Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A teraz mam inny problem. Gdy właczam FMa wyskakuje mi taki błąd
http://img02(...)4d91.jpg
Wiecie może jak to rozwiązać??

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2007 14:35    #19922     Sufler - Porady do gry - kilka druzyn w jednym klubie
Nie ma opcji żeby mieć więcej drużyn. Jest kilka wyjść. Możesz znaleźć sobie kolejne kluby filialne tak jak to napisali. Możesz powypożyczać do innych klubów z tego co wiem to kluby z niższych lig w Anglii bardzo często chcą wypożyczyć młodych z lepszych klubów. Jak nie będą chcieli wypożyczyć to daj proponuj klubom i daj opcje wypożyczenie i 0% wynagrodzenia(grasz chelsea to jest chyba nie problem te pensje). Możesz pozwalniać najsłabszych. Albo najbardziej czasochłonna ale najpewniejsza opcja przejąć drużyne rezerw i stosować rotacje to bedą wszyscy grali.

szakal_1985 Partyzant

witam poprostu prze pierwsze dwa sezony prawie nikogo niekupywałem tylko straałem sie znależć kogos z wolnego transferu i oszczedzałem mialem nawet problemy ultimatum od zarządu itp. teraz mi sie idało stworzyc dobrą pake jka zaczynałem inter już mial ninajgorszy skład tylko dosyść wiekowo stary np. FIGO,MATERAZZI. sprawdz sobie diego buonanotte jak ściągnołem z River Plate jest dobry i sie sprawdza Fabrizio Miccoli jest z benfiki. A ty co prowadzisz. Również inter?

LuQar Partyzant

21.05.2007 12:22    #19924     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Anderlecht 33 sezony

32 Mistrzostwa kraju
31 razy wygrany puchar Belgii
30 razy wygrana LM
1 raz wygrany puchar UEFA

Doprowadziłem klub do bezwzględnej dominacji nad resztą zespołów,Anderlecht był klubem najlepszym na świecie i na dodatek między moim a następnymi zespołami była już naprawdę przepaść.Patrząc na stan z 33 sezonu to w Europie poza mną mogłbym wyróżnić 3 zespoły,FC Kopenhaga,AC Milan i AS Roma,po tylu latach gry można zaobserwować dziwne zjawiska np Man Utd z potęgi stał sie nic nie znaczącym w Europie słabeuszem mającym problemy od 20 lat z załapaniem sie do jakiegokolwiek pucharu.Anderlecht był także najbogatszym klubem na świecie i mającym wszystkich najlepszych zawodników świata.

Najdłuższa seria zwycięstw 168 meczy pod rząd
Meczy bez porażki 281 pod rząd

Grałem na defaultowej dacie.

W połowie 34 sezonu opuściłem klub w poszukiwaniu nowych wyzwań i objąłem kontrolę nad klubem zajmującym ostatnie miejsce w drugiej lidze tego samego kraju i w ciągu drugiej połowy sezonu odrobiłem stratę i awansowałem do 1 ligi i ją jako beniaminek wygrałem.

Dodatkowo zrobiłem potęgę z Polskiej reprezentacji,była najlepszą reprą na świecie i kilkukrotnie wygrałem mistrzostwa Swiata i Europy(mała ciekawostka 2 pod wzgledem jakości byla Walia !!! a potem Urugwaj)

Jestem dumny z tego sav'a ale niestety dawno już go utraciłem poprzez format dysku twardegi i idiota zapomniąłem go przedtem skopiować i do dzisiaj żałuję bo fantastycznie mi szło,jedyne co mi zostało to wszystkie statsy wydrukowane w drukarce ale dobre i to :/

mike_91 Partyzant

21.05.2007 12:18    #19925     Sufler - Porady do gry - kilka druzyn w jednym klubie
Moj problem polega na tym, ze gram chelsea i tam mam standardowo I zezpol, II rezerwy oraz U-18. W pierwszym zespole mam okolo 18 zawodnikow, w U-18 tez, a w rezerwach okolo 35. W rezerwach mam duzo talentow i nie chce ich sprzedawac, a malo klubow chce kogos wypozyczyc. Co sezon przybywo tez zawodniko z juniorow no i mam problem. Kilku zawodnikow wyporzyczam do klubow filialnych, ale nie moge wyporzyczyc duzo bo w tamtych klubach tez nie beda mogli grac bo ich bedzie poprostu zaduzo :/ I moje pytanie polega na tym czy mozna miec wiecej druzyn np. I zespol, II rezerwy III zespol oraz U-18. Takie rowiozanie by mi sie przydalo i za kilka lat mogl bym ich sprezdac za dobre pieniadze :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
21.05.2007 09:14    #19926     Sufler - Porady do gry - Problem z Emerytura
"Problem" to każdy by zapamiętał. Proszę bardzo, na pierwszej stronie tematów Suflera:

http://cmrev(...)206.html

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

21.05.2007 08:10    #19927     Sufler - Porady do gry - Problem z Emerytura
Zakładałem taki temat ale teraz nie moge go znależć. Przypadkiem odeszłem na emeryture nie tym Managerem ktorym chciałem. Czy istnieje stworzenie idealnie takiego samego profilu nawet z edytorem (zeby mial ta sama reputacje, ten sam profil, pisało po kolejnym sukcesie ze np. zdobyłem to trofeum 3 raz z rzedu itp.)

AntekPolicmajste... Partyzant

20.05.2007 21:35    #19928     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007 ;pod viste
Z tym problemem juz sobie poradzilem, ale mam kolejny:).Chce wczytac zapisana gre ale zamiast opcji otworz plik pojawia mi sie zapisz, troche to brzmi bez sensu ale tak jest. W zalaczniku jest dowod

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

patrz tworzy Ci sie ten folder crash dumps, dalej kasujesz go i pozniej kasujesz ten ukryty folder football manager 2007. Po tym wszystkim nie powinno byc juz problemow, w kazdym razie u mnie bylo ok :)

menadzer_ Partyzant

20.05.2007 19:45    #19930     Sufler - Porady do gry - Problem
Tylko poprzedni sejw Cię ratuje. Swoją drogą, co to za problem wygrać Juventusem czy jakąś inną sławą LM? Takie rzeczy można robić w nieskończoność...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution