Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lampard91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.07.2007 18:02    #19511     Sufler - Porady do gry - problem z zapisem w edytorze
Witam.
Mam problem z edytorem mianowicie jest to problem z zapisem zmian. Bede dopiero zaczynal gre w fm 2007 i chce sobie zmienic pojemnosc stadionu i ulepszyc szolki np juniorow.

zabek Partyzant

no ale w tym problem ze zawsze działało wszystko.... i troche dziwne ze zawsze w tym samym momenci sie wyłancza :/

Bijanos Partyzant

11.07.2007 10:34    #19513     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
OK A JA MAM PROBLEMA!!! JAK WCHDZĘ W GRĘ SIECIOWĄ TO MI ŻADNYCH SERVERÓW
NIE ZNAJDUJE... Pewnie jestem Lolem, a jak tak sie ze mnie nie śmiejcie :)

DymekTSW Partyzant

10.07.2007 22:36    #19514     Sufler - Porady do gry - Prosze o pomoc !
Witam ! Mam problem , mianowicie gdy wlanczam nowa gre , wybieram lige i gdy ostatnia opcja sie zaladuje "tworzenie listy managera(lub cos takiego)" gra sie zacina ! Usunolem calego managera razem z plikami z mojich dokumentow i zainstalowalem jeszcze raz i dalej nic ! Myslem ze plyta jest zepsuta , wiec zainstalowal ja tez kolega i u niego dziala wszystko ! Jesli ktos wie jak to naprawic niech napisze! Z gory thx !

mathys Partyzant

10.07.2007 13:38    #19515     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam !

Mam Problem . Chodzi o to ze sciagma z tej wlasnie strony zdjecia zawodnikow , koszulki druzynowe i mam problem wlasnie z koszulkami i tlem ....
Chodzi o to ze klejam to do tego folderu gdzie pisze w pliku i nie chodzi .....
Prosze o pomoc tutaj lub na GG 9590469

krooger1988 Młody aktywista

10.07.2007 11:42    #19516     Sufler - Porady do gry - Fudi & Manager5 Update
A ja mam taki problem. Sciagnalem ten wasz patch wrzucilem do C:Documents and SettingsKroogerMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007db i lipa :/ Nic nie ma. Pomózcie bo ta nasza 3 liga kuszaca jest.

sm1leY Młody aktywista

10.07.2007 11:09    #19517     Sufler - Porady do gry - Problemo !
Co za idiota, [quote]Autor tematu uznał odpowiedź za pomocną.
Moze poprostu zamien pirata na orginalna gre i nie bedzie problemu xD[/quote]

Skoro masz oryginalną wersję to po co dajesz mu punkt za pomoc? Czyli jednak masz pirata, alboś głupi ;/

kaczmar123 Partyzant

Mam taki problem, że gdy próbuje zrobić nową grę,po wyłączeniu wszystkich programów oraz rzeczy spowalniających kompa, po zainstalowaniu update Fudiego&Managera lub też Wawrowa, gdy wybiorę już ligi, podczas ładowania sie gry, wyskakuje mi błąd crash dumps, obojętnie ile lig wybiorę. Mam procka 2,5ghz i 384ddr ram. Natomiast gdy wczytuje sobie save starej gry, mam włączone gg, karte tv i inne progsy i wszystko chodzi normalnie. Wiecie jaka może być przyczyna? Może to być to że np. uaktualnienia się źle ściągnęły? Proszę o pomoc.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.07.2007 22:38    #19519     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Oj, zanadto odbiegasz od tematu, zanadto. Wracajac na odpowiednie tory - nie mam nic do dodania w kwestii Twojego problemu.

Tgon Partyzant

09.07.2007 21:46    #19520     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie, nie wiem co zrobić.
Ja też miałem takie coś (miałem pirata). Po ściągnięciu patcha 7.0.2 gra nie chciała się odpalić, a co się okazało, patcha zapisałem w złym folderze. Dlatego jeszcze raz ściągnąłem tego patcha, tym razm zapisałem w dobrym folderze i teraz wszystko jest ok. Gra działą bez problemu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution