Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kali22 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.05.2007 21:50    #20031     Sufler - Porady do gry - szraki
gram ajaxem juz 5 sezon i w pewnym momencie w pierwszym skladzie pojawily mi sie 2 szaraki,nie bylo by problemu gdyby nie to ze moge z nimi jedynie podpisac kontrakt ( brak opcji przenies do... ) po podpisaniu kontraktu staja sie realnymi graczami i dopiero wtedy moge ich przerzucic do U-19 lub rezerw, ale najgorsze jest to ze w ich miejsce pojawiaja sie nastepne 2 szaraki i tak w kolo... Co mam zrobic?!!!!!!

sefko1 Przodownik pracy

06.05.2007 18:25    #20032     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Dlaczego minus. Po prostu większe urealnienie rozgrywki. NIe którzy zmieniają status Polski na rozwinięty juz na poczatku gry. Może to bez problemu zrobić w edytorze. Ja sam kiedyś grałem Ślaśkiem Wrocław w FM06 i po 7 latach uznałem, że Polska może być już krajem rozwinietym i zmieniłem to w FMM. I bez problemu miałem w klubie graczy z Włoch czy Hiszpanii. Po prostu samemu trzeba zdecydować kiedy chcemy zmienić ten status. Każdy powinien grac tak, aby gra sprawiała mu przyjemność.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.05.2007 18:11    #20033     Sufler - Porady do gry - Problem z FM Editor
Mam taki oto problem: Tworze całkiem nową drużynę w edytorze, wszystko idzie sprawnie i ogólnie jest git. Ale do czasu. Włączam FM-a daję nową grę i wybieram z menu uaktualnienie "1" (bo tak nazwałem, gdy trzeba było zapisać w każdym polu napisałem 1). Dochodzi do wybierania państw no i dupa zbita. Nie ma Polski! Co mam zrobić? Może ktoś już borykał się z takim problem i wie jak temu zaradzić? Bardzo proszę o pomoc. Być może coś pominąłem?

P.S Mam nadzieję, że był to temat na sufler

Tores ReDevil Młody aktywista

06.05.2007 17:25    #20034     Sufler - Porady do gry - Bardzo duży problem z karierą.
Skończyłem pierwszą część opowiadania i nie mogę jej wysłać bo waz - 63 mb, obrazki mam w bmp, teraz to za dużo roboty już całe zmniejszać, jest jakiśsposób by szybko to zmniejszyć ? Potrzebuje szybkiej pomocy, z góry dziękuje.
Moje gg to 8863287

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.05.2007 13:23    #20035     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Sorry, ale o co ci chodzi?? Jak masz problem to idź do lekarza, może tam coś poradzą.

kaczy Młody aktywista

06.05.2007 12:27    #20036     Sufler - Porady do gry - Problem
Mam problem z moim managerem,a mianowicie podczas gry, gra sma mi się wyłancza. Czy reinstal gry pomoże??A po drugie chciałem kupic pewnego piłkarza do mojego klubu i raz już zaakceptował ofertę, a później gdy musiałem od nowa włączyc gre już niechciał czemu??

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.05.2007 10:40    #20037     Sufler - Porady do gry - CM07
@kaczy
Czy to jest Twój problem, który nadaje się na suflera ??
Raczej propozycja, a to nie biuro ogłoszeń.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2007 08:13    #20038     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Mam taki problem. Otoż gram Śląskiem Wrocław juz 4 sezon (2 mistrzostwa kraju jestem bliski 3, puchar Uefa, Liga Mistrzów, walcze w 1/8 kolejnej edycji, budżet 100 milionow zł.) i nikt dobry z zachodu nie chce przejsc. Widziałem podobny temat i tam ktos napisał, że polska jest rozwijajaca sie i daltego nikt nie przechodzi to po ilu latach uczciwie sie zmieni na rozwinieta mimo, że już mamy 2 miejsca w Lidze Mistrzów i 4 w Pucharze Uefa. Nie wiem tez czemu dalej moja reputacja jest krajowa po Lidze Mistrzów. Więc kiedy będe mógł kupic kogos dobrego (nie mówie o Ronaldinho tylko dajmy o Kezmanie, Podolski itp.)

eMAGieIKa Partyzant

06.05.2007 07:29    #20039     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
powyłanczałem programy wszystkie i jak edytor sie załadował to juz wszystko smigało bez problemu dzieki wam za pomoc

Bartosinho10 Partyzant

06.05.2007 01:40    #20040     Sufler - Porady do gry - problem
Pisze opowiadanie i napisalem dopiero kilka zdan idalem kilka screenow i opowiadanie zajmuje wiecej niz 0 mb . Dlaczego ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.