Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tomphsson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2007 15:09    #19571     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
W tym sezonie miala klopoty z kontuzjami ( Barcelona zreszta tez i takze dlatego przegrala lige). W tym sezonie takich problemow juz nie beda mieli

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Widziałem już kilka razy na suflerze, że przy piratach jest czarny ekran przed włączeniem gry. Czasami też gdy ma się mało ramu, ale nie 512. Ja jak miałem słabszego kompa to też taki problem miałem, ale teraz przy 1024 MB Ram jest już dobrze.

tinpex Partyzant

żeby nie zakładać tematu nowego to zapytam tu.
mam taki problem, że gdy włączam FM to muszę czekać 2,3 minuty żeby mi się uruchomił - pokazuje mi się po reklamach czarny ekran i musze czekać aż przejdzie do menu. Mam 512 RAMu i podczas gry wszystko śmiga szybko i sprawnie. Mogę coś zrobić żebym nie musiał czekać tyle przy otwieraniu?

matinho02 Młody aktywista

tak to wina ramu...
mozesz ustawic priorytet gry na bardzo wysoki -troche przyspiesza... ale glowny problem to ilosc ramu

cichy90 Partyzant

mialem taki sam problem w fm 06 ale juz w fm07 nie mam ale nie wiem czego to jest wina ale najprawdopodobnie pamieci ram

konki9 Partyzant

05.07.2007 10:00    #19576     Sufler - Porady do gry - Skandal
O też miałem ten problem z tym bramkarzem. Ale nie puszczałem go nigdy na mecze towarzyskie aż w końcu trener Chin sie wkurzył i już go ni powoływał.

Cannigia10 Młody aktywista

Hej!
Otóż mój problem przedstawia się następująco: podczas gry w fma prędkość gry jest wolna. Przetwarzanie wyników,danych,wchodzenie w np. tabela ligowa zajmuje bardzo dużo czasu. Mam tak od fm 2006. Czy to jest wina pamięci RAM??? Mam tylko 256 MB Ram. Jeśli jest jakiś inny powód wolnego chodzenia gry lub są sposoby na jej przyspieszenie to proszę o pomoc:)

Tenorio Młody aktywista

04.07.2007 20:50    #19578     Sufler - Porady do gry - Wschodni klub filialny
Dlatego warto mieć dla polskiego klubu klub filialny z Mołdawii, Estonii albo Azerbejdżanu, gdzie spokojnie można wypożyczać zawodników bez problemów

Lampard91 Partyzant

04.07.2007 19:25    #19579     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Mam pytanie. Czy jeżeli gram aktualnie newcastle {pół sezonu} i chce sobie np. zwiekszyc stadion lub dodac troche kasy to moge tak zrobić ?? Czy można tylko zaczynajac nową gre ?? prosze o szybkie odpowiedzi , i z góry wielkie dzieki :)

Gumierpool Młody aktywista

04.07.2007 18:43    #19580     Sufler - Porady do gry - FM 07 przez neta
Merkury, ja akurat takich problemów z szybkością neta nie miałem. Ja mam 256, a kumpel 512 i jakoś wszystko szło elegancko. Tylko, że my wybraliśmy tylko jedną ligę na małej bazie danych - właśnie po to, aby uniknąć wszelakich opóźnień, zacinań itp.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.