Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.04.2007 11:58    #20261     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
[quote]Raczej nie da się samemu wybrać klubu, ale spokojnie. Z pół-zawodowca też może wyskoczyć nagle jakiś talent, który będziesz mógł kupić po "promocyjnej cenie".[/quote]
no i wlasnie z tym jest problem... W FM'a gram od jego wydania i jeszcze w moim klubie filialnym nie bylo zadnego obiecujacego grajka...To jest moim zdaniem największy błąd SI ,że talentów z afryki , azji nie ma praktycznie zadnych :/ Oczywiscie chodzi mi o tych co graja w swoich panstwowych ligach.

Turbocik Partyzant

09.04.2007 11:33    #20262     Sufler - Porady do gry - Pomyłka sędziego czy moja??
Oto mam taki problem nie wiem czy można samemu zgłaszać sytuacje która mi się nie podobała(żeby wysłać do ZPN).
Jeśli można to powiedźcie co i jak.
A czy wak kiedyś się udało wybrac trafna akcje że sędzia się mylił??

Stryju Młody aktywista

09.04.2007 11:19    #20263     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Ostatnio mam z nimi problem ponieważ jak idę do zarządu z prośba jakiś to zawsze dają mi kilku 'pół-zawodowych' klubów z których nie miałbym żadnych korzyści, a może ktoś wie jak zrobić żeby samemu wybrać jakiś klub i żeby zarząd gadał z tym danym klubem np. Japonii czy USA.

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

08.04.2007 23:13    #20264     Sufler - Porady do gry - Tournee a sprzedaz pamiatek
nie wiem ale raczej tak tak napisal 1bartek tu masz link http://www.cmrev(...)681.html tutaj napisal o tych pamiatkach :)

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

08.04.2007 20:17    #20265     Sufler - Porady do gry - reinstal zacinanie problem
jak zrobic reinstall Fma jeśli nie ma pliku do uinstalu ????
problem polega na tym ze podczas instalacji zawiesza mi się komp i robią sie jakieś błędy
co robić

giersik Przodownik pracy

08.04.2007 15:35    #20266     Sufler - Porady do gry - Dnipro Czerkasy
1. Nie można. Jeśli klub chce sprzedać niepotrzebnego zawodnika, to będzie ci proponował go za grosze. Po jakimś czasie, jak nie znajdzie się kupiec, to zawodnik zostanie zwolniony z kontraktu.
2. Nie jest to błąd. Przed sezonem byłeś stawiany na straconej pozycji. Jeśli dalej będziesz wygrywał, to twoje notowania u bukmacherów będą lepsze.
3. To jest twój problem. Nie znam twoich zawodników, twojej taktyki.
4. 2D zdecydowanie lepsze.
5. Wydaje ci się :)

pundu Partyzant

08.04.2007 12:29    #20267     Sufler - Porady do gry - Dnipro Czerkasy
Na początek Witam, bo jestem tu nowy, choć w FMa gram już kilka lat. Mam FM2007 z ostatnią łatką, mam kilka pytań i liczę na waszą pomoc. Gram w lidze ukraińskiej, klub Dnipro Czerkasy, idzie mi dość dobrze jak na moje dotychczasowe osiągnięcia w grze dlatego liczę na Waszą pomoc. Otóż
1. W trakcie okna transferowego, inne kluby w kółko proponują mi piłkarzy, nawet jak razy tych samych, można jakoś dać do zrozumienia, że jak będę chciał piłkarza to sam sie zgłoszę?
2. W każdym meczu notowania bukmacherów są 1-50, że wygram, chociaż po 15 kolejkach jestem szósty, to nawet jak gram z kimś z dołu to tamci są zdecydowanymi faworytami i ja mam liczyć na cud. Czy to jakiś błąd w grze?
3. Mam problem z graniem przeciw taktyce 442, nie bardzo wiem jak efektywnie wyłączyć grę skrzydłami przeciwnika, nie tracąc przy tym siły ofensywnej.
4. Nigdzie na forum nie znalazłem odpowiedzi czy gracie na widoku 2D, czy w trybie tekstowym. Ja aktualnie gram na widoku 2D bo to dużo przyjemniejsze, ale wcześniej grając innymi klubami, często zmieniałem tryb na tekstowy jak mi nie szło i nie miałem już pomysłu , moim zdaniem czasem pomaga
5. Czy FM2007 uczy się taktyki mojej i czy przy grze nie zmienioną taktyką lub podobną przez kilka meczy może wystawić taką antytaktykę, że nie mam szans. Podobno w CM 03/04 tak było. I jestem w skłonny w to uwierzyć, bo często odczuwałem ten syndrom. Objawiało sie dużą liczbą sytuacji i bliską zeru skutecznością, tu wracam do poprzenidego pytania, bo mam wrażenie, że grając w trybie 2D można tego uniknąć

Będę wdzięczny za Wasze rady, pozdrawiam.

Sufler to nigdy nie było, nie jest i nie będzie forum. Proszę, abyś o tym zawsze pamiętał. Pozdrawiam.
dop. Grzechoo

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

07.04.2007 22:08    #20268     Sufler - Porady do gry - klub
[quote=portowiec1992]obserwator-wcale nie oczekuje za to punkcikow.poprostu jak juz ktos zadal takie pytanie staram sie pomoc.[/quote]

Ok, ale to nie jest problem zwiazany z gra, tylko problem lezacy w Efemaniaku.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.04.2007 21:02    #20269     Sufler - Porady do gry - Stałe fragmenty gry

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.04.2007 18:16    #20270     Sufler - Porady do gry - Zagram w sieci
Brawo Fudi7, zgadłeś ;)

Jest już temat do zamieszczania ogłoszeń dotyczących gry przez sieć, zapraszam:
http://cmrev(...)/12.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution