Powiem Ci ze tez gram w lidze anglieskiej juz 5 sezon Tottenhamem.. Nie mam problemow z taktyka mam w skladzie swietnych skrzydlowych (Guardado, Celsinho) i to oni kieruja gra zepsolu i narzucaja tempo staram sie grac skrzydlami bo po prostu w Anglii to jest skuteczne.. Kiedys gralem na Berbatova strzelal bramki bo byl wysoki teraz mam stosunkowo niskich napastnikow (Falcao, Vela, Aguero) dlatego zmodyfikowalem nieco takse i ze strzelaniem bramek nie ma problemu

Powinienes miec w skladzie dobrego rozgrywajacego przez ktpregp bede przechodzic akcje (u mnie jest to dos Santos albo Sosa) no i twardego ale dysponujacego swietnym strzalem z dystansu DMFa (Sivok).. Teraz obrona.. No to przede wszystkim silni wysocy srodkowi obroncy (np. Anton Ferdinand, chociaz swietnie sprawdza sie Garay). Boczni obroncy to typowi gracze z angielskich boisk - Bale, Baines, Richards.
Nie miejscie pretensji jesli za duzo napisalem o moim skladzie chcialem ttylko podsunac sefko1 swoje sugestie a kierowalem sie swoimi doswiadczeniami
Takze mowie gra przez rozgrywajacego do skrzydlowych, duzo pressingu (zalecana dobra wytrzymalosc), trzymaj takze wysoko obroncow a bocznym daj rozwinac skrzydla

no i sprocuj zakupic odpowiednich graczy
Enjoy the game, pozdrawiam
Najnowsze posty