Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gumierpool Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.06.2007 10:46    #19791     Sufler - Porady do gry - Scouci, a zarząd
Problem prosty, lecz w swej prostocie... bardzo uporczywy.

Załóżmy, że gram klubem X i swoją politykę transferową - jak prawie zawsze - opieram na szeroko rozwiniętej siatce scoutów. Tylko jest problem - zarząd ogranicza mi liczbę zatrudnianych scoutów do dajmy na to 6. I co z tym fantem zrobić?

W prośbach do zarządu nie ma takiej opcji, więc odpada.

Gdy podpisuję nowy kontrakt punktu odnośnie tej sprawy również nie ma, więc też pudło.

Oczywiście raz czy dwa udało mi się szczęśliwie to obejść i zatrudnić o jednego scouta więcej, lecz ciekawi mnie jaki jest uniwersalny sposób, aby zarząd nie miał nic przeciwko temu, że chce zakontraktować 15 scoutów?

Wydatnie by mi to pomogło. Z góry dziękuje.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

09.06.2007 02:57    #19792     Sufler - Porady do gry - kakaowi juniorzy nad baltykiem
"hoduje" wiele mlodych talentow w moim Zenicie Sankt Petersburg, jednak pojawia sie problem, nie moge sprowadzac Brazylijskich mlodzikow, dlaczego tak jest, w zadnym innym kraju nie pojawiaja sie takie problemy, prosze o odpowiedz szczegolnie osoby, ktore doswiadczyly problemu.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.06.2007 23:41    #19793     Sufler - Porady do gry - mała szybkosc
Ja takich problemów nie miałem, jednak przeczytaj jeszcze raz uważnie mój poprzedni post - usuń grę, wywal pliki z rejestru (Start -> uruchom.. -> regedit), zrestartuj komputer i ponownie zainstaluj grę. Według mnie jeden z najskuteczniejszych (obok formata ;] ) sposób na uporanie się z kłopotami związanymi z FM-em.

Grzechoo Hajer Przodowy

08.06.2007 23:31    #19794     Sufler - Porady do gry - Fatalna skuteczność
Najbardziej racjonalnie wytłumaczy ci to wyszukiwarka tematów. Namawiam do skorzystania.

Coś na zachętę: http://cmrev(...)411.html

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

08.06.2007 22:51    #19795     Sufler - Porady do gry - transfery mlodych zawodnikow
Problem polega na tym, że młodzi np. 16-latkowie, niechętnie opuszczają swoje kluby. Aby wyciągnąć takiego zawodnika z jego obecnego klubu, musisz złożyć oferte, będącą znacznie wyższą od tej której on oczekuje.

messinho Ekspert

08.06.2007 22:34    #19796     Sufler - Porady do gry - Update
Tylko że jest problem My Musimy zrobić bazę danych od Lutego bo wtedy wyszedł 7.02 Patch dlatego wpierw trzeba nadrobić od Lutego do Czerwca a potem aktualności:-)

Duelo Partyzant

Witam, jestem tutaj nowy przeczytałem Faq ,lecz nie znalazłem problemu. Otóż, kiedy instaluję RRU naciskam "browse" szukam C:Documents and SettingsMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007db. znajduję go klikam install i wyskakuje mi błąd z napisem "Invalid Filename" Proszę o pomoc!

Pozdrawiam,Duelo!

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

08.06.2007 17:08    #19798     Sufler - Porady do gry - Mentor
To raczej nie jest bug. Jakby był to bug, to pojawiało by się to często, a jak widać jest to raczej pojedynczy przypadek. Ja u siebie nie mam problemów z przydzielaniu mentorów i nie spotkałem się, żeby po jednym dniu pojawił się taki nius. Więc, albo piłkarz nie pasują do siebie całkowicie, albo jest już koniec sezonu i nie ma sensu się uczyć od kogoś

kyczy7 Przodownik pracy

08.06.2007 17:08    #19799     Sufler - Porady do gry - ludzie
łeeeeee Javier De Rossi predzej czy później i tak temacik zamkniety ... moze i niektórzy by sie chetnie powymieniali ale niestety taka juz jest zasada suflera ze to nie forum tylko pomoc dla tych co maja jakis problem a akurat wymienianie talentami nie jest problemem tylko jakas inicjatywa ( zreszta prowadzona juz na cmrev-ie w odpowiednim do tego dziale ) nie moja wina ze twoich talentów akurat nie przyjmuja :P musisz sie baraaaaaardziej postarac a nie zakładac tematy takie jak ten na suflerze

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.06.2007 16:59    #19800     Sufler - Porady do gry - FM 07 na 1400x900?
Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.