Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cavalerra Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
W ogóle bez sens używac nawet tego FMM 1,2 raz na ruski rok. I gdzie tu fabuła gry? Jak chcesz jechac na kodach, kup sobie simsy i graj... Myślisz adson, że każdy klub ma budżet na plusie? Weźmy chociaż na przykład taki ŁKS Łódź, mają teraz ponoc milion na minusie, a z musu sprzedali do Zabrza Hajtę (podporę defensywy, byłego reprezentanta Polski) i młodego Marciniaka za ponad milion. To był tylko przykład, ale kupuje chyba tą grę po to, żeby poczuc się jak manager, zmierzyc się ze wszystkimi problemami dotyczącymi managera. Nie jest ci szkoda tych ~90zł. (zakładając, że masz oryginała)?

krolik_vv Młody aktywista

03.07.2007 18:43    #19592     Sufler - Porady do gry - Dział talenty
Ten problem pojawia sie zwykle jak jest sie zarejestrowanym, wiec moze sie wyloguj??

Ziomel Partyzant

03.07.2007 18:33    #19593     Sufler - Porady do gry - Dział talenty
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem. Otóz od jakiegoś już czasu, a tak naprawde od dośc dawna w dziale talenty po kliknięciu na danego zwodnika nie ma nic. Czy to jest wina strony?

kyczy7 Przodownik pracy

03.07.2007 17:34    #19594     Sufler - Porady do gry - Puchar Ekstraklasy
sachen mnie xD wiem oderwalem sie od tematu i napisałem to we wczesniejszym poście ale co,nie mogłem powiedziec ? zajmij sie lepiej pomaganiem i rozwiazywaniem problemów ziomek :P a że Ciebie to nie obchodzi to siedź dziecko cicho :P

bury86 Młody aktywista

03.07.2007 16:30    #19595     Sufler - Porady do gry - liga koreanska
Zaczalem grac ta lige zespolem Ulsan, nie zauwazylem na poczatku i domyslnie zaczynam od 2lipca(Anglia) a wiec mam polowe sezonu, bede gral sowj 1 mecz i 2 moich zawodnikow nie bedzie moglo zagrac bo... SA W SKLADZIE PRZECIWNEJ DRUZYNY!! tak jest napisane, oni nie sa ani wypozyczeni ani nic podbnego a tu takie cos:/ Jesli ktos sie orientuje to niech napisze o co z tym biega.Nie jest to jak narazie jakis znaczacy problem dla mnie ale jednak interesuje mnie o co chodzi.
Pozdro

03.07.2007 15:39    #19596     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Mam problem z zawodnikiem w angielskiej Conference. Gram Stevenage Borough i ściągnąłem sobie Harolda Urquijo (tego co w talentach przedstawił Wujek Przecinak). Wszystko ładnie, jest po 7 kolejkach, zawodnik (18lat) odgrywa kluczową rolę w moim zespole (motor napędowy), bez jego gry nie ma gry całego zespołu. Ma strzelone w 7 meczach 4 bramki, i 3 asysty. Gram z jakimś zespołem, który broni się przed spadkiem, do przerwy wygrywam 2:0 i widzę, że Urquijo jest już zmęczony, więc pomyślałem, żeby go ściagnąc, bo się przyda w meczu za 3 dni z liderem. Ściągnąłem go mecz wygrałem spokojnie 3:0, a po meczu patrze, że według niepotwierdzonych źródeł zawodnika Harold Urquijo jest niezadowolony. Wchodzę na profil i patrze jest pomniejszy problem, a tam napisane: Żałuje wyjazdu za granicę - Anglia już nie jest krajem jego marzeń. Niezadowolony, że został zdjęty z boiska.
Nie wiem dlaczego tak się stało, bo w 4 na 7 meczów nic nie płakał, że go ściągam, a nawet był zadowolony, że gra w zespole, który osiąga sukcesy. Dodam, że to ważny zawodnik mojej 11 w Stevenage i bardzo zależy mi na tym aby mu się znowu "spodobało" w Anglii.
Co poradzic na to??

DANIEL11 Partyzant

03.07.2007 14:37    #19597     Sufler - Porady do gry - Kim zagrać i czy przyjdą?
witam wszystkich!! ja polecem peterborough !! super klub doszedłem już do premierchip wygrywając po drodze puchary anglii a takze uefa!! naprawde polecam!! polacy przechodzą bez wiekszych problemów!!

03.07.2007 12:13    #19598     Sufler - Porady do gry - Kim zagrać i czy przyjdą?
Ja właśnie zacząłem grę angielskim klubem z Conference. Nazywa się Stavanage Borough, dostałem na transfery 240K euro - ku mojemu zdziwieniu. Sparingi grałem z rezerwami Boltonu i Tottenhamu, ściągnełem zawodnika m.in. z rezerw Middlesbrough - Toma Craddocka i strzela bramki na zawołanie, Barchama z Boltonu i też nawet się łapie :P Najlepsze jest to, że talenty z polski, które podaje Wujek Przecinak przychodzą bez problemu tak jak z innych krajów, np. Matjaz Rozman... ogólnie ciekawie się gra. Mam w składzie zawodnika Jona Nurse z Barbadosu OPP/NŚ i chlopak ma 11 drybling, 20 przyspieszenia, 18 szybkosc i to wszystkie staty ktore ma powyzej 10. Gdyby nie to, że Norbert Mazgaj doznał kontuzji tuż przed meczem ligowym, za pewne Jon siedziałby na ławce... ale zagrał i... zawodnik meczu - 2 asysty (Prawa Pomoc) w drugiej połowie przesunęłem go do ataku i strzelił bramke. Cały mecz wygrałem 3:1, 2 bramki strzelił wspomniany wyżej Tom Craddock i 1-Nurse. Teraz jestem po 5 meczu i zajmuje 2 miejsce z 13 pktami tracąc tylko 2 do lidera z Oxfordu. Co ciekawe Nurse zadomowił się na dobre na prawej pomocy i ma 6 asyst i (uwaga!) 4 bramki :)
Moim zdaniem ciekawie się gra w takich ligach i popieram zdanie Wujka Przecinaka, że ci niby "fani" fma którzy grają Realami i innymi nie są poprostu graczami :P

Ale się rozpisałem, ale myślę, że zachęci Cię to do zagrania w niższych ligach angielskich i oderwania się od wygrywania wszystko co możliwe :P Tak jak i innych zachęcam do spróbowania w np.Conference :P

Wujek_Tolek Partyzant

02.07.2007 20:17    #19599     Sufler - Porady do gry - problem mam !
elo mam problem.gram sobie Legią ale mam problem.Mam dosyc malo kasy na trasnfery ale wzmocnienia by mi sie przydaly ! Kasy szukam,kasy !

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.07.2007 16:15    #19600     Sufler - Porady do gry - patch czy uaktualnienie
http://www.cmrev(...)703.html - tutaj, ale lepiej poczekaj na fixa...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.