Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2007 18:50    #19911     Sufler - Porady do gry - pirat
I tu head.... poruszyłeś istotę problemu. Piractwo itnieje, ponieważ ludzie mało zarabiają, a nie że oryginały dużo kosztują. Gdyby człowiek zarobił, powiedzmy, te 2 tysiące zeta, to, jak sądzę, byłoby go stać, aby kupić przynajmniej jedną gierkę za 100-150 złotych w miesiącu.

potteromaniak Młody aktywista

22.05.2007 17:33    #19912     Sufler - Porady do gry - Problem z szarakiem
Prowadzę Legię, a niedawno objąłem reprezentację Ghany. Jako że z tego kraju nie ma ani jednego bramkarza, dostałem 3 szaraków. Jak przeczytałem w FAQ można podpisywać kontrakty z szarakami z naszych zespołów. Mam jednego bardzo utalentowanego (jak na moje oko) bramkarza w Ghanie (szaraka) i mam opcję "Nowy Kontrakt". Proponuję mu kontrakt, wszystko ok, on podpisuje kontrakt, jednak potem, po podpisaniu kontraktu gdy tylko kliknę na imię tego bramkarza aby zobaczyc jego profil wyrzuca mnie z gry i pojawia sie blad, który powoduje zamknięcie gry. Czy można jakoś temu zaradzić czy to zwykły bug?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
22.05.2007 15:34    #19913     Sufler - Porady do gry - Edytor po PL
http://cmrev(...)912.html
http://cmrev(...)930.html

Następnym razem skorzystaj z wyszukiwarki.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

jak bedzie siedział u ciebie w klubie to raczej się nie doczekasz na pozwolenie chyba najlepszym sposobem na to są kluby filialne z Belgi ale tu jest też problem bo jak masz słaby klub z Belgii to twój piłkarz nie będzie chciał tam iść. Dlatego ja zazwyczaj nie kupuje zawodnika który nie dostał pozwolenia wole odczekać rok czy pół roku i spróbować znowu jak go nikt nie wykupi

promil79 Partyzant

22.05.2007 12:22    #19915     Sufler - Porady do gry - Nareszcie 3 liga !
witam wszystkich i gratuluje wykonania tej ogromnej pracy. Sam niedawno zaczynalem sie bawic w przerabianie ligi angielskiej na polska ale szybko mi sie odechcialo:)

Mam problem z taka sprawa: Gdy wlaczam wasza baze danych to w 3-literowych nazwach jest (np. przy Lechu w Intertoto) skrot "por". Gdy zmienilem to w edytorze to zapanowal kompletny chaos z flagami logami itd.... Wogole gdy cos zmieniam w edytorze tak sie dzieje.

Mam prosbe w zwiazku z tym czy nie moglibyscie mnie nakierowac co robie zle i jak to poprawic

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

22.05.2007 09:45    #19916     Sufler - Porady do gry - Problem
Miałem save sprzed miesiaca ale nie wiem czemu nie wczytuje sie, jest ten sprzed pol roku no i ten z ktorym mam problem.

nett7 Partyzant

witam, wiem ze tych tematow bylo mnostwo i ze w FAQ jest wyjasniona kwestia pozwolenia na prace ale odpowiedzi na moj problem nigdzie nie znalazlem..

chodzi o to ze mam pilkarza ktory jest juz u mnie w klubie ale ma obok nazwiska ikonke PPr, mialem juz tak kiedys z Carlosem Vela w Arsenalu ale nie gralem wtedy dlugo wiec nie dowiedzialem sie nic wiecej na ten temat.
Kiedy ten pilkarz dostanie pozwolenie? probowalem juz wszystkiego, szukalem w grze czy mozna jakos w ogole poprosic o przyznanie mu obywatelstwa itp, w koncu w edytorze czasu rzeczywistego pozmienialem dla proby pare rzeczy:
zwiekszylem liczbe wystepow w reprezentacji- nic nie dalo,
zmienilem mu narodowosc- to zadzialalo ale nie chce tak grac..

czy ktos wie co moge zrobic zeby ten pilkarz dostal obywatelstwo? albo chociaz ile musze czekac az ktos sie nim zainteresuje..?
z gory thx ;)

Carrot Młody aktywista

21.05.2007 22:55    #19918     Sufler - Porady do gry - Problem
ale tabalugg... ty emerytowales tego managera, a potem zapisales gre czy co? bo nie rozumiem tego problemu... wczytaj tego save'a co go miales, a wszystko bedzie ok, nie musisz wczytywac poprzedniego. no chyba ze po odejsciu na emeryture zapisales gre, co bylo by naprawde "madre" z twojej strony :P albo ze grales te pol roku bez zadnego zapisu gry, co tez nie ejst za inteligetne.... ;/

tabalugg Młody aktywista

a co to za problem ? no już bez przesady....co to przeszkadza ?

Tores ReDevil Młody aktywista

Już jakiś czas temu proponowałem Veronowi kontrakt, ale on wybrał inną ofertę i zasilił szeregi innej drużyny. Do tej pory, mam go w "przyszłe transfery do klubu" za 0 euro "zaoferuj", jest on już usunięty z listy życzeń, można jakoś usunąć go z tego okienka ?Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution