Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tabalugg Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.04.2007 12:25    #20241     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
witam mam taki dziwny dośc problem.....gram Anderlechtem i przede mną był mecz z KV Mechelen ( beniaminek,ostatnie,18.miejsce,fatalna gra,ostatni mecz porażka 0-6 z Club Brugge) ... myślałem że wygramy a tu...klops.....0-2.....a potem następne mecze Mechelenu to same porażki !! Jak to mozliwe ?Nawet w rzeczywistosci tak nie ma !

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.04.2007 08:42    #20242     Sufler - Porady do gry - Update do FM 2007 Polecam
Jejku ty chyba naprawde chcesz mieć bana, dostałeś ostrezenie i jeszcze zakładasz taki sam temat co wczesniej pisałeś i na nim dostałeś Reakcjonistę. Tamten teat nie był przecież zamknięty: http://cmrev(...)3/2.html

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

10.04.2007 20:27    #20244     Sufler - Porady do gry - Francuska 4. liga
www.cmrev.com/sufler/problem/4950.html

Sorry za dwa posty, tu masz linka do tego tematu.

aberdeen Młody aktywista

10.04.2007 20:09    #20245     Sufler - Porady do gry - Francuska 4. liga
Panowie nie musicie mi tłumaczyć jak sie FM-a włącza. W managery piłkarskie grałem jeszcze na amidze. Ale do rzeczy. Problem w tym, że kiedy włączam wszystkie ligi francuskie, to CFA mam tylko na podglądzie (nie moge grać zespołmi tej ligi) :(
Z czego to może wynikać???

leniwczyk Partyzant

10.04.2007 20:02    #20246     Sufler - Porady do gry - Francuska 4. liga
Chłopcy... Jest tylko jeden problem - francuska 4 liga (CFA) nie jest w FM07 ligą grywalną. Można ją sobie załadować, ale nie można poprowadzić żadnego zespołu. No chyba, że w kolejnym sezonie awansuje ;)

A tak na poważnie to może jest jakiś mod, pozwalający na grę 4 ligami? Jak ktoś robił polską 3, to może i francuska 4 się gdzieś trafi.

No i oczywiście można zamienić drużyny w edytorze. Ja dzięki temu walczę w Crox de Savoie :)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.04.2007 19:31    #20247     Sufler - Porady do gry - Francuska 4. liga
Oczywiście. PRzy wyborze nowej gry musisz po prosu wybać ligi francuskie do CFA (czyli 4 ligi) i wybrać jakiś zespół. Żaden problem ;)

ratamahata69 Partyzant

10.04.2007 16:57    #20248     Sufler - Porady do gry - Bardzo niskie PA...
Witam! Mam taki problem otóż podajecie na stronie talenty które mają bardzo wysokie PA co sugeruje że mogą zostać mega gwiazdami... zauważyłem (za pomocą FM Scouta) że zawodnicy tacy jak Torje, Sarkies, Cardenas, Kislyak, Mokoena, Jose luis Silva, Millan czy Sahar generują się w mojej grze z bardzo niskim PA - kształtuje się ono w przedziale 130 - 145 dla wszystkich wyżej wymienionych. Zaczynalem gre roznymi klubami i wciaz bylo to samo - niskie PA. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś z was mial taki problem ? Wszyscy wyzej wymienieni graja bardzo dobrze ale w średnim klubie (NAC BREDA) natomiast nie interesuja sie nimi wielkie kluby a co za tym idzie nie mam kasy z wytrenowania tych mlodziencow. Od czego zależy generowanie się potencjału piłkarza? Dziwnie to wygląda gdy taki Cardenas osiąga max swoich możliwości (PA 140) w wieku 19 lat...Dodam że mam orginała a poza tym patcha 7.02 i niemodyfikowałem w żaden sposób bazy danych.

kregus Partyzant

10.04.2007 12:30    #20249     Sufler - Porady do gry - Plik Retain.ddt
No tylko ze maly problem jeszcze nie sciagnalem pliku zaznaczam. Odpalam fm i biore noa gra i wyskakuje "baza nie zostala wczytana" i niewiem o co chodzi :D

Stryju Młody aktywista

Mam mały problem ponieważ kończy się sezon i mój wychowanek z Kamerunu ma kontrakt do tego sezonu i jak chcę z nim przedłużyć to jest że nie dostaje pozwolenia na pracę a wystąpił w kilku meczach reprezentacji i ponad 30 meczy w moim klubie i nigdy nie dostaje pozwolenia, czy wie ktoś co można z tym zrobić ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution