Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafiraf Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jest bardzo prosty spobów - wystaw go na kilka meczy o punkty, jesli będzie zbierał dobre noty to go sprzedasz bez problemu. Wcześniej oczywiście zrób to co mówili moi przedmówcy. ;) Ale najłatwiej to dodaj menedżera nowego i potem złóż sobą ofertę. :P Oczywiście poptępiam takie coś, bo to straszne pójście na łatwizne. :)

mkanius Przodownik pracy

12.04.2007 21:58    #20222     Sufler - Porady do gry - Dluuuuga dogrywka
bug jak nic!! ściągnij łatke i po problemie

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

12.04.2007 21:17    #20223     Sufler - Porady do gry - nowa gra
ja polecam gre fiorentina jezeli jestes dobry w managera to -15 nie sprawi ci problemu a ciekawie sie gra

mkanius Przodownik pracy

witam mam pytanie gram Valecią i mam następujący problem: na transfery mam 1 mln euro a potrzebuje na sam początek około 10mln, no i właśnie mam Jorge Lopeza który jest wart podajże 4 z czymś jest bardzo słaby ciągnie kasę za pensje robię wszystko żeby go kupili(wszystko) no i nikt go nie che co mam zrobić żeby szybko go sprzedać i zarobić kasy na Pablo lub Alexisa. Może to nie na sufler ale proszę nie blokujcie tego. Nagradzam oczywiście wszystkie pomocne mi odpowiedzi punktami

corey123 Partyzant

12.04.2007 17:15    #20225     Sufler - Porady do gry - Problem z retain
Mam problem z wielką bazą danych, otóż kopiuję plik retain do wskazanego w opisie folderu, ale w grze nadal mam do wyboru tylko bazę małą, średnią i dużą. czy cos robię nie tak? oczywiście plik ten zaznaczony mam również w opcjach w fm

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.04.2007 16:42    #20226     Sufler - Porady do gry - Kolory umiejętności

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

12.04.2007 16:40    #20227     Sufler - Porady do gry - 2 Pytania
1. ja zostalem selekcjonerem po 3 sezonach gry
2. Nic na to nie poradzisz musisz poczekac az ukończą 17 lat wtedy nie powinno być tego problemu

Pawell Partyzant

12.04.2007 16:36    #20228     Sufler - Porady do gry - 2 Pytania
1. Jak długo trzeba grać aby zostać trenerem reprezentacji kraju??
2.Mam problem z kupnem młodych piłkarzy (15-16 lat) ponieważ gdy zaproponuję im kontrakt zawsze dowiaduję się że ten zawodnik podpisał kontrakt z klubem w którym był.

raceCh- Partyzant

12.04.2007 15:32    #20229     Sufler - Porady do gry - 3 mecze w ciągu trzech dni!!!
Ja miałem podobny problem grając Celtą - mecz, 1 dzień przerwy, mecz, mecz, mecz. Powodem są przełożenia spowodowane awansem do kolejnej rundy pucharów. W 2006 nawet w Hiszpanii z podobnego powodu przedłużyli o tydzień sezon.
A w realnym świecie muszą być co najmniej 2 dni przerwy między meczami jeśli dobrze pamiętam.

sefko1 Przodownik pracy

12.04.2007 14:02    #20230     Sufler - Porady do gry - Wybór bazy danych
Mam problem. Grałem swoim klubem 8 lat (od conferance do premiership) na wgranej bazie HUGE. Z każdym sezonem zauważałem malejącą liczbe dobrych zawodników pojawiających sie w bazie. Z czasem gra stała sie denerwujaca. Prosze więc o pomoc graczy, którzy maja za soba rozgrywkę wielosezonową. Chcę zacząć nową kariere w Anglii i w związku z tym:
1. Jaką wybrać bazę danych :small, normall, large, huge
2. Ile lig angielskich wybrać (tylko 3 , czy wiecej)
3. Czy wgrac jakies inne ligi?? Zaznaczam, że nie zmaierzam nigdzie przechodzić. Czy inne ligi maja wpływ na rozgrywkę
4. Co daje i jaki wpływ na rozgrywkę ma dodanie wszystkich graczy z danego kraju?
5. Jeśli to cos daje, to jakich graczy opłaca sie dograc do kariery w Anglii
Pozdrawiam.

P.S. Co daje zaznaczenie, że dana liga jest tylko na podglądzie??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution