Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tinpex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.03.2007 16:30    #20321     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska w FM
Jeśli można to prosiłbym o dodanie Jezioraka Iława, v-ce lider IV ligi warmińsko mazurskiej.
stronka Jezioraka:
http://www.jeziorak-ilawa.pl

jak coś mogę coś autorowi update pomóc przy tej drużynie
kadrę też sam moge wypisać żeby problemów nie było

pozdrawiam

sefko1 Przodownik pracy

31.03.2007 12:24    #20322     Sufler - Porady do gry - 3 liga w Fm

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
31.03.2007 09:38    #20323     Sufler - Porady do gry - Pytanie do adminow
Ja mam to samo i się tym nie przejmuję. Kwestia przyzwyczajenia. Na chyba wszystkich stronach tak mam, że jeśli nie wykonuję na niej czynności przez jakiś czas, to zostaję wylogowany. Jeśli rzeczywiście jest to dla niektórych użytkowników problem, to proponuję odświeżać stronę co kilkanaście minut ;)

A jeśli chodzi o ilość punktów założyciela tematu - najczęściej wypowiadają się oni kilkukrotnie w swoim temacie i można najechać na nick kursorem, punkty na pewno się pojawią :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.03.2007 23:03    #20324     Sufler - Porady do gry - Pytanie do adminow
ciesze sie ze naprawiliscie problem z talentami ale mam jeszcze jeden.otoz gdy nie pisze nic na forum tak gdzies przez godzine to mi sie uzytkownik wylogowuje.na dluzsz mete to jest denerwujace.mozecie cos z tym zrobic?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.03.2007 22:44    #20325     Sufler - Porady do gry - Powolywanie obcokrajowcow
To jest niestety duzy problem nawet w Realu tracimy wielkie talenty. Czy to przypadkiem nie Sahar strzelil w srode 2 bramki dla Izraela w el. MS ? Wracajac do tematu sprawdz np. Batate tego co gral w Pogoni on ma polskie obywatelstwo zobacz czy mozesz go powolac pewnie tak x]

giersik Przodownik pracy

30.03.2007 18:59    #20326     Sufler - Porady do gry - Krażki,okręgi i ...3d

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.03.2007 18:29    #20327     Sufler - Porady do gry - Polacy do Boju!
Niestety w polskiej lidze [i innych w krajach rozwijających się] zawodnicy chcą po jakimś czasie odchodzić. Jednak najczęściej po sezonie, dwóch dobry zawodnik [jaqk np. Salihi] będzie miał dużą wartość i bez problemu będzie można go sprzedać za niezłe pieniądze.
Co do pierwszego pytania to może nie zapisujesz składu kadry i przez to są poprzedni piłkarze. [choć nie jestem pewny czy o to Ci chodzi]. P:)

Robal Partyzant

ja nie mam takiego problemu

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
problem został rozwiązany. od razu przyznaje sie, że wyniknał on przez moje niedopatrzenie z czasów tworzenia personalizacji użytkownika. Teraz powinno już być wszystko w porządku.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

30.03.2007 14:33    #20330     Sufler - Porady do gry - FM a pamięć wirtualna

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.