Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2007 14:40    #20051     Sufler - Porady do gry - Kto zagra przez neta??
Do tego jest osobny temat i to na nim należy umawiać się do gry przez neta:
http://www.cmrev(...)300.html

sefko1 Przodownik pracy

05.05.2007 12:41    #20052     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Dziwne pytanie jak na sufler. Zresztą dziwne wogóle. Co to za przyjmeność grania, gdy całą odpowiedzialność za wynik ponosi asystent. Sam miałem podobną sytuacje. Miałem problem ze znikającym terminarzem w Lidze Szwajcarskiej. Ktos poradził mi, abym włączył urlop. Tak zrobiłem i resze rundy jesienej dobrał mój asystent. Miał on świetną passe (7zw. 1rem. 1por. ,bylismy 1 w Lidze) i w sumie mógłbym kontynuwać tę rozgrywkę. Ale wtede sukces nie byłbym moim sukcesem, ale wspólnym. A ja nie lubie się dzielić. Tak więc wróciłem do poprzedniego sejwa i gram sam. Idzie mi trochę gorzej, ale wiem, że wszystko co zdobędę będą zawdzięczał tylko sobie i swoim umiejatnościom. I taką grę polecam. Nie zawsze ma się sukcesy, ale każdy sukces smakuje podwójnie.

A co do drugiego wątku poruszanego w tym temacie. Nie zawsze zgadzam się z wypowiedziami Seja, Adamoo oraz innych członków ich grupy. Co nie znaczy, że nie szanuje ich pracy. Dobrze, że na Naszej FM-owej Scenie pojawiła, się nowa strona. Życzę Wam sporo sukcesów i chęci, aby te dzieło kontunuwać. Napewno będę tam zaglądał.
P.S. Co nie znaczy, że nie będę krytycznie Was oceniał.

Proletariat

05.05.2007 10:54    #20053     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Niektórzy ludzie potrafią odpowiedzieć na moje pytanie, a skoro to nie wy to po co bieżecie udział w tej dyskusji? Natomiast jeśli rząd nie zamknął tematu tzn., że pytanie nie jest bez celu. bigOsS miał ten sam problem, a więc to nie tylko u mnie występuje.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
05.05.2007 10:42    #20054     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Temat do zamknięcia xD

Jeśli chcesz wiedzieć co na gamerpro, to tam zajrzyj, ewentualnie zapytaj kogoś na priv.
Masz problemy psychiczne, zgłoś się do psychologa, tak jak mówił obserwator-najlepiej prywatnie, bo publiczni nie leczą takich śmiesznych schorzeń. Polecam hipnotyzera, potrafi wyciągnąć z ludzi nawyk sikania do łóżka, jedzenia orzeszków po północy, więc dlaczego miałby Twych problemów nie usunąć?
Nie wiem w jakim celu ciągle się pytasz superpatyku o 'gamerpro', ale chyba masz w tym jakiś cel? Śmieszny, bo śmieszny, ale masz. Więc zaniechaj ataków na nasze osoby, bo obrażając pana, który napisał posta nade mną, obrażasz i mnie.
Ciao.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.05.2007 10:28    #20055     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Mi się strona podoba, a kiedyś będzie lepsza. CM Rev miało gorszy start od nas, a teraz mają status oficjalnej strony. Ty natomiast nie zrobiłbyś nawet takiej strony, więc twoja opinia jest mało istotna.

PS. Nie obrażaj się że Ci w moim ostatnim poście pojechałem, ale takie problemy to już przesada.

il Genio Młody aktywista

05.05.2007 07:04    #20056     Sufler - Porady do gry - iwestycje
ups źle wpisałem kod http://www.cmrev(...)942.html
przepraszam za dwa posty ale to z zaspania :)

il Genio Młody aktywista

05.05.2007 07:03    #20057     Sufler - Porady do gry - iwestycje
Taki temat był już wcześniej poruszany :) Pieniądze z inwestycji zasilają Twój stan konta w przypadku problemów finanasowych albo... gdy masz włączoną opcje Sugar Daddy
-Swoją drogą to wszystko dzięki Sefiko... :)
Tu masz link do zagorzałej dyskusji, z której może czegoś jeszcze się dowiesz:

Carrot Młody aktywista

05.05.2007 01:25    #20058     Sufler - Porady do gry - wypożyczony mi znikl
dojdz wirtualnym managerem do fk moskwa i cofnij wypozyczenie... jedena sensowna droga na wyjscie z problemu jaka widze ;)

big0sS Partyzant

05.05.2007 00:38    #20059     Sufler - Porady do gry - Jestem uzależniony.
Poprostu graj ... Mialem ten sam problem , rowniez porazki zniechecaly mnie do dalszej gry . Mysle ze dobrym rozwiazaniem bylo by gdybys wymyslil wlasna taktyke , jesli wygrasz poczujesz sie naprawde dobrze i nie bedziesz juz az tak bardzo sie przejmowal przegranymi . Musisz sie przelamac i gram w FM znowu Ci bedzie sprawiac przyjemnosc.

Maaty86 Partyzant

Moje najdroższe transfery z Legii (po kilku sezonach gry) to peruwiański rozgrywający który przeszedł do Arsenalu za 16mln euro i brazylijski napastnik który poszedł do Americy (MEX) za 16 mln (plus przyszłe opłaty - łącznie 19 mln euro)!Oczywiście to nowo rygenerowani zawodnicy!Chociaż mimo wielu sukcesów i gagantcznej kasy na transfery też mam problemy z kupowaniem telentów z lig z "lepszą marką"!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.