Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.04.2007 13:17    #20111     Sufler - Porady do gry - Podbudowanie morale zawodnika
Mam problem. Często jak gram swoją drużyną mam taką sytuacje. Gracz zawala bramkę (źle podaje, prokuruje karnego, nie zdąrzy z interwencją itp) i jego ocena za mecz drastycznie spada. Często z 8 (do pechowej interwencji grał dobrze) na 5. Potem zaczyna grać coraz słabiej. W przerwie meczy wielokrotnie próbowałem go zmotywować, że "wierzę w niego", ale nigdy to nie pomagało. Zwykle do końca meczu zostawała mu 5, a nawet miałem przypadek, że spadło do 3 i musiałem go zmienić. Jak Wy radzicie sobię z tą sytuacją?? Jak motywujcie takiego gracza w przerwie spotkania? Czy ta się coś zrobić, żeby jego gra się poprawiła, a nie pogorszyła??

Bartez Przodownik pracy

29.04.2007 10:51    #20112     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Wiesz TZ, niekoniecznie piłem do ciebie i nie twierdzę że się wymądrzam. Tylko sądzę że jeśli ktoś się nie zna lub co najmniej nie sprawdził, to nie powinien się wypowiadać. A jeśli chodzi o łatkę 7.0.0 to masz rację, gdyż w edytorze pod tą łatką klubów filialnych ustawiać się nie da. Ale gdybyś o 7.0.0 napisał wcześniej nie byłoby problemu. Ale jeśli sądzisz, że uraziłem Cię ostatnim postem, to przepraszam.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

29.04.2007 09:47    #20113     Sufler - Porady do gry - Liga katarska
Liga austriacka to dobry pomysł, a żeby zmienić ją na katarską musisz po prostu pozamieniać wszystkie drużyny np. zamiast Austrii Wiedeń Al Rayyan itp. Jedynym problemem może być jednak to, że drużyny z Kataru będą mogły grać w europejskiej Lidze Mistrzów i trzeba będzie tą Twoją ligę katarską przenieść do Azji.

tabalugg Młody aktywista

28.04.2007 22:41    #20114     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
no wiesz.....piszesz bez sensu....ale ok,jak lubisz błagać o pukty to proszę cie bardzo,twój problem.....jak chcesz mogę zakladać tematy i na każdym za byle co dam ci punkt,co ty na to ? i będziesz bardzo pomagał...co o tym myslisz ?

zmijen Partyzant

28.04.2007 16:04    #20115     Sufler - Porady do gry - skin
patrzac na te fotki calkiem fajny ten skinik a ty k-u-b-a1 jaki znalazles teraz moze podasz linka:D:D:D

pozdro!

ps.narazie sie sciaga ten zobacze moze u mnie pojdzie ale jak sa problemy to lipa dlatego jak ktos ma jakies fajne podobne do tego chetnie przygarne:D:D:D

aberdeen Młody aktywista

28.04.2007 13:58    #20116     Sufler - Porady do gry - Transfery

suler Partyzant

28.04.2007 13:14    #20117     Sufler - Porady do gry - Pytanie?????
W tym problem ze od kiedy gram w ta gre nigdy mi sie nie zerowala, po kazdym sezonie wyswietlala mi sie forma po poprzednim sezonie.

PS Partyzant

28.04.2007 12:24    #20118     Sufler - Porady do gry - Transfery
Gdy chcę kupić jakiegoś młodego zawodnika i klub akceptuje moją ofertę za niego to następuje problem z akceptacją kontraktu przez tego zawodnika. Zawsze daje mu tyle ile on chce a on i tak akceptuje nowy kontrakt ze swoim klubem. To troche dziwne że gdy klub przymuje ofertę za swojego zawodnika to zawsze oferuje mu nowy kontrakt. Czy można coś z tym zrobić??

big0sS Partyzant

28.04.2007 08:40    #20119     Sufler - Porady do gry - xml parsing error

brucemajster Partyzant

28.04.2007 01:07    #20120     Sufler - Porady do gry - xml parsing error
witam

mam oto taki mały wkurzajacy problem
podczas gry czesto przed meczem wywala mi ramke z błedem xml parsing error i przechodzi do systemu czesto jest to co pare minut lecz z gry nie wychodzi !!

w ramce z błedem jest taki napis NOT WELL-FORMED (INVALID TOKEN AT LINE 11 OF GRAPHIC/BOTTON/CUSTOM/NO/BUTTON )

MOZE MI TO KTOS WYJASNIC O CO MU BIEGA BO JA COS NIE KUMAM

POZDRAWIAM

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution