Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mlody88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.07.2007 19:23    #19521     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Siemano. Mam problem - robie od jakiegos czasu sobie update do fm i wszystko bylo wporzadku , a na gle dzis gdy chce zaladowac nowa baze danych w edytorze wyskakuje mi blad.
Da sie cos z tym zrobic?

pozdro

krooger1988 Młody aktywista

09.07.2007 18:53    #19522     Sufler - Porady do gry - Problemo !
Moze poprostu zamien pirata na orginalna gre i nie bedzie problemu xD

mirekk Partyzant

09.07.2007 18:47    #19523     Sufler - Porady do gry - Problemo !
Witajcie.

Sciagnełem ten plik http://cmrev(...)/93.html zrobiłę mwszystko jak pisało i jak robie nowa gra to mi bład wyskakuje. Co zrobić by działało ? Porszę o odpowiedz tu albo na gg : 3236591 ( niewidoczny) . Pozdro i prosze o odpowiedź.

Jak zapowiadałem, tak zrobię... - dop. Grzechoo

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
09.07.2007 16:04    #19524     Sufler - Porady do gry - problemek
Za kolejną nieadekwatną do problemu nazwę tematu będzie Reakcjonista, w regulaminie jest jasno wszystko napisane. A ktoś ma później pretensje, że nie może w Suflerze niczego znaleźć.

Tenorio Młody aktywista

09.07.2007 15:55    #19525     Sufler - Porady do gry - problemek
Zazwyczaj jest to problem ze zbyt małą pamięcią komputera

sefko1 Przodownik pracy

09.07.2007 15:35    #19526     Sufler - Porady do gry - Trudność
Bo pewnie ktos mu dodał drugie obywatelstwo. Ale mniejsza z tym każdy gra jak lubi (potrafi). Nawet jesli za pomocą edytora sprowadza Sobie do CSoutth Mraveca, Janukiewicza czy Shawkata. Jak wole uczciwie dochodzić do sukcesów.
A dla autora tematu. Im nizsza liga tym trudniej. Ale jak nabierzesz wprawy to nawet 6 lig nie będzie stanowiło dla Ciebie problemu, aby zdobyć mistrzostwo anglii. Zawsze tez możesz tak jak Pan Quaresmafan pobawić sie edytorem. Ale tego akurat nie polecam.

snake06 Partyzant

09.07.2007 15:26    #19527     Sufler - Porady do gry - problemek
W czsie gry wyskakuje mi pewien błąd( zawsze w tym samym momoncie) poczym gra mi się wyłącza. Nie wie ktoś co można z tym zrobić.

Tenorio Młody aktywista

Ja sam gram teraz w Anglii i za klub filialny mam Cracovię i obecnie mam już 4 sezon w którym wypożyczam tych samych 3 zawodników, aby otrzymali polskie obywatelstwo (w końcu je niedawno otrzymali) i żadnych problemów nie miałem.
I z tego jak pobieżnie przeglądałem kluby filialne innych klubów z Premiership, kilka miało właśnie kluby z Polski w celu uzyskiwania pozwolenia na pracę w Anglii dla graczy spoza UE. Choć wcale z tego nie korzystali, bo wypożyczali tylko jakiś Szkotów, Anglików, Francuzów itd.
I najważniejsze, że nie miałem wczytanej polskiej ligi.

BrokenEar Partyzant

09.07.2007 12:20    #19529     Sufler - Porady do gry - Problem
Gram od nowa! Znów Ruchem Chorzów w II lidze (narazie 7kolejek wygranych) zapisuje tak jak mówiliście na dwóch save'ach i działa :) Mam nadzieje że już żadnych problemów nie będzie! THx wszystkim za pomoc!!

Tores ReDevil Młody aktywista

Po zainstalowaniu Patcha 7.02 i Fudi & Seju Update'a "kuleczki" staly sie bardzo powolne i mecz jest bardzo wolny, gdy zmieniam w tych paskach "sytuacje" i "szybkosc meczu" to rowniez nie ma to wplywu, mieliscie podobny problem ? Proszę o pomoc, z góry dzięki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution