Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fudi Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2007 16:57    #20271     Sufler - Porady do gry - Kobieta ?!
a tak z ciekawosci.....:| za co ja mam reakcjoniste ???:/

Za takie właśnie debilne pytania i wstawki nie na temat.

§ Udzielanie odpowiedzi
1. Możesz dołączyć się w odpowiedzi do zadawanego pytania, jeżeli poszerzysz je o dodatkowe informacje bądź szczegóły. Posty typu "mam taki sam błąd/problem" nie wnoszą nic do dyskusji.
2. Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie pisz. Wyjątek stanowi punkt pierwszy.

- dop. Speed

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.04.2007 15:32    #20272     Sufler - Porady do gry - Zagram w sieci
Tu masz specjalny temat by się na coś takiego umawiać:)
http://www.cmrev(...)300.html

xpris Młody aktywista

07.04.2007 14:52    #20273     Sufler - Porady do gry - Kobieta ?!
W Groclinie jest jednym z działaczy córka prezesa Joanna Drzymała.
Nie ma problemu z ustawieniem tego w edytorze, tworzy się nową osobę, ustawia się jako nonplayer i płeć na famle.

kurak69 Przodownik pracy

07.04.2007 14:27    #20274     Sufler - Porady do gry - Wesołych Świąt eFeMowicze!!!
Mimo ze to nie miejsce na takie zyczenia, ale skoro staramy sie sobie pomagac to jestesmy jakąś wspólną społecznością. Łączy nas pasja a także fajna cecha osobowości czyli chęć pomagania innym. Życze wam więc sukcesów a także jak najrzadziej okazji do zakładania tematów z problemami!

Mam nadzieje że mimo tematu nie na sufler Członkowie Rządu wykażą sie swiątecznym duchem i nie zrobią ze mnie od razu "wroga ludu"

Kees Partyzant

07.04.2007 13:59    #20275     Sufler - Porady do gry - Ciekawa sytuacja...
Rok 2010, Londyn, White Hart Lane. Mam w Tottenhamie zawodnika nazwiskiem Dorian Dervite. Jest to młody (21 l.) francuz wart 4,7mln. Mam z nim, a raczej z asystentem taki problem, że ten drugi wciąż radzi mi wystawić go na listę transferową. Pewnie bym i to zrobił, bo jak na OŚ odbiór 14 to nieco mało, zwłaszcza, że atrybuty psychiczne też ma do kitu. Sęk w tym, że od 3 sezonów chłopak gra jak natchniony. Średnia nie spada poniżej 7.5 a on każdy mecz, nawet przegrany, gra na ocenę 8 lub 9, od 3 lat miał może kilka ocen niższych niż 7, jest niesamowity! Gdzie ta gra ma logikę, żeby non-stop go zachwalać, a jednocześnie doradzać wywalenie go ze składu. Dodam, że moim asystentem jest Sammy Lee, więc jest to człowiek z najwyższej półki.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.04.2007 13:43    #20276     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
Jeśli nadałeś scoutom, aby obserwowali dużo graczy oraz rozgrywki [np. Puchar EURO lub Serie A] - to niestety to trochę trwa- czasem nawet miesiąc albo dwa. Może zatrudnij dodatkowych scoutów- nadaj im, że by tylko obserwowali kilku graczy i po problemie. P:)

FmFan Partyzant

07.04.2007 13:05    #20277     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
ostatnio mam tak że jak chce aby scout obserwował mi jakiegos piłkarza ktorym sie interesyje to wogole nie przynosi mi raportu... co jest? ciagle mam tylko napisane że opracowuje raport...

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote=Seju]Dla osób stale z nami współpracujących przewidziana jest ponadto ciepła posadka w naszej redakcji. ;)
Oj, to się teraz naczytacie tych opowiadań :)
PS. Nie żebym był natarczywy, ale kiedy będę zielony? x)[/quote]
Współczuje tylko SZk, ponieważ będzie nadchodziło tyle tych opowiadań, że nie będzie miał czasu na ich poprawę, ponieważ w większości będą to osoby w których interesie będzie leżała zdobycz krzyżykowa, a nie ciekawe opowiadanie. Myślę, że czas oczekiwania na publikacje będzie baardzo, baardzo długi :]. No cóż, ale to nie jest mój problem.
PS. Podłączam się do pytania Seja.

KrzysztofR Młody aktywista

06.04.2007 22:25    #20279     Sufler - Porady do gry - CWKS Legia a Legia
giersik ma rację, prezesem CWKS jest Jacek Gmoch. Zresztą klub ma spore problemy finansowe i z infrastrukturą.

Trolek Partyzant

Ja jeszcze raz ;) nie chce zakładac nowego tematu zeby nie zasmiecac a ze moje pytanie jest zwiazane z tym tematem to napisze tutaj.A wiec mam klub filiany(według fudi7 :D ) z belgi i mam w skałedzie U-18 nicolasa millana dochodzi sierpien i on nie dostaje pozwolenia czy musze go wypozyczyc do tego klubu i czy jest taka mozliwos bo patrzylem i nie moglem znalez takiej opcji(chce zaznaczyc ze wspolpraca polega na tym zby nie było problemow z pozwoleniem)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.