Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamil_on Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Otoz w skladzie Juve mam tych dwoch pilkarzy i nie wiem ktorego wystawic na srodek obrony a ktorego na prawa strone. Najchetniej wysluchal bym opini osob majacych juz podobny problem ( nie koniecznie z tymi samymi zawodnikami )

bartek09u6 Partyzant

To mozesz tez zamknąc i jak bedę miał jakis problem to bedzie juz z sensem .DOBRA??????Bo poradnik gdzieś mi zginąl.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

04.06.2007 15:51    #19833     Sufler - Porady do gry - Antypatie.
Czasami zdarza się również w FMie, zę piłkarze się nienawidzą. Najlepszym sposobem na uzrowienie atmosfery w klubie jest sprzedaż jednego ze zwaśnionych grajków. Jeśli gracze mają długoterminowe kontrakty [przy problemach w klubie zawodnicy zwykle nie chcą przedłużyć kontraktu] można spróbować zatrzymać ich, MOŻE się pogodzą, lae małe są na to szanse. Poziom dyscypliny nie ma większego znaczenia, gdyż jeśli playerzy się nie będą lubieć, to żadna kara ich nie pogodzi.

Mattii Przodownik pracy

04.06.2007 11:12    #19834     Sufler - Porady do gry - Zmieniajace sie ceny piłkarzy.
Tu masz podobny temat:
http://www.cmrev(...)338.html

bartek09u6 Partyzant

04.06.2007 11:04    #19835     Sufler - Porady do gry - Wyszykiwanie talentów.
Witam!!!Mam taki problem. nie wiem kogo poprosić w managerze żeby mi wyszukał paru dobrych i młodych piłkarzy.Jesli byście mogli to mi pomorzcie.I jak macie paru to napiszcie.JAK COŚ.bo wychodze z siebie.

martin Przodownik pracy

a czy to jest problem ?? na suflerze piszemy gdy mamy problem, a nie gdy chcemy się podzielić spostrzeżeniami grając jakimś klubem.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

A mnie się wydaje że problem nie leży w złych zawodnikach, a w złym doborze taktyki i poleceń drużynowych i indywidualnych. Każda drużyna ma swój styl, Barca nie grałaby równie skutecznie gdyby zamiast diamentu jakiś szaleniec zacząłby grać nią 4-4-2. Widocznie z Koroną jest odwrotnie, zagraj 4-4-2, dobierz odpowiednie ustawienia i po kłopocie :)

PS Kisly jest lepszy od Kowalczyka :)

lokibb Partyzant

Cześć.

Mam ogromny problem. Gram Koroną, ale przegrywam mecz za meczem. Gram diamentem lub ustawieniem 4-1-3-1-1. Mój skład to: Mielcarz - Sasin, Hernani, Pavlyuchek, Golański - Sivakov (Hermes), Bonin, Afanasiev, Kaczmarek, Zganiacz - Kowalczyk (Kisliy)

Nie wiem co robić, ta druzynka chce grać wybiciami zawsze? gram ofensywnym ustawieniem, a kiedy mam kontrę to jest 3 zawodników w ataku, a kiedy się bronie to 7 zawodników nie potrafi powstrzymać 2:/

Proszę o pomoc. Jeżeli to nie temat na sufler to proszę adminów o niebanowanie mnie.

Pogromca Partyzant

03.06.2007 20:12    #19839     Sufler - Porady do gry - Baza danych (jak zmienić?)
Mam problem z bazą danych, a mianowicie z ustawieniem innej bazy niż 7.0.0 przy starcie nowej gry. Na początku chciałem ustawić baze 7.0.2, teraz jednak chce ustawić inną, zmodyfikowaną przeze mnie. (Swoją drogą głupie jest to, że nie moge w edytorze nadpisać bazy tylko stwarzam nową) Tylko jak? Wszyscy mi mówią, że przy starcie nowej gry wyskakuje zapytanie, na której bazie chce grać. U mnie nic podobnego sie nie dzieje, ni widu ni słychu. Przy starcie każdej gry napis na górze ekranu dumnie głosi "Football Manager 2007 wersja 7.0.0"

Iron23 Partyzant

02.06.2007 22:00    #19840     Sufler - Porady do gry - Trening w Football Manager 2006
Jakie powiino być maksymalne obciążenie piłkarzy na treningu w Football Manager 2006 Średnie Wysokie??? Bo mam z tym problem chcem ustawić jak największe ustawienie ale tak aby nie zajechać piłkarzy i żeby wszyscy nie narzekali na zbyt duże obciążenie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.