Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.06.2007 23:42    #19701     Sufler - Porady do gry - TROLL
od dłuższego czasu przyglądam sie suflerowi i zauwazyłęm, że dzieci neo to tutaj dosc spory problem...

jak z nimi walczyć? jest kilka prostych zasad, wystarczy wejsc na strone http://dziecineo.prv.pl/ i sie do nich zastosować

pamietajcie NIE KARMIĆ TROLLA

ps
myślę, że temat godny przyklejenia. Pozdrowienia :)

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

21.06.2007 23:17    #19702     Sufler - Porady do gry - Ilu trenerów na trening?
juz cie nie bede bluzgal bo mogles sie nie spodziewac ze w wyszukiwarce trzeba bylo wpisac trenerow, ale nie zwrocilem uwagi na to co ostatnio redakcja powtarza - zakladajcie normalne nazwy.
apropos wyszukiwarki masz odpowiedni temat:
http://www.cmrev(...)566.html

Kezman Partyzant

21.06.2007 21:52    #19703     Sufler - Porady do gry - Wyspy Owcze
czamaja - trzymaj http://cmrev(...)8/2.html juz jakis czas temu znalazlem to wrzucilem, wystarczylo troche poszukac

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

21.06.2007 16:07    #19704     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Chciałem poinformować że wersja instalacyjna jest uszkodzona, za co najmocniej przepraszam. Spakowałem bazę normalnie winrarem i działa.Nie powinno być żadnych problemów.

PS. Przydała by się funkcja Edycji własnego postu :)

Pozdrawiam

LINK

http://files(...)nfo.html

baymun Partyzant

21.06.2007 12:27    #19705     Sufler - Porady do gry - Spalone a umiejetnosci
mam pewien problem

Czy da sie w jakiś sposób zmniejszyć ilość spalonych u napastników? Poprzez te spalone
moja drużyna strzela mało goli i sprawia mi to duże problemy.

Czy potrzebne jest jakiś specjlany trening?

fudi Przodownik pracy

popieram...:/ zamknąłbym bo temat nazywa się "save'y" a ten problem już chyba rozwiązany.

Ciartur Młody aktywista

20.06.2007 18:30    #19707     Sufler - Porady do gry - Głupis zarząd czy bug??
To chyba jednak bug ;) Poszukaj w wyszukiwarce są podobne problemy;)

Mr.Forn@L Partyzant

20.06.2007 18:16    #19708     Sufler - Porady do gry - Głupis zarząd czy bug??
Mam problem. Po awansie do Coca Cola Championship zarząd wzioł 20mil kredytu i sprzedał stary stadion za 500tys, aby sfinalizować budowe nowego obiektu. Nowy stadion miał zostać oddany do urzytku 21.06. 2015. Ja w nowym sezonie awansowałem po Premiership i tu zaczynają sie problemy. Zarząd na 4 dni przed oddaniem nowego obiektu sciagnoł mi z konta 10mil euro aby rozbudować uwaga stary stadion!!!! O nowym juz nikt nie mówi a ja miedzy czasie mam rozgrywać mecze na stadionie innego klubu. Jest to bug czy poprostu mam szalonego prezesa i czy da się temu jakoś zaradzić???

aberdeen Młody aktywista

20.06.2007 16:05    #19709     Sufler - Porady do gry - Wirtualny dysk.
Chyba sie nie zrozumieliśmy. KUBA1 masz problem bo masz zjechaną płytę i nie możesz grać. Otóż jeśli masz zainstalowanego orygianała (albo i nie) to nie potrzbujesz obrazu płyty! Ja ściągnąłem sobie z netu pliczek który waży około 200kb, który owy obraz udaje, chciałem ci go przesłać. Dodam że sam oryginalną wersję gry, tego bajeru używam po to, by nie zaśmiecać sobie dysku kilkuset megowym obrazem CD i nie mieć problemu ze zjechaną płytą , tak jak ty teraz. Jeśli masz oryginała, to masz prawo posiadać jego kopię. Tak mówi prawo. Aha do tego typu operacji potrzbny jest program do odczytu obrazów płyt. Nie chcesz pomocy to dopóki nie dostaniesz oryginała graj sobie w szachy, albo chinczyka z babcią. I bądz tu dobry człowieku.................... Nazwy pliku nie podam bo piraci też to pewnie czytać bedą. Pozdrawiam.

wisniczaninn Partyzant

20.06.2007 13:18    #19710     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki u trenerów
http://www.cmrev(...)250.html
zatrudniaj jak najwiecej 5 gwiazdkowych i jak najszybciej poizbac sie cieniasow

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.