Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.06.2007 18:13    #19761     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
Jeżeli piszecie o tym, że są przykłady tego iż gracze z krajów "rozwiniętych" i podajecie właśnie jako taki przykład Napoleoniego to to jest śmieszne. On Włochem to w zasadzie jest tylko z nazwy, przyszedł z jakiegoś serieC nołnejma...
Co do 2006 to miałem w składzie Legii niezłego portugalczyka, ale to, że przeszedł to chyba bug...
Z resztą jest pewnien tego, że jak w Polsce powstaną dobre bazy treningowe, ładne stadiony i nie będzie problemów z pieniędzmi to na pewno jacyś mniej renomowani piłkarze z Włoch czy np. Niemiec przyjdą ;-)
Denerwujące jest tylko, to że gdy jakiś polski klub w FM'ie osiągnie niewiarygodnie dużo, poprawi się infrastruktura to i tak piłkarze z zachodu pokażą nam środkowego palca ;/
Może i to nie jest do końca błąd, ale w jakimś stopniu powinni to w FM poprawić.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
13.06.2007 12:15    #19762     Sufler - Porady do gry - Problemy
Mam prośbę do kolegi anakina. Następnym razem jak założysz jakiś temat nadaj mu logiczny tytuł odwołujący się do treści twojego problemu. Tytuł "Problemy" kompletnie nikomu nic nie mówi. Każdy kolejny czytelnik chcący odnależć odpowiedź na podobne do twojego pytanie może go nie znaleźć. Nie prosimy was o wiele. Wykażcie się jedynie odrobiną wyobraźni.

W dziale "Talenty" znajdziesz wielu zawodników pasujących do Zagłębia. Jeżeli opracujesz odpowiednią taktykę, dobierzesz sobie zawodników to z pewnością uda ci się awansować do OE, a następnie PU. Życzę powodzenia.

anakin1 Partyzant

13.06.2007 12:08    #19763     Sufler - Porady do gry - Problemy
mam pytanie kogo moge sprowadzić do zagłębia sosnowiec za małe pieniądze Czy można z tak słabą drużyną wejść do pucharu UEFA bo jak narazie w pierwszej lidze bronie się przed spadkiem

sefko1 Przodownik pracy

13.06.2007 12:06    #19764     Sufler - Porady do gry - Wolne wyszykiwanie piłkarzy
Mam mały problem. W momencie, gdy chcę wyszukac sobie pikarzy uzywajac filtra (asystent usuwa nierealne transfery) gra zacicna sie na dłuższą chwile. Dziaje sie to zwykle wtedy gdy mam załadowane kilka lig (powyżej 40 tys graczy w bazie). Dodam tylko, że mam przyzwity sprzęt (p4 3ghz, 1Gb ram) i gra ogólnie smiga nawet z właczonymi wieloma ligami. Problem pojawija sie tylko, gdy chcę wyszukać graczy przez zakladke "Wyszukiwanie graczy". Po paru sezonach trwa to klika minut. Wie ktos czy mozna cos ztym zrobić?? Ma ktoś podobny problem??

themorpheus Partyzant

13.06.2007 11:52    #19765     Sufler - Porady do gry - Wielki Problem
HaHa Ale jaja to masz koleszko problem :))))))

TheGame Partyzant

13.06.2007 10:24    #19766     Sufler - Porady do gry - Wielki Problem
Otoz gram na na Patchu 7.0.1 i mam nie mialy problem.
Gdy mam budzet transferowy powiecmy 20 mln Euro i kupie jakiegos zawodnika za 3mln Euro to z budzetu ubywa mi 6 mln Euro =( =(. Za kazdym razem jest tak ze zabiera mi razy dwa i nie wiem co z tym poczac???? Jest tak w kazdym klubie ktorym chcialbym zagrac!!!!!
POMOCY ????

Grzechoo Hajer Przodowy

Trudno jest nie znaleźć.

http://cmrev(...)1/3.html

Grzechoo Hajer Przodowy

13.06.2007 09:58    #19768     Sufler - Porady do gry - kluby filialne
No właśnie, teraz należy zadać pytanie Enerowi - dlaczego dałeś Michałce punkt? W jaki sposób jego odpowiedź pomogła ci w rozwiązaniu problemu?

Tom Nuno de... Partyzant

13.06.2007 00:04    #19769     Sufler - Porady do gry - znow kraj rozwijajacy sie
Zgadzam się z wami, FM przesadza z tymi podziałami. Grałem kiedyś w lidze islandzkiej i tam to już jest dramat aby ktokolwiek przyjechał z zagranicy. A przecież pracuje tak kilka tysięcy Polaków na budowach! Może nie przyjechaliby z Polski wybitni piłkarze, ale jak na warunki Islandii to pewnie mogliby znaleźć sobie miejsce w składzie i zarabiać kilka tysiaków złotych miesięcznie czyli lepiej niż w kraju.
Tak samo w drugą stronę, czyli przyjazd do Polski. Brazylijczycy czy Hiszpanie nie przyjadą w FM-ie do Polski. Jak zatem stworzyć Pogoń Szczecin?
Piłkarze przemieszczają się tam gdzie jest kasa, tam gdzie mogą się rozwijać ale także tam gdzie mieszka ich dziewczyna na przykład. W rzeczywistości nie ma problemu ze ściągnięciem obcokrajowców do Polski (przynajmniej tych średniej klasy).

Tores ReDevil Młody aktywista

12.06.2007 22:06    #19770     Sufler - Porady do gry - Dziwna sprawa z reputacją
Już drugi sezon z rzędu Villarrealem wygrałem La ligę, LM, Klubowe MŚ i inne te pucharki.
O dziwo żaden z moich zawodników, nawet takie byki jak Riquelme, Forlan, Kameni czy Diarra nie mają reputacji Globalnej, tylko kontynentalną. Ba, król strzelców LM - Nihat ma reputację...krajową ! [!]
No i co z tym fantem zrobić, wy też miewacie takie problemy ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.