Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zmijen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.05.2007 20:22    #20071     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
bede probowal hehe:D:D:D jak mowie nia mam i nie mialem nigdy dobrego kompa(bylem mi CM/Fm zawsze chodzil hehe)teraz chcialem sobie tak sprobowac dla urozmaicenia

planuje grac 2 sezony wisła i zdobyc:

-2mistrzostwa
-1raz wejsc do LM i powalczyc w grupie(zalezy co mi sie trafi)
-minimum zdobyc 1 puchar polskii
-i moze raz super-puchar
-no teraz wisla od 1 sezonu gra w p.uefa wiec postaram sie wejsc do grupy i pozniej zobacze co bedzie w tej grupe...narazie przeszedlem bez problemow macedonski klub i o wejscie do grupy gram z belgijskim standardem(sa na moim poziomie wiec powalczymy;-))

mam nadzieje ze uda mi sie zdobyc to co sobie zakladam i pozniej postaram sie o ciepla posadke na 2-3sezony w obojetnie jakim klubie czy1czy 2 ligowym niemieckim

nastepnie moze jakis lepszy na kilka sezonow i powrot do domciu hehe

no ale juz wystarczy tych wywodow bo przynudzam wydaje mi sie, ze mozna juz zamknac i za kazde porady dzieki!!!

pozdro!

Mistrzu_mks Młody aktywista

03.05.2007 20:18    #20072     Sufler - Porady do gry - Poziom trudnosci
czy mi sie zdaje czy fm07 jest "trudniejszy" niz np cm 4. bo naprzyklad w cmie 03/04 pogonia z drugiej ligi awansowalem do 1. potem bylem 2 lidze az wkoncu wyeliminujac liverpool zdobylem srebro a w obronie portowego klubu zagral sami hypia (1-4-2-4) w fm2007 mam problem z utrzymaniem w lidze. ale sie nie poddaje

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.05.2007 16:02    #20073     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Możliwe, że chodzi o to, że jak ustalasz skład to przeciągasz graczy na boisko, a nie nja numer i przez to głupieją. Oto link do tego tematu: poczytaj zwłaszcza wypowiedzi: moją i Gela [w której wytłumaczył mi, gdzie robię błąd, niewykluczone, że Ty też go popełniasz.]
http://www.cmrev(...)931.html
P:)

plomien Partyzant

03.05.2007 15:34    #20074     Sufler - Porady do gry - Zmiana pozycji
Mam pewien problem. gdy przed meczem ustalam skład to w trakcie przed i po meczu zawodnicy zmieniają mi pozycje np. obronca prawy z napastnikiem , napastink z pomocnikam itp. co robic???

geo.adi Partyzant

03.05.2007 15:31    #20075     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
ten problem byl juz szeroko poruszany na forum. polecam opcje wyszukiwania

Carrot Młody aktywista

03.05.2007 03:16    #20076     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
dzieki, ale teraz mam jeszcze wiekszy problem :/ bo zrobielm to ale tam nie bylo linka sciagnij to otworzylem, skopiowalem zawartosc i wskleilem do poprzedniego pliku fake.inc za pomoca notatnika... noi zapomnialem odznaczyc opcji "always use this program to open this type of files" :/:/ i teraz te pliki maja ikonki notatnika, wszyustkie co tam byly nie tylko fake.inc, ale wszystkie :/ czy wiecie jak mozna cofnac to moje niedopatrzenie i zrobic by pliki znow nie byly podprzatkowane jednemu programowi, zeby wrocila im ikonka pliku a nie np dokumentu notatnika... :/

PROSZE O POMOC !!

Carrot Młody aktywista

03.05.2007 01:26    #20077     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
Hmm.. mam pytanie bo w poprzednich wersjach Fm po instalacji patcha juz nawet tego piewrwszego, wersji 0.1 dodawana byla reprezentacja Niemiec, ktora jak wiemy w grze jest nie grywalna... w tym FM07 nie jest tez grywalna reprezentacja holandi niestetny :( a patche tej wersji tego problemu nie rozwazuja... :/ :/ ani 0.1 ani 0.2 ... macie jakies pomysly lub programy bo zrobic te 2 reprezentacje dostepne??

delphi6 Partyzant

02.05.2007 21:49    #20078     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność piłkarzy.
Osobiście też spotykam się z tym problemem grając barcelona. Ale najczęściej na to pomagała rotacja w składzie :) no i zakup w 3 sezonie napastnika z prawdziwego zdarzenia, który strzela po 50 bramek na sezon (we wszystkich rozgrywkach oczywiście). Nie stosuję żadnych specjalnych treningów a skuteczność jest raczej na odpowiednim poziomie. Bardzo rzadko zdarza się, żebym strzelił mniej niż dwie bramki w meczu :)

Proletariat

02.05.2007 21:37    #20079     Sufler - Porady do gry - Co robię nie tak???
Ale moim zdaniem jest to problem gry. Mogłaby się pojawić taka opcja.

delphi6 Partyzant

02.05.2007 13:19    #20080     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Brazylii-Bug??
Poszczęściło mi się i udało mi się zostać selekcjonerem repry Brazylii. Niestety moje szczęście szybko zniknęło, po tym jak się okazało, że nie mogę nikogo zatrudnić do sztabu szkoleniowego :( próbowałem zatrudnić ludzi z różna reputacją, różnych specjalistów niestety nikt nie przyjął zaproponowanego stanowiska :( nie mam nawet asystenta i dochodzi do tego, że muszę prowadzić nawet repry U-19, U-21 i U-23 :( zaczyna mnie to już nużyć i zastanawiam się czy nie opuścić repry. We wcześniejszych prowadzonych przeze mnie reprezentacjach taki problem nie występował. Czy wię ktoś moze co należy w tym wypadku zrobić?? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.