradzic zeby najpierw w windowsie w "przywracanie systemu" odznaczyli "uruchom automatycznie komputer" wdedy jezeli wystepuje problem komputer sie nie resetuje tylko wyswietla sie niebieski ekran z opisem problemu. dzieki temu doszedlem ze chodzi o konflikt sterownikow.

Mimo wszystko dzieki wyszystkim za pomysly. dzieki nim mam kompa wyczyszczonego z kurzu, stale monitoruje temperature procka, i nauczylem sie testowac pamiec ram. Zawsze jakies nowe doswiadczenia. ;)

dscorp Partyzant

23.03.2007 02:25    #20387     Sufler - Porady do gry - Treningi w przerwie zimowej
Siema! Gram Litexem Łowecz 5ty sezon i często w rundzie wiosennej idzie mi gorzej, znacznie gorzej niż na jesień. Zastanawiam się jak to zmienić. Być może jest to kwestia tego, iż nie zmieniam treningów w zimie. Co radzicie? Grać sparingi w przerwie zimowej czy nie? Co zrobić by wszyscy piłkarze byli mieli status "zdolny do gry" i jak sie pozbyć "poważnych braków kondycyjnych"? czy jeśli pod koniec jesiennej gracze słabli, mieli pod koniec meczy 62-67% kondycji to czy w zimie dać im w kośc by poprawić ich kondycje czy wręcz przeciwnie, poluźnić treningi? Jak już piszę to poruszę od razu drugi problem. Rozmowy motywacyjne... Litex jako silny zespół ma wiekszosc meczy ze słabszymi od siebie teamami... mówić im cały czas, że oczekuję wina wywierając na nich presję lepiej czasem powiedzieć coś innego? Z góry dziękuję za cenne uwagi...

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.03.2007 18:00    #20388     Sufler - Porady do gry - Smolarek
Zebrało, przeczytajcie http://www.cmrev(...)/20.html wiec jakis inny nastroj

mkanius Przodownik pracy

22.03.2007 15:26    #20389     Sufler - Porady do gry - Nie można zapisać gry
moze porpsotu masz za mało miesca wyszkukiwarka: http://www.cmrev(...)423.html

Aroux Partyzant

22.03.2007 14:05    #20390     Sufler - Porady do gry - Brak szwajcarskiej flagi
Po zainstalowaniu gry, zainstalowałem dostępny na forum superpack fm2007gfx.zip. Następnie po pojawieniu się patcha 7.0.2, zainstalowałem go i wtedy znikła mi flaga Szwajcarii (ta malutka występująca np. obok klubów w pucharach).

Drobiazg, ale jestem estetą, więc bardzo mi to przeszkadza. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.