Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

msinter Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Hm.. Czy problemem jest wystawienie może wszystkich opowiadań? ;) I dopisać tylko "nie ponosimy odpowiedzialności za treść". Wtedy czytelnik może sam sobie wybrać, które chce przeczytać. Ale nie znam się. Może lepiej tak jak robicie ;)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
26.05.2007 00:05    #19892     Sufler - Porady do gry - Indywidualne krycie
@portowiec1992

Dlaczego nie polecasz? Bardzo dobra opcja :P
I serio mówię - jeżeli grasz mecz z drużyną, w której jakoś szczególnie wybija się jeden zawodnik to wtedy "przyklejenie mu platra" jest jednym z najlepszych rozwiązań (wiadomo, że gracz mający być plastrem ma mieć wysokie parametry: KRYCIE, przewidywanie i ustawianie się). Wyłączenie z gry rozgrywającego, najlskuteczniejszego strzelca, groźnego skrzydłowego bardzo często przybliża nas ku sukcesowi.
Oczywiście zastosowanie tej opcji nie wyklucza tego, aby inni gracze kryli strefowo.

@Boazerio
Każdemu zawodnikowi możesz przypisać do krycia DOWOLNEGO gracza z drużyny przeciwnej. Nawet obrońcy, żeby krył bramkarza. Niestety w tym menu wyboru nie ma napisanego, kto na jakiej pozycji gra - sam musisz to wiedzieć (patrzeć na nazwiska i na jakich pozycjach grają dani deliwkenci - zapamiętać :P) i przydzielać po nazwiskach.
Osobiście nigdy nie spotkałem się z jakimikolwiek problemami akurat z tą opcją.

A co do rzekomego bugu, który ma powodować zmianę zawodnika do krycia - jeżeli dasz tego gracza, który jest nad kręską (a jest to ten zawodnik, który biega [według taktyki] w bezpośrednim sąsiedztwie gracza, który ma kryć indywidualnie - np. dla PL będzie to PP; dla DPŚ - OPŚ) to przy zmianie taktyki przez komputer (zamiana pozycjami, ściągnięcie z boiska) zawodnik będzie krył kopacza grającego aktualnie na danej pozycji. W przypadku wyboru gracza poniżej kreski taka sytuacja już się nie zdarza (no chyba, że zostanie zdjęty z boiska).

Boazerio Partyzant

25.05.2007 19:00    #19893     Sufler - Porady do gry - Indywidualne krycie
kunXon:Dokładnie tak robiłem, ale problem w tym, że nie mogę tam ustawić żeby mój dp krył opś rywala.Mój dp może kryć np. napastnika rywala ale opś już nie.Rozumiesz o co mi chodzi?

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

25.05.2007 17:25    #19894     Sufler - Porady do gry - problem!
Chłopie naucz się szukać dopiero potem zakładaj tematy:
http://www.cmrev(...)479.html
http://www.cmrev(...)893.html

Do zamknięcia

BRC7 Partyzant

25.05.2007 17:13    #19895     Sufler - Porady do gry - problem!
Mam pytanie! Gram z kolesiem przez neta w lige hiszpanska. Jest to juz nasz 4 sezon i po kazdym sezonie dostatawalismy info o pieniadzach za transmisje telewizyjne ale te pieniadze nie zasilily naszych budzetow! Czy jest to jakis blad w grze i czy cos da sie z tym zrobic? gramy w 7.0.2

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.05.2007 17:48    #19896     Sufler - Porady do gry - Problemik
Sklep i zainwestowanie kilkudziesięciu złotych pomoże ci rozwiązać problem.

Żegnam.

luk44 Partyzant

24.05.2007 16:44    #19897     Sufler - Porady do gry - Wybór pomocnika
mam problem,bo na lewe skrzydło w pewnym klubie mam do wyboru czterech różnych zawodników. wszyscy mają podobne umiejętności,ale różni ich między sobą jedna rzecz. pierwszy jest "nienaganny technicznie", drugi "nieszablonowy", trzeci "efektownie grający", czwarty "energiczny. pomóżcie wybrać...

macol Partyzant

24.05.2007 14:34    #19898     Sufler - Porady do gry - Panowie Pomocy!!!!!!
Mialem ten sam problem, do mojego Tottenhamu nie chciał przyjść E. Ratinha - dawałem mu 1 500 000 zł miesięcznie (mimo, że chciał 600 tys.), ststus piłkarza kluczowego, wszystkie możliwe premie na maksimum, kilka milionów za podpis, a on ciągle swoje: chcę premię/gwarancję wystepów w pierwszym skladzie.
Przypuszczam, że to może być jakiś bug.

adrianus6 Partyzant

24.05.2007 14:09    #19899     Sufler - Porady do gry - Problemik
panowie zainstalowalem FM 2007 ale jak wlaczam gre to wyskakuje mi problem z taktykami i nie moge grac , nie wiecie czy moge gdzies sciagnac folder z taktykami ?? pomozcie , mam taka zajawke zagrac sobie w FM a tu lipa , weszlem do folderu z taktykami a tam nie ma zadnego pliku z taktykami :( z gory dziekuje

martin Przodownik pracy

24.05.2007 14:02    #19900     Sufler - Porady do gry - GRA SIECIOWA W FM 07
tu można się umawiać na grę przez neta: http://www.cmrev(...)300.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution