Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
zagraj 4-4-2 bez zmian w ustawieniach i zobacz czy nadal problem bedzie wystepowal...
Pewnie przeciwnicy od poczatku spotkania przejmuja inicjatywe z czego maja wieksze posiadanie pilki i wiecej akcji, a wiecej akcji to wiecej szans na zdobycie gola...
Czyli zmien takte, a jak nie pomoze to moze zmien srodkowych pomocnikow ;d

sm1leY Młody aktywista

06.06.2007 07:41    #19822     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
[quote]Hej, chciałbym zagrać przez neta z qmplem, dlaczego nie mamy 2 adresów ip, tylko jeden, na którym nie da się grać, ew. co zrobić, aby dało się grać, zależy mi na tym, żeby zagrać właśnie z tm qmplem.[/quote]
Hamachi rozwiąże twój problem...

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

dla uwiarygodnienia mialem podobny problem, moze w slabszej lidze, bo ruskiej ale rozwiazal go Igonin.
Jak sie patrzy to wlasnie Cabral z talentow jest znacznie ulepszona i mlodsza wersja Alexeya wiec powinien ci wystarczyc na dlugie lata.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

ojoj zaragossa, super druzynka, gram tym samym systemem, duzo po ziemi, technicznie,
mam nadzieje ze twoj problem rozwiaze dobrze grajacy w powietrzu i ruchliwy DP, w talentach jest chyba Cabral.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Jaki problem??

ajum Partyzant

Cześć

Mam problemy trochę dziwne , ale przejdę do rzeczy :

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.06.2007 20:17    #19827     Sufler - Porady do gry - Updaty
fudi, tylko mam prośbę, jak możesz to wydawaj update, ale też bez polskiej 3 ligi, bo na niej mam problemy takie, których nigdy wcześniej nie miałem. Chętnie zagrałbym w update, który jest aktualny, ale Polskie ligi są normalnie dwie, więc jak możesz to rób dwa update, na 3 lidze grywalnej i niegrywalnej. To zwiększy popularność waszej strony :P

predaktor Młody aktywista

05.06.2007 18:02    #19828     Sufler - Porady do gry - Prawdziwe PA i CA.
To juz chyba było....
http://www.cmrev(...)508.html

Tores ReDevil Młody aktywista

Gdy zacząłem grać Herthą Berlin to zobaczyłem sobie pierw najlepsze, realistycznie cele transferowe, na szczycie byli m.in. tacy zawodnicy jak C.J. Klaas Jan Huntelaar.
Później wyszedłem z gry, nie zapisałem, ale miałem sejw o jeden dzień wcześniej (w grze) czyli mało, a lista zawodników jest mniejsza i prawie nikogo wartościowego tam nie ma, tak jakbym miał jakiś beznadziejnych scoutów. Bez kitu teraz z tej listy nie mogę znaleźć kogoś porzadnego a minęło już pare tygodni. Proszę o pomoc.
Mam też takie małe pytanko nie na sufler, znacie jakieś świetnego DP pokroju Makelele, oczywiście nie takiego klasowego, ale takiego by przeszedł właśnie do Herty.
Pozdrawiam.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

04.06.2007 19:22    #19830     Sufler - Porady do gry - Nazwa nowego klubu
Mam pewien problem, otóż: pobawiłem się troche edytorem, no i chcialem wstawic w miejsce Uni Janikowo klub ze swojego miasta, czyi Gryf Słupsk. Wszystko okej, pilkarzy zamienilem bez problemu, stadion tez nie sprawia klopotu tylko jedna rzecz. Wpisalem pelna nazwe klub Gryf Slupsk, bez "ł", a gdy włączam gre, w miesce nazwy klubu ma po prostu puste miejsce [..] i nie wiem jak to zmienić. Tak samo rezerwy i zawodnikow U-18. puste miejsce i tyle. ktoś wie jak to zmienić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.