Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wszystko fajnie, tylko jaki ty masz problem i jaki to ma związek z FM??

tabalugg Młody aktywista

witam,michalekb swoim suflerowym problemem przypomniał mi o CM 01/02,którego wyszukałem ( oryginalnego) z jednej z moich szafek.Moje pytanie brzmi-czy spolszczenie do tej gierki jeśłi bym je ściągnąl,jest legalne ?nie mogę znaleźć nigdzie w PL,a ta moja gierka jest sprzed chyba 4-5 lat (prezent na urodziny)więc jak ?

tabalugg Młody aktywista

29.06.2007 22:20    #19633     Sufler - Porady do gry - Za mało pamięci
heh proszę :D też kiedyś miałem problemy z tym ale nie w gierce :P

michalekb Partyzant

29.06.2007 21:35    #19634     Sufler - Porady do gry - Za mało pamięci
Ściągnąłem demo Championship Managera 2000-2001. Gra się włącza, ale gdy chcę zacząć grę, to wyskakuje mi błąd, że mam za mało pamięci. CO ROBIĆ???????? Mam Win XP, może to jest problem? Bardzo proszę o szybkie i sprawdzone odpowiedzi. Z góry dziękuję.

hoody Przodownik pracy

29.06.2007 21:05    #19635     Sufler - Porady do gry - muzyka w fm
@ kyczy7 - Istnieje w opcjach taki patent by wyłączyć dźwiek i można sobie słuchać muzyki bezproblemowo :)

potteromaniak Młody aktywista

29.06.2007 14:57    #19636     Sufler - Porady do gry - polskie skórki

prezesxxll Partyzant

29.06.2007 12:19    #19637     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
a ja mam taki problem mianowicie nie wiem czy to wina gry czy moze wszedzie tak jest , kiedy daje na historie kariery zawodnika nie wyswietla mi wszystkich bramek zdobytych w sezonie i rozegranych meczów tylko wylaczenie wystepy i bramki w lidze:/ niby to nie problem ale w historii powinny byc wszystkie mecze i bramki

fcb.de Partyzant

29.06.2007 11:57    #19638     Sufler - Porady do gry - Hall of fame*2
Prześle ktoś mi te pliki hall of fame?? Mój problem już opisałem wcześniej w temacie Hall of fame

wolek1986 Partyzant

29.06.2007 11:53    #19639     Sufler - Porady do gry - prezes chce gwiazdę
Wiesz co kup Mokoene, Salihiego, Pavlyuchka lub Kislyaka Jednego z wymienionych To są potencjalne gwiazdy Prezes uzna że jest to wschodząca gwiazda i będzie zadowolony. Ja tak miałem w Koln. Mogłem dosyć sporo przekroczyć budżet. Nie wiem czy nie będziesz miał problemu z pozwoleniem na prace dla tych piłkarzy Pozdro

Mich@el Partyzant

29.06.2007 11:15    #19640     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Mam ogromny problem. Od dawna grałem na jednym sejwie, tymczasem dziś chciałem spojrzeć w nową grę, by zobaczyć, jakich zdjęć piłkarzy mi brakuje - robota na nowy facepack ;)
Po wejściu w nową grę, zaznaczyłem te ustawienia, co zwykle, wczytałem ligi...i po załadowaniu się gry w klubach byli dziwni piłkarze o zmyślonych nazwiskach...podam przykład.
w ŁKS-ie Łomża był Elton Grzelczak, który miał zdjęcie jednego z prawdziwych piłkarzy, natomiast herb na górze przy nazwisku był...ze Śląska Wrocław...! Myślałem, że po prostu zaznaczyłem opcję, aby nie było prawdziwych piłkarzy. Kolejny raz wchodzę w FM-a, a tam "Używaj prawdziwych piłkarzy" - zaznaczone! No to wchodzę w grę, a tu znowu zmyśleni zawodnicy i cała ta reszta ww.
Jeszcze później kilka razy zmieniałem tą opcję, odznaczałem i zaznaczałem, ale ciągle jest to samo...nieprawdziwi gracze z dziwnymi narodowościami, z herbami z innych klubów...:o
Myślałem o reinstalce, ale może ktoś miał podobny problem i rozwiązął go w inny sposób.
Pomóżcie!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.