Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.05.2007 17:18    #19961     Sufler - Porady do gry - Francja(Lyon)
Francja to kraj rozwinięty, więc bez problemu bedą przechodzić piłkarze wielkiego kalibru. Choć oczywiscie nie mozesz oczekiwac, ze na poczatku gry taki Ronaldinho do ciebie przejdzie, ale po paru sukcesach w europie to kto wie.. :)

Tom_Bronx Partyzant

18.05.2007 15:08    #19962     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Mam problem, bo ściągnąłem niedawno ten pliczek i jak go rozpakowuje to wyskakuje pięć błędów podczas rozpakowywania że plik uszkodzony prośba sprawdzie to i jak możecie walnijcie posta. z góry dziękuje

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.05.2007 18:54    #19963     Sufler - Porady do gry - Gra przez internet
http://cmrev(...)300.html - tutaj z takimi pytaniami :/

lazlo Partyzant

Jak już sam tytuł wątku wskazuje z czym mam problem :)
Czy można kupić do angielskiej ligi brazylijczyka bez 2 narodowości ?

bury86 Młody aktywista

17.05.2007 14:43    #19965     Sufler - Porady do gry - Trening
PO co szukac treningii:/ przeciez duzo lepiej zrobic wlasny i miec pozniej satysfakcje ze sie udalo!! Ja sam zrobilem treningi dla kazdej pozycji, dla juniorw i trening po kontuzjach, co jakis czas cos lekko zmienie, w zaleznosci od potrzeb i ligi i zero problemow, wszystko rosnie, bardzo malo kontuzji!! Trzeba chciec a nie na latwize isc jak wiekszosc tutaj,20-30min i masz na kazda pozycje trening. A jak nie bedzie dobry za 1 razem to za 2 czy 3 wkoncu sie uda.
Fudi7 - ja tez partyzant =) wiec nie kazdy idzie na latwizne.
Pozdro.

patzach Partyzant

17.05.2007 13:28    #19966     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Nie mogę edytować baz danych pobranych z internetu. W czym moze być problem?? Nie grzebałem w tych ściągnietych plikach i wersję gry tez mam taka sama.

fudi Przodownik pracy

17.05.2007 10:16    #19967     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Dla wszystkich tych co mają problemy z flagami.....

1.Po wypakowaniu sciagnietego update mamy folder data
2. wchodzimy w data mamy graphics a potem mamy flags i pictures. wchodzimy w flags.
3. mamy tam config ktory kopiujemy do folderu z gra/data/graphics/flags (btw kopiujemy sam cofig, nie folder !)
4. wchodzimy do folderu pictures i tam rowniez mamy flags(nie mylić z flagsami z punktu 2 i 3) wchodzimy w te flags i mamy rowniez config ktory musimy skopiowac do folder z gra/data/graphics/PICTURES/flags FLAGI JUZ DZIAłAJą POPRAWNIE.
4.pozostaje jesczez kwestia logosów i teraz - jesli nie masz sciagnietych logosów do ligi polskiej badz portugalskiej, nie baw się w to. Jesli masz to zastosuj sie do punktu 5.
5. wchodzimy w logos. mamy tam takie foldery jak backround huge small i normal - sa to odpowiednie formaty logosów w naszej grze. i teraz:

Folder background
wchodzimy i kopiujemy go do odpowiedniej sciezki
folder z gra/data/graphics/pictures/logos/background/left (bądź right) (i tam mamy comps i nations co kopiujemy do odpowienich podfolderów)

I tak robimy z kazdym folderem huge normall small....
musi dzialać.
jak nie działa to mowie - idzcie grać w fife :/
pozdrawiam ;)

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.05.2007 17:47    #19968     Sufler - Porady do gry - problem z grą w małym okienku
Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia.

robinho09 Młody aktywista

16.05.2007 17:44    #19969     Sufler - Porady do gry - problem z grą w małym okienku
Cześć.
Szukałem na Suflerze czegoś na ten temat, ale nie znalazłem niczego, co by mi pomogło. Mam takie pytanie: Co mam zrobić żeby grać w FM07 w małym oknie? Zawsze gdy odznaczam opcje Tryb pełnoekranowy wyskakuje mi okienko i napisane jest: Zmiana ustawień ekranu nie powiodła sie. Upewnij sie, że twój system pozwala na wybrane ustawienia.

Bardzo prosze o pomoc.

galancik Partyzant

16.05.2007 16:10    #19970     Sufler - Porady do gry - problem z zapisaniem
lucko89 miałem taki sam problem jak ty,ale udało mi sie go rozwiązac.To chodzi o jakis problem z pamiecia,wystarczy,ze sciagniesz sobie programik RegistryBooster,on naprawi Ci bledy na dysku i po ponownym uruchomieniu kompa juz wszystko bedzie ok.Ta metoda jest w 100% sprawdzona!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.