Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.04.2007 08:52    #20151     Sufler - Porady do gry - Ponowny problem z talentami
Ja tym razem nie mam już żadnych problemów.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

24.04.2007 08:47    #20152     Sufler - Porady do gry - Ponowny problem z talentami
Znowu jest problem z talentami z tej strony po zalogowaniu.moglibyscie znow to naprawic.

zmijen Partyzant

23.04.2007 21:06    #20153     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
do fudi7 i innych: jest z tym maly problem chodzi o to mianowicie:

gralem sobie jakims tam klubikiem na pachu7.0.2 i sobie rozegralem sezon zasejvowalem i jest git

wgralem na pacha7.0.2 wlasnie to cudne dzielo i odpalilem zeby sobie zobaczy co i jak tam siedzieje;D no i mnie to nie zadowala(sorrki tylko moje zdanie)no i wyszedlem z tego sezonu po oblukaniu juz tego cuda

no i dzisaj sobie odpalam gre wlaczam moj stary sejv na ktorym gralem przed jeszcze instalacja tego cuda o ktorym tu sie tyle pisze i mala niespodzianaka dania zamiast polski itp.

wiec pytanie jak to zniszczyc w koncu...bo sory twojego wytlumaczenia fudi7 kompletnie nie czaje:|:|:| chce grac w mojego starego sejva bez takich bledow co mam zrobic czy spowrotem zainstalowac pacha 7.02 na teg "cudo"czy jak bo nie chce tracic sejva

skoro przed intslacja"cyda"bylo wszystko ok to jesli to sie usunie powinno wszystko wrocic do normy tylko jak to zrobic????!!!!

pozdro!

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
23.04.2007 18:39    #20154     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem
Zakup nowy napęd CD/DVD.

Rozwiąże wszystkie Twoje problemy (no ok... tylko ten jeden), a i przez pewien czas będziesz wielce zadowolony, że Twój napęd czyta tak porysowane płytki jakich poprzedni nawet by nie był w stanie ;)

Swoją drogą - czemu jeszcze zadajesz to samo pytanie skoro już wszyscy odpowiedzieli Ci co masz zrobić?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.04.2007 17:15    #20155     Sufler - Porady do gry - komentarze prasowe

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

23.04.2007 16:57    #20156     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem
poprostu mam problem (nadal ) z cd.romem i poprostu fm nie zawsze się włącza więc chcę zrobić obraz żeby nie mieć problemów

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

23.04.2007 16:54    #20157     Sufler - Porady do gry - problem
zaciął mi się komp i od tego momentu jak klikam na ikonkę fm'a to pojawia mi się takie coś i nie chce się otworzyć

plik lub katalog /windows/prefetch/FM-EXE-1256de25.pf jest uszkodzony i nie nadaje się to odczytu .uruchom program chdsk ????????????????????????????????

shearerr Partyzant

Gram juz 15 sezon Jagiellonia Bialystok zdobylem 2 razy puchar mistrzow i tyle samo puhcar uefa mam bardzo dobrych pilkarzy noooo tylko cos sie zaczelo psuc mi w mojej druzynie wiec doszlem do wniosku ze musze zakupic dobrego pilkarza za duze pieniadze ale problem w tym ze nie mam odpowiednio duzo kasy chcialbym sprzedac 2 moich pilkarzy tylko jest mi szkoda bo to sa bardzo dobrzy pilkarze oboje maja kontynentalna reputacje noi graja regularnie w reprezentacji a cena za jednego wynosi...tyyyylko 5 mln funtow a to jest najbardziej wartosciowy pilkarz w moje druzynie i ma ca na maxa czyli 189 PA postanowilem sprawdzic reputacje ligi polskiej i wloskiej dla porownania noi polska liga ma 18 a wloska tak samo no ale ceny pilkarzy tam z P.A 150 i w srednich klubach sa wieksze nisz w mojej Jagielloni ktora ma reputacje globalna wiec w porownaniu do Milanu ktory ma globalna reputacje nie musze mowic jaka jest roznica pomiedzy cenami zawodnikow bo sa to astronomiczne roznice!! strasznie to irytuje bo nawet nie mozna godziwie zarobic w jendej z najsilniejszych liga swiata za 15 lat ;) F.M team pownienien to wziasc pod uwage gdy bedzie tworzyl nowa wersje bo starsznie to utrudnia zycie i denerwuje ze meczyles sie tyle czasu zeby zarobic go...... i w koncu konczysz gre bo dochodzisz do wnoisku ze nie ma to sensu!!

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

22.04.2007 21:44    #20159     Sufler - Porady do gry - Spolszczony edytor
Ale zajrzeć do słownika każdy (raczej) potrafi więc problemu nie widzę. Jeszcze raz powtarzam,że wyrazy w języku angielskim użyte w edytorze nie są tak skomplikowane aby je tłumaczyć gdyż każdy jak już powtarzam raz setny może zajrzeć do słownika...

Bartez Przodownik pracy

22.04.2007 20:56    #20160     Sufler - Porady do gry - Update z 3. Ligą Polską
U mnie jest git. Czy ktoś z was ma podobne problemy??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution