Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jordan23 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.06.2007 21:09    #19671     Sufler - Porady do gry - korona
Witam!!!
wiec prowadze 2 sezon korone kielce zdobylem z nimi 2 mistrzostwa, puchar polski, osiagnolem faze grupowa LM (3miejsce) nastepnie puchar uefa cwiercfinal, w miedzy czasie prowadze rep polski, mam problem poniewaz chce opuscici korone i zaczac prace za granic w jakim srednim klubie tylko boje sie ze te wynik to za malo... na jaki klub moge liczc ze mnie zatrudni?? czy bedzie to np. I ligowiec ligi hiszpanskiej czy angielskiej?? czy jednak musze jeszcze popracowac w kielcach zeby sie tam dostac ???

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 15:52    #19672     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
nie bawilem sie z edytorem ja mam cos smiesznego z tym FM w pierwszym sezonie do wisły bez problemu moge sciągnąc Palacio z Boca Juniors albo Rasiak(drewniaka) a znowu u mnie jest strasznie cienki Reyes i nie wiem czym to jest spowodowane albo na początku gry edson z Legi jest wywalany lub Jeleń

Boazerio Partyzant

Pierwszy sezon w Toulouse FC miałem przyzwoity(9 miejsce, w ostatniej chwili straciłem szanse na 6).Do drugiego przygotowywałem zespół w podobny sposób.Pozbyłem się zawodników, którzy grali najmniej i najsłabiej w ich miejsce sprowadziłem lepszych.Wzmocniłem najsłabsze pozycje(transferów nie było dużo).Nie zmieniałem taktyki.W sparingach zespół grał dobrze.Byłem więc spokojny o wyniki w lidze.
Mimo to drużynę dopadł kryzys.Zawodnicy zachowywali się jakby po raz pierwzsy sie na oczy widzieli, popełniali mnóstwo prostych błędów.Napastnik, który z 23 golami na koncie został w poprzednim sezonie królem strzelców nie trafia w bramę w najprostszych sytuacjach itp.Najczęstszy wynik to porażka 0-1.
Dlatego mam pytanie-co zrobiłem źle?Jak zaradźić tej sytuacji?Czy ona sama minie?
Identyczny problem miałem wcześniej grając Koroną z którą zdobyłem 2 miejsce a wa następnym sezonie zbierałem straszne cięgi.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2007 14:49    #19674     Sufler - Porady do gry - wygralem w " managera"?
Tak zeby troche ostudzic Twa radosc, to budzet nie powala na kolana, zwlaszcza patrzac na rok rozgrywki. Prawie 70 goli Veli to tez nic nowego, bo to wg mnie najlepszy pilkarz w tej grze. ;) Jesli Ci sie nudzi, to przenies sie do jakiegos slabszego zespolu, albo postaw sobie za cel zdobycie np. LM przez nastepnych 5 lat z rzedu. Tak nawiasem, to nie wiem gdzie tu jest problem, powinienes sie cieszyc :P

lokibb Partyzant

Hej.
Pogrywam właśnie Legią i na półmetku jestem 4. Liczy się tylko mistrzostwo, ale moi piłkarze grają bardzo słabo. Remisy są na porzadku dziennym, a jak wygram 2-0 lub 3-1 to święto narodowe:/ Chociaż mam najlepszy skład w lidze męcze się nawet z Jagiellonnią.
Skład w załączniku.

-----------------------------------------------

Mam problem z forumcm.net
Mam swoje konto pod nickiem lokibb. Gdy chcę wejść w temat o taktykach: http://forum(...);st=2420

wyskakuje mi taki błąd: http://img26(...)dsj5.jpg

Proszę o pomoc.

patrykb1991 Partyzant

25.06.2007 13:58    #19676     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jak ci nie bedzie pasowało ze nie ma dat to ci dam z datą nie ma problemu

kyczy7 Przodownik pracy

25.06.2007 12:31    #19677     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
Grzechoo rzeczywiscie mozesz zaczac dawac bo ostatnio dostrzegłem taki problem ze wiekszośc tych nowych ( zreszta mnie tez mozecie uwazac za nowego bo mam partyzanta ale cóż ) daje pkt. swoich kumplom ! Przykład : koles podaje swój numer gg i proponuje rozmowe a po 10 widze już u tych osbów wzajemne rozdawanie punktów ( mi tez podał koles numer gg po czym na koncu rozmowy zapytał : dawać Ci pkt. ? ! ) ... wiec mysle ze trzeba zaczac karydgodne zachowania karac równie silnymi przepisami !

A tak nawiasem : to dzieki Adminom za przywrócenie dawnej rangi :D ( lepszy partyzant niz reakcjonista :P )

luki7777 Partyzant

25.06.2007 09:16    #19678     Sufler - Porady do gry - Problem z FM2007.
Witam.Mam problem z grą FM07.Wcześniej grałem normalnie a teraz takie coś się robi.Otóż zaczynam grę na obojętnie jakiej bazie, wybieram ligę , bazę danych małą i najpierw strasznie długo ładuje się pasek konfiguracja bazy danych gry itp., a następnie gra się straszliwie tnie np. po naciśnięciu na przycisk transfery muszę czekać 30 sekund aż transfery się pojawią:/ Czy można to jakoś naprawić , gdyż uwielbiam grać w FMa , a gdy się tak tnie to nie idzie grać:/ Podaję konfigurację komputera:
Procesor:Intel Celeron 2.80 GHz
Karta Graficzna : ATI Radeon 9200 128 MB
Pamięć RAM:2x256MB=512MB
Płyta Główna:MSI 84PE NEO i845E

eMAGieIKa Partyzant

25.06.2007 08:27    #19679     Sufler - Porady do gry - Hiperłącza
problem mam dalej otóż to było zaznaczone a hiperłączy ani widu ani słychu. Później to odznaczałem i zaznaczałem pare razy i to także nic nie dało :(

potteromaniak Młody aktywista

24.06.2007 22:02    #19680     Sufler - Porady do gry - Sprawdzone sposoby
Wszystko ok, tylko jaki masz problem? [przypomne ze to sufler, wiec powinienes jakis miec]
A takie tematy to raczej radze na forum zamieszczac

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.