Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2007 23:49    #20041     Sufler - Porady do gry - Zamiana pozycji
darek Twoje dwa posty wzajemnie się wykluczają :P
co do problemu, to zdecydowanie zaletą tego jest /tak jak pisał supertaktyk/ wprowadzenie zamętu w szykach obronnych rywala, jesli przeciwnik kryje indywidualnie, to bardzo czesto moga zachodzic luki w grze obronnej i bedziesz mial latwe okazje do przedarcia sie w pole karne. Wada jest to, ze skrzydlowi /nie zawsze, aczkolwiek moze sie tak zdarzyc/ beda szybciej sie meczyc, mozliwe tez, ze jesli nie graja dobrze obiema nogami moga miec problem z odnalezieniem sie na przeciwleglym skrzydle, co moze stanowic szanse na atak ta flanka przeciwnikowi. W kazdym razie polecam roszady skrzydlowych, o ile grasz szeroko i uzywasz opcji " ataku oboma skrzydlami", u mnie sprawdza sie to znakomicie. Zmian pozycji u obroncow co prawda nie probowalem, ale podejrzewam, ze wprowadzi to wiecej chaosu w obronie, niz pożądanych skutkow, moze ewentualnie pomoc przy szybkiej kontrze rywali np. po rzucie roznym obrona szybko sie ustawia, to boczni obroncy zamiast wracac na swoje pozycje po prostu zostaja na stronach na ktorych sa. Jednak tak jak mowilem nie testowalem tego. Trzecia opcja sa zmiany of. sr. pomocnika z napastnikiem, to rowniez ma raczej na celu zdezorientowanie obroncow rywala.

mickzas Partyzant

05.05.2007 22:16    #20042     Sufler - Porady do gry - Kryzys
Miałem podobny problem, grałem Juventusem 6 sezon i postawiłem sobie cel - wygrać wszystko co tylko możliwe. Skład miałem mocny i szeroki, więc nie straszne były mi kontuzje i mogłem pozwolić sobie na rotacje w składzie bez osłabiania drużyny. Wszystko było super tak gdzieś do początku lutego. Wtedy zespół wpadł w kryzys, pierwszy od początku gry. Taktyki nie zmieniałem za bardzo, znaczy się zmieniałem tylko instrukcje dla drużyny. Zwiększałem i zmniejszałem rotację składu (bo jednak jakaś tam podstawowa jedenastka była). Wprowadzałem najlepszych juniorów i zawodników z rezerw (ale bez przesady, nie wymieniałem połowy drużyny). Mimo tych wszystkich zabiegów w lidze przegrywałem z kim chciałem, gdzie chciałem, jak chciałem i ile chciałem. Na początku kryzysu miałem na drugą drużyną ponad 20 punktów przewagi, ostatecznie zdobyłem mistrzostwo, ale z przewagą 3 punktów. Co ciekawe drużyna cały czas grała dobrze w Pucharze Włoch i zwłaszcza w Lidze Mistrzów. Dość zabawnie to wyglądało jak w PW wygrywałem z Romą na wyjeździe, potem w lidze remisowałem u siebie z drużyną ze strefy spadkowej, następnie wygrywałem u siebie z Realem Madryt (który miał w tym czasie nieziemski skład) i przegrywałem z jakiś średniakiem w lidze. Czy ktoś ma jakiś pomysł na taką sytuację? Trochę już w FM i wcześniej w ChM pograłem i nigdy nie spotkałem się z czymś takim. Wcześniej jak przychodził kryzys (a wcześniej, czy później przecież musi przyjść) to słabe wyniki miałem na wszystkich frontach, a nie tylko w lidze.

Menadżero Partyzant

05.05.2007 21:05    #20043     Sufler - Porady do gry - Uzyskanie pozwolenia o prace
Mam ten sam problem ale przeważnie zawodnicy, którzy grali ponad 30 spotkań raczej dostają już pozwolenie co nie znaczy że zawsze :)

fifi22 Partyzant

05.05.2007 19:53    #20044     Sufler - Porady do gry - końcówki
tu masz mój temat http://www.cmrev(...)725.html :)

eMAGieIKa Partyzant

05.05.2007 19:46    #20045     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Mam taki problem z edytorem włanczam go wczytuje baze danych tylko ze pod sam koniec wczytywania bazy progrem sie zawiesza brak odpowiedzi

mam 256 mb ram wiec moze to przez to??

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

05.05.2007 19:25    #20046     Sufler - Porady do gry - końcówki
dzieki sefko, w takim razie mam nadzieje ze juz nie mam problemu

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.05.2007 19:20    #20047     Sufler - Porady do gry - Kontuzje

Sebexxx Partyzant

05.05.2007 19:04    #20048     Sufler - Porady do gry - końcówki
Ja mam podobny problem tyle że trace gole na początku. Często mam tak że gram np. bayernem w LM z Barceloną i 1min 1:0 dla Barcy wkurza mnie to ostro bo wiele razy mi się to przytrafiło pewnie coś z rozmowami robie nie tak:/

predaktor Młody aktywista

05.05.2007 18:59    #20049     Sufler - Porady do gry - końcówki
Sadzę,że w koncowce powinienes wlaczyc kontratak i gre na czas.Też mialem podobny prblem ale gdy robilem to co powiedzialem wczesniej od razy moje wyniki sie poprawiły.Może problem tez tkwi w twoich rozmowach motywacyjnych jak,np. powiesz ze moga byc wyluzowani wygrywajac 2:0

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.05.2007 18:57    #20050     Sufler - Porady do gry - wróg ludu
Pytanie nie do tematu (do adminów):
Jakiś problem mam z suflerem, gdy nacisnąłem an temat (nazwy nie pamiętam, nie ma juz go) pojawił mi się taki obrazek, dlaczego ??
http://img03(...)fc6f.png

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.