Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.06.2007 10:03    #19651     Sufler - Porady do gry - Głupie pytania! głupi ludzie?
Widzi igłę w cudzym oku, a nie widzi belki we własnym... Myślę, że do Ciebie padalek, to powiedzenie pasuje wprost idealnie :/ Ludzie zadają pytania, bo mają z czymś problem, ale niektórzy oczywiście, rabią to z czystego lenistwa (wiele odpowiedzi można bardzo łatwo znaleźć), lub bo im się nudzi i nie mają co robić. Myślę, że ty zaliczasz się do tego drugiego grona, a Twoje pytanie jest jeszcze bardziej bezsensowne i banalne, niż te, o których piszesz :/ Takie jest moje zdanie.

Cannigia10 Młody aktywista

28.06.2007 09:55    #19652     Sufler - Porady do gry - Głupie pytania! głupi ludzie?
Powiedzieć Ci po co? bo jak któryś gra w fma i ma jakiś najbanalniejszy problem to już go wrzuca na sufler. A jak chce sie czymś pochwalic lub coś ogłosić to już nowy temat. zamiast dobrze poszukać , to jest moje osobiste zdanie.

ZQ Partyzant

27.06.2007 18:50    #19653     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
nie spoko www.fmut.yoyo.pl jakos mi sie udalo, chyba ze inni by mieli problemy i dla nich, ale i tak wielkie dzieki za checi :D zaraz stestuje update'a

ZQ Partyzant

27.06.2007 17:30    #19654     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
nie moge sciagnac ma ktos ten sam problem :/ ?

kyczy7 Przodownik pracy

27.06.2007 14:46    #19655     Sufler - Porady do gry - Liga Polska Update by Cinekw
jak coś to Kyczy a nie Kryczy ( wybaczam sbo sam takie błędy popełniam z nidoczytania ) ale teraz mam problem nie wiem jaki update sciagac czy ten Cinkwa czy www.fmut.yoyo.pl ... ... ??? nie wiem który lepszy >

cycuac Partyzant

27.06.2007 12:23    #19656     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
Jak małe dzieci. JA osobiście wchodzę na sufler aby znaleźć odpowiedz na problem i wali mnie czy będę miał "Krzewiciela Myśli Rewolucyjnej" czy "Reakcjonistę". Głupota podniecać się jakims tam napisem przy nicku !!!!

Uczciwy gracz FM Młody aktywista

26.06.2007 22:50    #19657     Sufler - Porady do gry - Głupi mieszkańcy,petycja
Problem mam znany i nie lubiany sprzeciw mieszkańców i brak zgody lecz gdzieś przeczytałem że można jakąś petycje wysłać czy coś takiego i nie mówcie że za mały budżet bo mam prawie 500 mln funtów (gram man utd) i że bez sukcesów bo trochę się tego nazbierało tylko taka dziwna sprawa bo mieszkańcy nie chcą żaby man utd przebudowało ale man city może

Olchu Młody aktywista

26.06.2007 20:00    #19658     Sufler - Porady do gry - FM Modifier - nie działa?
mam ten sam problem...ogolnie zapomniałem zgłoscic zawodników do ligi...i nie mam nawet jedenastki

wolek1986 Partyzant

26.06.2007 15:16    #19659     Sufler - Porady do gry - Sztab Szkoleniowy
GKS_M80 Dobierając odpowiednich trenerów najlepiej skorzystać z programu Genie Scout Po prostu ładujesz w tym programie swojego sejwa i wyszukujesz odpowiedniego trenera na dany typ treningu Najlepiej 4 gwiazdki i więcej ale sadze ze będziesz miał problem sprowadzić 4gwiazdkowych trenerów, wiec sprowadź choć z 3ema gwiazdkami. Jeśli chcesz podejrzeć inne atrybuty danego szkoleniowca to po prostu kliknij dwa razy na dane nazwisko. O ile zarząd ci pozwoli zatrudnij po jednym trenerze na każdy element Program znajdziesz na stronie Pozdrawiam

Lypton Partyzant

26.06.2007 14:27    #19660     Sufler - Porady do gry - Urlopy a Intertoto
Zakwalifikowalem sie do Intertoto (po raz pierwszy w karierze). I tu lezy problem. W poprzednich sezonach od razu po ostatnim meczu ligowym pilkarze wybywali na urlopy. Teraz minal juz tydzien, a oni ciagle w klubie siedza. Intertoto startuje za 4 tyg. Czy asystent w koncu posle ich na urlopy czy sam mam o nie zadbac? I czy 2 tyg urlopu nie bedzie zbyt dlugim czasem? Beda mieli wowczas tylko kilkanascie dni na odbudowe formy, a 1 tyg urlopu to jednak czas zbyt krotki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.