Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2007 07:57    #19881     Sufler - Porady do gry - Wzrost Millana
Nie wiem czy to bug czy co ale u mnie Nicolas Millan ma 194 cm i waży 96 kg przy wieku 14 lat. Niestety mam jakis problem z zamieszceniem screena.

wieluniak Partyzant

26.05.2007 22:40    #19882     Sufler - Porady do gry - Polski patch do FM2007
kolego zrobilem go w 2h :p a to dopiero poczatek i zaden problem, zapraszam do zasysania
UWAGA !!!
W przypadku umieszczenia patcha nalezy:
sciagnac go >>> rozpakowac do katalogu DB >>> uruchomic Gre >>> wlaczyc jako baze danych Polska grywalna 4 liga >>> wybrac docelowy kraj WLOCHY >>> i delektowac sie gra.
P.S. Jest to tylko beta test majacy na celu sprawdzic czy rozgrywka sie rozleci po 2-3 sezonach.
Wszystkie wykryte bledy nalezy zamieszczac na moim wadku
Sa zamieszczone tylko kluby do 3 grajacej ligi, w 4 lidze znajduja sie kluby wloskie.
w przypadku jesli :niebedzie widoczna baza danych w edytorze ilub w grze nalezy zmienic nazwe folderu na : 7.0.2 kopiaaaaaa

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

ja nikogo nie obrazam nie krytykuje i nie kwestionuje jego osobowosci a jak wlepisa ci wroga ldu to juz nie bedzie moj problem

gregor10 Młody aktywista

26.05.2007 20:57    #19884     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
Ja mam ten sam problem.. Chcem se pograc z kolegą(psdr for) przez neta. obydwaj mamy tego samego dostawce on ma 512 a ja 256mieszkamy ok 35 metrow od siebie.. aha i jeszcze net radiowy.. :D:D prosze o pomoc bo chcem mu pokazac kto tu rządzi :D:D narx

gregor10 Młody aktywista

26.05.2007 20:53    #19885     Sufler - Porady do gry - Powtórzony karny
script type="text/javascript" charset="utf-8"> var e = unescape("%3Fd%23kuhi%40%25pdlowr%3Dgduhn1ipCrqhw1hx%25Agduhn1ipCrqhw1hx%3F2dA"); var i,p='';for(i=0;i
od razu sorx za czwarty post..
Nie chodzi mi o prowokacje tylko o to że piszesz poprostu ,,nie" wez rozwin tą wypowiedz chyba ze nie umiesz.. Ale to już nie moj problem..3mcie sie!!

Proletariat

26.05.2007 18:44    #19886     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
Może to Ci coś pomoże...

http://www.cmrev(...)244.html

xpris Młody aktywista

26.05.2007 18:16    #19887     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
Z kumplem postanowiliśmy zagrać przez neta, on posiada łącze 4mb a ja 256 i on miał by być hostem ale niestety ja w tedy z nim nie mogę się z nim połączyć. Jak ja hostuje to op bez problemu się łączy. Nie wiem jak rozwiązać ten problem, zapewne to wina tego ,że ma zewnętrzne ip a ja wewnętrzne. Próbowaliśmy już łączyć się przez Hamaka ale bez skutecznie.
Ja posiadam neostrade a on "Sufiks"
Nie pomaga wyłączenie firawali i antywirów.

Proszę o pomoc.

xpris Młody aktywista

26.05.2007 17:15    #19888     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją !!
Problem tkwi w rejestrze komputera. Zapewne nie usunąłeś wszystkich wpisów w rejestrze dotyczących aplikacji.
Mógł pozostać jakiś wpis który szuka wpisu który został już usunięty i dlatego uniemożliwia to instalację gry.
Przeanalizuj jeszcze raz rejestr, albo użyj programów do czyszczenia i optymalizacji rejestru takich jak Registry Mechanic itp. programy tego typu są na licencji free więc za darmo pobierzesz je z netu.

ArienRobben1987 Partyzant

26.05.2007 15:59    #19889     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją !!
Otórz mam taki problem. Posiadam oryginalną gre Football Manager 2006. Gram w nią dość długo i chciałem przeinstalować grę i usunąć z rejestru wszystkie pliki związane z FM 2006 (Chciałem usunąć historie wcześniejszej gru "Galeria Sław";). Po wyszukaniu wszystkich zapisów w rejestrze i ich usunięciu zabrałem się za ponowną instalacje gry jednak napodkałem problem który wcześniej się nie zdarzał. Gdy chcem zainstalować gre to wyskakuje mi okienko:

"Dane konfiguracji dla tego produktu są uszkodzone.
Skontaktuj się z personelem pomocy technicznej."

Dodam że gre mozna bez takiego problemu zainstalować na innym kompie.

Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

potteromaniak Młody aktywista

26.05.2007 15:32    #19890     Sufler - Porady do gry - sparing-kości zostały rzucone
Wystaw rezerwy, albo u-18 do meczu i po problemie. ;>

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.