Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

martin Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.06.2007 00:09    #19641     Sufler - Porady do gry - prezes chce gwiazdę
grając Boltonem, prezes poinformował mnie że chciałby abym sprowadził do klubu jakąś gwiazdę. gdy złożyłem jakiemuś kolesiowi ofertę to na dole pomarańczowym druczkiem było napisane że prezes jest zadowolony że chcę kupić znanego piłkarza. i tu pojawia się problem bo na transfery miałem tylko 250 tys a ten piłkarz kosztował 12 mln. gdy składam do zarządu proźbę o dodatkowe fundusze na transfery to zarząd odmawia a gdy przychodzi do zatwierdzenia transferu to jest on anulowany z powodu braku funduszy. jak wiecie o co chodzi to pomóżcie.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

28.06.2007 17:23    #19642     Sufler - Porady do gry - pomocy
nazywaj problemy po imieniu bo pomoc to mozna w roznych kwestiach, na przyklad dzis pomoglem bratu kosic trawe w ogrodzie.

hartnik Partyzant

28.06.2007 16:58    #19643     Sufler - Porady do gry - pomocy
gram sobie w fm07 i mam ostatnie 2 kolejki do konca sezonu i lipa bo jak daje na sejwowanie to niestety wyskakuje ze gra sie niezapisała pomyslnie i ze rozdzielczosc jest jakas tam problemem jesty to ze niemoge zasejwowac niedosc ze gra wciaga i jest wolna jak slimak to jeszcze sejwowac niemoge lipa pomocy heh

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

28.06.2007 16:49    #19644     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
tak, chyba że nie miałeś problemów z ligą portugalską w co wątpię, ale może się myle :)

woojas Partyzant

28.06.2007 15:27    #19645     Sufler - Porady do gry - Bug w Lidze Królewskiej?
Doświadczyłem czegoś dziwnego. Nie mam pojęcia czy to jest bug czy coś innego ale jest to warte odnotowania. Mianowicie po zakończeniu rozgrywek owej ligi pojawia się podsumowanie dot. najlepszych zawodników na danej pozycji. Problem w tym, że na każdej pozycji są Ci sami zawodnicy, którzy mają najlepsza średnia. Screen poniżej.

raca Partyzant

28.06.2007 14:29    #19646     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzeleniem gola
Witam, od jakiegoś czasu mam ciągle ten sam problem, moi zawodnicy mają 100 akcji a może w 20 padnie bramka .. Grałem kilkoma ekipami i nie zawsze tak jest, teraz grałem Realem Madrid i to samo, nikogo na atak nie kupowałem, jedynie na lewą pomoc kupiłem Srna a reszta na ataku to Raul, Robinho i Ronaldo tzn. zazwyczaj gram 2 atakującymi (wybieram 2/3 co podałem) ale ciągle to samo, akcje dobre mają itp. ale nie mogą strzelić bramki .. :/ Próbowałem wiele ustawień - nic, dałem im treningi na strzały itp. - nic, taktyki - nic .. ciągle to samo .. Wiecie w czym tkwi problem ? Bo to naprawdę zaczyna się robić denerwujące .. :(

Wujek_Tolek Partyzant

28.06.2007 13:16    #19647     Sufler - Porady do gry - Moje problemy z Football Manager
Dzień dobry drodzy użytkownicy tego serwisu.Przeczytałem że jest to sufler,a więc odpowiecie na moje problemy.Chcę kupić piłkarzy do mojego klubu Legia,ale mam mało pieniędzy.Co zrobic,jak zdobyć pieniądze ?

mkanius Przodownik pracy

28.06.2007 12:09    #19648     Sufler - Porady do gry - 3 liga a FM Poland update
Mam problem zainstalowałem sobie 3 ligę i z flagami było wszystko ok. Ale chcialem zagrać sobie Valecią na nowych składach czyli na FM Poland update i gdy włączam ligi to mam problem z tymi flagami jest flaga polski a pisze portugalia pomóżcie proszę

wojciech1505 Młody aktywista

Kyczy7 masz racje.Oglądałm finał tego nowego pucharu w naszej OE płakać się chciało co za poziom. Champinschip oglądam na Polat Sport- jest na co popatrzeć.Legia i Wisła miały by wielkie problemy gdyby grały w tej lidze.

padelek Partyzant

28.06.2007 10:24    #19650     Sufler - Porady do gry - Głupie pytania! głupi ludzie?
kiedys wszedlem na ta strone bo mialem problem. i dzieki wyszukiwarce znalazlem odpowiedz w jakies 2 minuty, ale zaintrygowalo mnie dlaczego niektorzy pytaja sie o takie pierdoly, ze szkoda gadac

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.