Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kyniu_Widzew Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2007 08:55    #20301     Sufler - Porady do gry - StRoNkA
wiem, własnie mam problem z zawodnikami:/ Przespałem troche okno transferowe i nie kupilem zadego napastnika(gram roma). Totti to nie jest snajper, Wilhelmsson marnuje mnóstwo sytuacji(wykanczanie 12), a Okaka ma 17 lat:(

matulik Partyzant

04.04.2007 21:56    #20302     Sufler - Porady do gry - Puchar Ligi polskiej = zamotanie
w patchu 7.0.2 doszedl puchar ligi polskiej. tak jak w rzeczywistosci - wpuszczalem tam slabyszch graczy zeby sie ograli. jednak o dziwo mialem drugie miejsce w grupie potem po zakonczeniu rozgrywek ligowych awansowalem wyzej i na urlopie doszedlem az do finalu, ktory przegralem.
problem w tym, ze final zakonczyl sie 19 maja, a 1 czerwca juz zaczynal sie okres przygotowawczy.

i teraz pytanie czy to nie jest zle, ze pilkarze mieli tylko 1.5 tygodnia urlopu? czy nie odbije sie to na ich moralach?

grajac poprzednimi razem bez Pucharu ligi polskiej bylo tego czasu o wieeele wiecej.

pozdrawiam

Mich@el Partyzant

04.04.2007 20:47    #20303     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy?
Wszystko jest OK :] nie ma ograniczeń, a składy itd. się zachowały.
Ale przy okazji powiem wam wszystkim coś dziwnego, również experci mogą się tym zainteresować.
Kupiłem FM'06 w Empiku w Galerii Łódzkiej, wydałem 99zł. Pierwszy raz, gdy włączyłem grę, wszystko było ładnie, pięknie. Później włączyłem ją drugi raz...i wyświetlił mi się komunikat, abym włożył do napędu CD-ROM oryginalną płytę z FM'06...wkładałem, włączałem i zupełnie tak, jakby komputer nie widział tej płyty...komunikat wyświetlał się ciągle. Nie wiedziałem, co zrobić, więc popytałem znajomego informatyka. Ten przyniósł mi na 2 dzień płytę z...crackiem do FM'06. Skopiowałem go do folderu z FM i od tamtej pory wszystko mi działa. Nie zmyślam, tak było naprawdę, oczywiście mogłem zgłosić ten problem do firmy, co to robi, ale nie robiłem z tego tragedii, ważne było, że gra działała. Dziś, gdy zainstalowałem patch, włączyłem grę, a tu znowu komunikat z oryginałem... wkładam oryginał i teraz wszystko śmiga...jedyna wada to to, że muszę teraz grać z płytą :( Tak więc widzicie, miałem oryginała, a mimo to potrzebowałem cracka...

jeziorakFAN Partyzant

Jeśli grasz na innym patchu niż 7.0.2 to taki problem może występować. Zainstaluj patch 7.0.2 i już będzie wszystko dobrze "D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.04.2007 20:05    #20305     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy?
Po zainstalowaniu tefo patcha i łatki nie powinno być żadnego problemu z obcokrajowcami [brak limitu]:
http://www.cmrev(...)/82.html
http://www.cmrev(...)/93.html
P:)

rokfor Partyzant

Siemanko... chyba mam cos na twoj problem:D:D w lidze hiszpanskiej mozna zglosic 75 pilkarzy tylko musisz poprzenosic tych z pierwszego skladu do zespolu rezerw i mlodziezowego i po prostu tam nadac im numerki:D:D jak skonczy sie okres zglaszania to wrzucasz ich z powrote do first team i mogo spokojnie grac:):):) wiem bo sam tak robie:D:D ale nie wiem czy to jest blad czy tak jest w rzeczywistosci....

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

W Polsce tylko w pierwszym sezonie jest ograniczenie 25 zawodników, potem ten problem znika:)

mkanius Przodownik pracy

03.04.2007 19:07    #20308     Sufler - Porady do gry - KKS Lech
mam problem(a raczej pytanie) zacząłem grac sobie lechem poznań i tak patrze a tam nie piszę kks lech tylko lech poznań czemu?? przecież sie scalili z amicą wronki a jak wipuje amica to wyszukuje nieprawdziwych zawodników, ale np marcin kikut grał w amice i teraz jest w lechu ale czemu nie ma nazwy kks lech??? mam orginalną płytę i patcha 7.0.2

mkanius Przodownik pracy

03.04.2007 17:30    #20309     Sufler - Porady do gry - Utracone wiadomości
Houston mamy problem!!!

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.04.2007 17:23    #20310     Sufler - Porady do gry - Utracone wiadomości
Pojawił się mały problem, nie mogę się dostać do poczty! Może jednak podaj swojego maila (sorry za trzy posty:()

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.