Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

suler Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiec jesli problem sie pojawia, to kwestia zainstalowania od nowa gry czy np wina facepackow ( wszystkie ma ze stronki cmrev ). Czy bede musial zaczac gre od nowa??

suler Partyzant

Za nic w swiecie nie chca mi sie pokazac zdjecia twarzy zawodnikow. Sciagnalem zestawy z kilku lig, wkleilem do katalogu graphicsplayers, odhaczylem opcje z buforowaniem skinow i nadal nic. Czy ktos wie co jest nie tak?? Czy moze trzeba zaczac gre od nowa?? Moze to zalezy od wersji?? Blagam o pomoc!!

KrzysztofR Młody aktywista

27.04.2007 20:01    #20123     Sufler - Porady do gry - skin
omd! 63MB to ma. W każdym razie. Na tym forum w poście z obrazkami pod ostatnim obrazkiem macie takiduży napis "Télécharger". Klikamy, otwiera się filesend.net. Na dole po lewej jest odliczanie czasu do uzyskania możliwości transferu. Jak się skończy to pojawia się duży złoty przycisk "Download". Naciskamy i powinno pójść :) Pozdrawiam.

Opis instalacji po francusku na tamtym forum. Jak jakiś problem to przetłumaczę :)

Pozdrawiam

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.04.2007 16:33    #20124     Sufler - Porady do gry - Jak się pozbyć zawodnika?
Ja Ci radzę wystawiać go w meczach pucharowych [gdy pierwszy mecz wygrałeś]- niech jego wartość nieco wzrośnie]. Później w okienku transferowym staraj się go sprzedać- możliwe, że ktoś się skusi, gdy gracz gra regularnie łatwiej znajdują się chetni. Albo 'przedłuż' z nim kontrakt do najbliższej daty [np. gdy masz u siebie styczeń 2007 rok to do 30.6.07], jakiej możesz i odejdzie on po sezonie za darmo- problem z głowy, gdyż nie będzie on zajmował budżetu płacowego. P:)

aberdeen Młody aktywista

27.04.2007 16:27    #20125     Sufler - Porady do gry - Jak się pozbyć zawodnika?
Mam problem. Chce sie pozbyć pewnego zawodnika i nie moge znaleźć na niego chętnych, mimo, że chce go oddac za darmo! Nie było by w tym nic dziwnego, ale piłkarz ten ma bardzo dobre statystyki, więc dziwi mnie brak ofert(nie chce tez sam rozwiązać kontraktu)
Może poradzcie chociaż co zrobić, żeby zaczął lepiej grać, bo to co prezentuje to tragedia(zawsze ma gorszą ocene od nnych zawodników meczu), a nie wiem dlaczego bo w swoim pierwszym sezonie był u mnie czołowym zawodnikiem i strzelcem, w następnych to już porażka. Co się stało? Dodam tylko ze przez cały czas gram taką samą taktyką, a grajek gra na tej samej pozycji przez cały czas. Nie pomagają goźby i kary. Piłkarz cały czas jest zadowolony z życia, od czasu do czasu dostaje tylko komunikat, że nie zamierza on przejmować się swoją nieskutecznością. Dołączam profil tego piłkarza.

sm1leY Młody aktywista

KUR*& [quote]Autor tematu uznał odpowiedź za pomocną.
Spoko skład masz :) na twój problem odpowiedzile Ci koledzy wyżej
cesc fabregas [Partyzant] @ 27-04-2007 14:53

Michałka spokojnie nie przejmuj się nie wiedzą innych :)
Seju [Weteran Wojny Ojczyźnianej] @ 27-04-2007 14:55

Autor tematu uznał odpowiedź za pomocną.
Niewiedzą :)[/quote]

Nie wiem ale za tak debilne przyznawanie punktow w nagrode nalezy Ci sie ban ;)
żałosne...
ciekawe czy tez za to dostane punkt... omg

cesc fabregas Partyzant

Spoko skład masz :) na twój problem odpowiedzile Ci koledzy wyżej

bury86 Młody aktywista

27.04.2007 14:44    #20128     Sufler - Porady do gry - Obiekty mlodziezowe
Ile potrzebuje kasy zeby zarzad zgodzil sie na ich rozbudowe? gram Slaskiem, zaczynam sezon 2011/12 , prawie 11 mln euro w kasie klubu i 3 na transfery, super wyniki w lidze, upragniony awans do LM ,a zarzad nadal narzela ze ma za male fundusze na rozbudowe:/ baze treningowa przebuodowali juz 3 razy, bez problemow. Mam w skladzie 3 super 16latkow, z tego 1 gra prawie w kazdym meczu w orange,ale wiem ze gdybym rozbudowal se obiekty mlodziezowe moglbym wyszkolic duzo wieciej takich talentow, a warto bo juz jednego opchnalem za 1,5mln euro.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Ze znalezieniem facepacku do ligi białoruskej będziesz miał duży problem, ja swojego czasu też tego szukałem i znalazłem tylko facepack BATE i Dynamo Minsk:
http://www.sorti(...)eid=3672
http://www.sorti(...)eid=3657

fudi Przodownik pracy

26.04.2007 22:10    #20130     Sufler - Porady do gry - Edytor i KM & FM'S Update
ale z tego co wiem to większości ludziom działa bez problemu. Moze patcha 7.01 albo 7.02 nie masz :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution