Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.04.2007 10:44    #20141     Sufler - Porady do gry - słabszy klub,lepsza liga ?
Aha, problem polega też na tym, że Reo Cocker ma w swoich ulubionych klubach West Ham i naprawdę ciężko go z Londynu wyrwać. Dlatego jak już ma odchodzić to do zankomitego klubu z mocnej ligi [a portugalska taką nie jest]. P:)

25.04.2007 10:40    #20142     Sufler - Porady do gry - Wyniki
Najlepiej, gdy taktyka jest taka sama przez cały sezon. Zawodnicy są wtedy zgrani. Czasem jest słaby mecz [pech], ale nie warto od razu zmieniać taktyki, gdyż gracze nie wiedzą wtedy co mają grać i wyniki są słabe. Polecam 4-1-2-1-2 [z DPŚ, PP, PL, OPŚ]. Nastawienie ofensywne, z kontry, obrona wysunięta, ścisłe krycie, kreatywność nieco nieograniczona, na odgrywającego, pułapki ofsajdowe. Przeprowadź może kilka transferów, być może tu tkwi problem. Polecam też obciążenia treningowe dość 'wysokie'. Poprzedłużaj kontrakty z niektórymi graczami- ich morale wzrośnie. P:)

tabalugg Młody aktywista

24.04.2007 22:22    #20143     Sufler - Porady do gry - Znikający gracze
Czy zauważył ktoś już problem znikających graczy ?? W wersji 7.00 był Vayrynen w Celcie,w 7.02 nie ma w Benfice Kikina Fonseki,K.Kazimierczak jest wypożyczony z Wisły Płock itp....czy jest jakis patch co zmieniałby to ?? A wiecie kiedy wyjdzie ( o ile wyjdzie) 7.03 ?

tabalugg Młody aktywista

24.04.2007 22:19    #20144     Sufler - Porady do gry - słabszy klub,lepsza liga ?
witam mam problem.Chcę sciągnąc Nigela Reo-Cockera z West hamu do mojej Benfiki (kończy mu się kontrakt ).Dlaczego nie chce przejść ? W WHU zarabia 3.4K E,u mnie mógłby 20 K,gram co roku w LM,wiec w czym problem ? Czy jakis wplyw ma liga w której gram ?

1. Nie jest zły, aczkolwiek wymaga dopracowania.
2. Może status kraj ma nieco za duży wpływ.
3. To nie powinien być problem. Bo jak proponujesz wszystkimk to zwykle więcej klubów chce go kupić i możesz podbić ceneę.
4. No faktycznie nie ma takiej opcji.
5. Tylko pochwały w interakcji z piłkarzem.
P:)

24.04.2007 17:29    #20146     Sufler - Porady do gry - Problem

Tom88 Partyzant

24.04.2007 17:22    #20147     Sufler - Porady do gry - Problem
Jak wczytuje grę wyskakuje mi okienko-zapisana gra nie została wczytana i fm.exe- Uszkodzony plik. Plik lub katalog C$Mft jest uszkodzony i nie nadaje się do odczytu. Uruchom program CHKDSK.

24.04.2007 13:37    #20148     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
Ja Ci radzę wgrać ligi [lub wszystkich piłkarzy] z: Białorusi, Bułgarii, Czech, Ukrainy, Serbii, Argentyny. To, że przychodzą zagraniczni gracze nie powinno być problemem, pod warunkeim, że są dobrzy. P:)

kyczy7 Przodownik pracy

24.04.2007 10:27    #20149     Sufler - Porady do gry - OE i załączone kraje
mam problem ... chce zagrac sobie kims z polskiej ligi ( bedzie to chyba lech ) i niestety mam słabego kompa ... wiec nie moge wł. za duzo piłkarzy ze wszystkich krajów ... waszym zadniem jakie kraj najbardziej pasowałby do OE ... napewno odp. ze to bedzie Białorus, wiec powiem Wam tak : włączyłem białorus i po 2 tygodniach gry ( w grze ) wszystkie polskie kluby zgłasząły sie po graczy ze wschodu i boje sie ze niedługo w polskiej lidze zrobił by sie kompletny syf i pełno białorusinow...a co Wy my myslicie na ten temat ... ??? czy jak graliscie w OE i wł. Bialorusinów to połowa polskiej ligi byla z Białorusi ??? czy jednak nie ??? ... a moze jest jeszcze lepszy kraj z którego piłkarzy sa dobrzy i przechodza do POLSKI ?? bede bardzo wdzieczny za odpowiedź ... nie wiem czy to temat na sufler ale zaryzykowałem ...

kaczy Młody aktywista

24.04.2007 10:02    #20150     Sufler - Porady do gry - Ponowny problem z talentami
Ja przedtem też miałem taki problem napisałem też temat, a po kilku dniach wszystko już było ok. Spróbój oglądac talenty, nie będąc zalogowanym.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution