Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.05.2007 21:54    #20021     Sufler - Porady do gry - Czy moga mnie zwolnic?
He he nie no mysle za portowiec podal przyklad z tymi 15 kolejkami :)) a jesli to mu sie udalo to szacuneczek ;D a tak na serio skoro na poczatku sezonu poznajesz oczekiwania zarzadu i je realizujesz - powinienes zachowac posade bez problemu x] oczywiscie nie graj samymi juniorami bo to jest jednak ryzyko ale stopniowo wprowdzaj ich do skladu.. Wg mnie jednak - realizujac przedsezonowe zalozenia - jesli zdobywasz powiedzmy tego mistrza to nie wazne czy przegrales 5 czy 10 spotkan w sezonie - wazne ze masz tego mistrza (: tyle na ten temat :P

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.05.2007 21:45    #20022     Sufler - Porady do gry - Alt + F9
Przecież PrtScr to najprostszy sposób. Naciskasz ten przycisk, wklejach do painta, jeśłi chcesz to przycinasz i już. Nie widzę żadnego problemu.

kyczy7 Przodownik pracy

08.05.2007 18:28    #20023     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007 ?
to masz taki sam problem jak ja tylko ze w troche innej wersji :) bo ja mam win 98 i tez FM Genie Scaut nie rusza :/

pawlor_89 Partyzant

08.05.2007 17:50    #20024     Sufler - Porady do gry - FM 2007 Patch 7.0.1 Fix
Witam!
Mam maly problem z ta latka: FM 2007 Patch 7.0.1 Fix. Pobralem ja, zainstalowalem..... ale juz po instalacji nastepuje problem. Nie moge uruchomic gry. Wyskakuje komunikat o wlazenie oryginalnej plytki z fm'07, wiec kopiuje jeszcze raz cracka. Ok., gra sie wlaczyla, ale przy tworzeniu nowej gry kiedy chce wybrac ta latke to jest dostepna tylko ta poprzednia, czyli 7.0.0.
Pomocy !!!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
08.05.2007 13:58    #20025     Sufler - Porady do gry - Sieć - dołączenie w czasie
Tak, nie ma żadnego problemu.

robinho09 Młody aktywista

08.05.2007 07:19    #20026     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska ???
http://www.cmrev(...)816.html

masz link . to trzecia liga zrobiona przez Bartez_81.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.05.2007 21:13    #20027     Sufler - Porady do gry - retain w juz zaladowanej grze???

kusia Partyzant

07.05.2007 12:20    #20028     Sufler - Porady do gry - Problem duży!!!POMOCY!!!!
Dotychczas normalnie grałam w FM07. Ale teraz gdy mam 25.07.2010 wyskakuje mi taki komunikat:Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony: i tu adres.Dlaczego tak sie dzieje co moge zrdobic aby dalej grac???

zmijen Partyzant

07.05.2007 09:57    #20029     Sufler - Porady do gry - Problem z odczytem strony!
Mam maly problemik i nie wiem czy to z mojej winy czy jak.
Mianowicie chodzi o to, ze jesli nie jestem zalogowany to moge spokoje sobie ogladac dzial "talenty" na tej stronie, ale jak sie zaloguje to wchodzac w ten dzial nic tylko nazwiska mi sie pojawiaja zadnych opisow zawodnikow czy zdjecia poprostu karta zawodnika jest pusta i nie posiada nic procz nazwiska.

Tak samo mam na glownej stronie gdzie zawsze powinno byc 3nowo dodanych zawodnikow jak dzisaj Janukiewicz hirsz i ktos jeszcze tam...to w ogole nie ctakiego nie mam a jak sie wyloguje to wsyszystko jest ok

Dodam ze wchodze przez Internet Explorer(czy jak to sie tam pisze)i byc moze to jest wina tego.

pozdro!

zmijen Partyzant

07.05.2007 09:25    #20030     Sufler - Porady do gry - Reputacja
moim zdaniem troche bezsensu jest to zrobione z tym rozwinietym i nie.
Tak w realu przeciez graja u nas pilkarze z Wloch np(Napoleoni)i jakos nie bylo problemu z jakims "rozwinietym".FM07 wszystko robi tak zeby gra zrobiona tak jak to sie odbywa w swiecie realnym(zasady rozgrywek itp.)a z tym "rozwinietym" jak najbadziej sie myla!!!

Czemu?!...bo w realnym swiecie nie ma takiego czegos wiadomo ze super zawodnicy nie przejda do ligi polskiej ale jesli Legia czy Wisla dobrze by graly w Europie by zaczeli przychodzic i to po pierwsze.

Po 2. w realnym swiecei mamy caly czas przyklady jak przechodza do polskiej ligii zawodnicy z krajow rozwinietych ale ci slabsi co sie nie mieszcza w swoich kluba itp.I TAK WLASNIE POWINNO BYC W FM07...moznosc kupienia zawodnika malo znanego np z holandii ale z bardzo dobrymi atrybutami jak na polskie warunki tym bardziej jak ten zawodnik nie lapie sie do skladu w sredniaku ligii holenderskiej i jest wystawiony na sprzedaz.W realu pewnie by sie zgodzil grac dla np.wisly jesli tylko ja by bylo na niego stac!!!

pozdro!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.