Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.04.2007 11:20    #20231     Sufler - Porady do gry - Wasze składy
to nie pytanie na sufler.
na takie rzeczy miejsce jest tu:
http://www.cmrev(...)299.html

zmijen Partyzant

11.04.2007 21:57    #20232     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
to jest czesta sprawa w najnowszym fm spotkalem sie nie raz z takim czyms ze bylem mistrzem jesni wygrywajac ze wszytkimi a pozniej zaczelo sie pasmo samych porazek i nic nie moglem na to poradzic az kibice zaczeli mowic cos o mojej nie zmienianej taktyce.Zmienilem na byle jaka i wygralem i to jest bezsensu.Albo jak wygrywalem wszystko i zmienilem taktyke to przegralem i tlumaczyli ze nie zmienia sie taktyki, smieszne to jest.

Teraz rozwiazalem ten problem tak ze jak przegram z rzedu 2 mecze to zmieniam odrazu taktyke...mam juz przygotowanych 5taktyk i zapisanych i wymieniam je zawsze jak to sie dzieje.

pozdro!

Stryju Młody aktywista

11.04.2007 21:18    #20233     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
Jak ja miałem ten problem to ściągnąłem jakiś program ale nie pamiętam jaki to był ;/ i ten program sprawdzał czy CD-ROM nie jest przegrzany i ile obrotów itp. ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywał ;/

przemek202 Partyzant

11.04.2007 20:59    #20234     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
Ja miałem podobny problem...Przyczyną tego jest chyba przegrzanie cdromu, jego poddatność na zniszczenia bądż zabrudzony odtwarzacz

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.04.2007 20:55    #20235     Sufler - Porady do gry - Problem z cdromem
to nie jest problem z fm acz kolwiek przez to nie moge w niego grac.

wlozylem plyte do cdromu(napewno dobrze) i pozniej chcialem cdrom otworzyc ale przez kilka minut nie moglem.w koncu sie otworzyl ale to mnie nie ucieszylo po tym co zobaczylem.plyta zostala polamana na "milion" malych kawalkow.co moze byc przyczyna?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
11.04.2007 20:07    #20236     Sufler - Porady do gry - Status
Zreszta zamiast zadawac takie pytania lepiej po prostu korzystac z suflera tak, zeby nie miec takich problemow :> Totez zamykam.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
11.04.2007 19:53    #20237     Sufler - Porady do gry - Status
Po mniej wiecej tygodniu, jesli Reakcjonista nie sprawia juz problemow :>, jego status powinien powrocic do zielonosci.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
11.04.2007 15:51    #20238     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
Myślę, że tabalugg miał coś innego na myśli.

To że beniaminek KV Mechelen cały czas przegrywa, wcześniejszy mecz przegrał nawet 6:0, późniejsze mecze też cały czas przegrywa, a mecz z JEGO drużyną (bo tabalugg gra Anderlechtem, a wiadomo co to za klub i jaką pozycję ma w Belgii) tenże beniaminek wygrał!

A prawdą jest, że w FMie nie wolno lekceważyć żadnego przeciwnika. I jeżeli grając mocnym zespołem (jak na standardy ligi w której się gra) ze słabeuszami zrobi się wszystko tak, jakby to był mecz z odwiecznym rywalem (tj. sprawdzenie mocnych i słabych punktów przeciwnika, wyłączenie z gry najlepszego gracza [nawet w słabym klubie mają swojego najlepszego gracza - problem się zaczyna jeżeli jest to bramkarz ;) ], granie pressingiem czyli zmuszanie do błędów) jest BARDZO duże prawdopodobieństwo, że się taki mecz wygra.

Podsumowując - nie odpuszczaj, nie myśl że na pewno wygrasz, bo wtedy FM lubi sobie troszkę "pooszukiwać" ;)

Powodzenia!

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

11.04.2007 14:41    #20239     Sufler - Porady do gry - Scouting Inc.
Twój klub musi być bogaty, mieć trochę kasy na koncie [kilka- kilaknaście mln euro].
Poczytaj:
http://www.cmrev(...)034.html
http://www.cmrev(...)596.html
http://www.cmrev(...)098.html
P:)

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
11.04.2007 12:52    #20240     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
Prawdopodobnie to Twój drugi sezon. Dobrym wyjściem jest zmiana taktyki przed sezonem w sparingach, aby gracze mogli się rozegrać w nowej taktyce. Nie jesteś jedyny, który ma ten problem i faktem jest, że ten problem istnieje i nic się nie poradzi.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution