Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

05.05.2007 00:11    #20061     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Dzieki Karpin właśnie o takie coś mi chodziło. Tylko nadal mam z tym problem, ale wbrew powszechnej opini lubię FM'a, tylko szybko załamują mnie porażki.

Proletariat

04.05.2007 23:57    #20062     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
marask506 - skoro jesteś taki mądry to powiedz jak miałem go zatytułować? Napisać w tytule cały problem, a tu dodać: j.w.?

Proletariat

04.05.2007 22:54    #20063     Sufler - Porady do gry - Asystent.....
Karpinie, drogi kolego.

Czasem (po rozegraniu 40 meczy) masz problem i nie wiesz co masz im powiedzieć. Gdyż jeśli cały czas im mówisz "Życz szczęścia na boisku" to oni zaczną Ciebie totalnie olewać. Ja daję to asystentowi i naprawdę wyniki mam dobre.

LOLECZeX Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.05.2007 20:43    #20064     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
A mi sie on podoba :) a tak do tematu jak masz juz jakis kryzys typu duzo kontuzji albo masz malo pilkarzy na ta pozycja to kup na zmiennika nienajgorszy ale jak nie masz takich problemow to po co..

martin Przodownik pracy

04.05.2007 19:57    #20065     Sufler - Porady do gry - Pomaranczowy Aguero
musisz wgrać łatkę 702 i będzie po problemie

pilkarzyk Partyzant

04.05.2007 17:39    #20066     Sufler - Porady do gry - Pomaranczowy Aguero
Mam taki problem: Gram Atletico Madryt i od drugiego sezonu na liscie zawodnikow nazwisko Sergio Aguero pokazuje sie w kolorze pomaranczowym. Dlaczego tak jest? Od razu zaznaczam, ze nie ma on zadnego wspolwlasciciela...

jacob08 Młody aktywista

04.05.2007 14:09    #20067     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A mieliście taką sytuacje, że zawodnik który nie grał w zesple miał w pomniejszych problemach cytuje: " zaczyna żałować wyjazdu za granicę - Polska nie jest już dla niego krajem marzeń; uważa, że okłamano go przy podpisywaniu kontraktu"??

nazaruk Partyzant

04.05.2007 13:53    #20068     Sufler - Porady do gry - problem z CM3
Zdobylem ostatnio oryginalnego Championship Managera 3, jednak radość nie trwała długo... Mam Windowsa XP, zainstalowałem CM3 i nie da rady uruchomić, wyskakuje następujący komunikat: cm3 nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32 - błąd podczas wykonywania programu. Próbowałem przestawiać we właściwościach zgodność ze starszymi Windowsami ale to niestety nie pomaga. Czy ktoś z wie co można z tym zrobić? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

Carrot Młody aktywista

04.05.2007 05:21    #20069     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Holandia
Ok ludzie juz to zrobilem i dzieki wszystkim za pomoc :D a dla tych im nie chodza repry chin, japoni i korei to mam rozwiazanie bo strasznie sie wciagnalem w te fake pliki :D i juz mam wszystko obczajone ;) wiec luzik:D wejdzcie do tego pliku ktora baza danych gracie np 7.02, potem do folderu lnc, potem kliknijcie na folder Japonia i tam juz jest wszystko na gorze jest napis: Fake teams albo cos takego i potem za nazwami krajow : China Japan i South Korea sa "1" poprostu zmiencie to na 0... tak samo robilo sie z Holandia i Niemcami :D jak zmienicie to na 0 to juz jest ok tylko zapiszcie plik i tyle... noi zacznijcie nowa gre tam juz wszytsko bedzie ok :D ja tak zrobilem i mam wsystkie reprezentacje i wogole... wiem ze niektorzy maja problemy z liga niemiecka czy francuska gdzie zmieniaja sie nazwy druzyn na nazwy miast:/ mnie tez to denerwowalo... to poprostu w tym samym miejscu gdzie ejstescie, w tym folderze skasujcie folder o nazwie germany :D i juz gotowe;) sytuacja sie nie powtorzy nigdy wiecej :D:D

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.05.2007 22:21    #20070     Sufler - Porady do gry - zapisywanie się gry i....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.