Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

AntekPolicmajste... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.05.2007 19:41    #19931     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007 ;pod viste
Wlasnie w tym sek ze mam najnowasza wersje i dalej blad! Jak ktos ma podobny problem i zna rozwiazanie prosze o pmomc

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Problemy ze statystykami pojawiają się po używaniu jakichś "szemranych" programików, których normalnie nie powinno się używać (FMModifier, Save Cleaner). Samo SI nie daje gwarancji, że po używaniu ww. programów FM będzie działał poprawnie (przynajmniej tak mówiło przy okazji programów od Mind Compression).

Więc jeśli chcesz, aby statystyki były w porządku nie używaj tychże programików :]

[ jeśli nie używałeś żadnego z nich to nie wiem co jest przyczyną takich anomalii... ]

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2007 18:25    #19933     Sufler - Porady do gry - Problem
Tylko jest z tym pewiemn problem ze drugi save jest pol roku wczesniej przed moim najwiekszym sukcesem (wygrana w Lidze Mistrzow)

tabalugg Młody aktywista

20.05.2007 17:49    #19934     Sufler - Porady do gry - trzy dziwne sytuacje
1.Mój klub ciągle przynosi straty.Mam już kwiecień 2011 roku,sprzedani gracze za łącznie 38 mln,budżet 82 mln euro, na wydatki mam 2,2 a wydaje 1,7 patrzylem na wydatki w finansach i w porównaniu do poprzedniego sezonu wydaje mniej....czemu tak jest ?
2.kolejny problem to gracze.chcę kupic gracza Milanu z wolnego transferu (gram Benfiką) a on nie chce przejsc do klubu....czy to że 2 lata z rzędu pokonywałem ich w LM (w tej edycji nawet 4:0 na wyjeździe) nie ma znaczenia ??
3.A propos LM.Patrzac na wspólczynniki zauważyłem że mam okolo 24 .No ok,doszedłem do 1/2 finału...a ile ma pokonany w 1/4 Tottenham ? Też 24 !! Co to jakiś bug czy co ?? Czy to wpływ ligi ??

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2007 17:40    #19935     Sufler - Porady do gry - Problem
Uznacie to głupote ale jednak mi sie zdarzyło przypadkiem odeszlem na emertyture kiedy nie chciałem. Czy jest jakiś spoób aby powrocic do tego co wczesniej czyli abym miał już te sukcesy i ten profil co miałem. Może być z edytorem ale wolałbym bez. Prosze o pomoc.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

20.05.2007 15:17    #19936     Sufler - Porady do gry - Plytka nr 444984977
A po co zakladasz nowy temat ? nie mogles dopisac tego problemu do tematu chociazby o crash dumps? A co do pytania to sadze ze masz cos z systemem bo smiem watpic zeby w empiku byla jakas "lewa" seria.

olejos Partyzant

20.05.2007 09:42    #19937     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
Ej mam problem bo wczoraj miałem od nowa windowsa instalowanego a przed wczoraj ściągłem sobie 3 lige grywalną i wszystko luxik działało a dzisiaj jak ściągłem to jak rozpakowywałem to wyskakiwał mi błąd że plik jest uszkodzony !! Pomocy

Sorry za dwa posty jest to folder 'C:Documents and SettingsDane AplikacjiSports InteractiveFootball Manager 2007' na Windows XP, i jest on ukryty. Ja go skasowalem i mi chodzilo pozniej bez zadnych problemow. Jeden z adminow kiedys polecil zeby to sprobowac chyba przy j

Tez mialem taki problem, ale usunąłem wlasnie ten folder crush-dumps i ten ukryty folder w document and setting. Nie pamietam gdzie tam sie dokladnie wchodzilo. I pozniej mi juz sie ten blad nie pojawial, nie mialem zadnych problemow z gra.

Bartez Przodownik pracy

Właściwie to do was obydwu, bo widzę że obydwaj macie ten sam problem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.