Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Carwen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

Szukałem w suflerze lecz znalazłem odpowiedzi na poniższe pytania dla takich klubów jak Chealsa, Barcelona itp. Jeżeli są gdzieś odpowiedzi dla małych klubów to bardzo proszę o podanie linku:

Prowadzę klub półamatorski z najniższej ligi angielskiej (3/4 sezonu)- takie mam (powiązane ze sobą) problemy:

1. Zaczynałem bez forsy na transfery i niewiele na gaże - obecnie mimo niezłych wyników (lider ligi, odpadnięcie dopiero w rundach zasadniczych pucharów) klub pogrąża się w coraz to większych długach. Czy sytuacja się zmieni na nowy sezon czy zacznę znowu w długach i bez pieniędzy na transfery i pensje?
2. Jak radzić sobie z treningiem w sytuacji skromnych możliwości finansowych? - zatrudniłem 2 trenerów (tych na których mogłem sobie pozwolić) kiepskich - ale mam na treningach przeważnie 3, czasem 2 *) - oczywiście nie ma pieniędzy na rozbudowę infrastruktury treningowej - efekt atrybuty utrzymują się na mniej więcej tym samym poziomie

Z góry dziękuję za każdą pomoc

Fenix Partyzant

Oczywiście Primerę Division właśnie zaczynam kompletować :) Tylko właśnie z tą ligą jest problem, bo w jako jej jedynej gra się przycina przy dodaniu większej liczby zespołów niż jest przypuszczalna, więc prawdopodobnie nie będzie dwóch drużyn które wówczas grały :( No tak, talenty będą z pewnością - Xavi, Gabri, Angulo czy oczywiście Ci z Realu - Raul, Victor, Rivera :)

jaki Partyzant

18.07.2007 22:13    #19463     Sufler - Porady do gry - problem z odpaleniem cm`a na xp
boshe ;) problem doskwierajacy nam graczom cm 01-02 od dawna ale jakze prosty w rozwiazaniu...

link do gotowych porad - http://www.cm3.y(...).php?t=4

jaki Partyzant

18.07.2007 22:10    #19464     Sufler - Porady do gry - Nowa Gra problem
boshe ;) problem doskwierajacy nam graczom cm 01-02 od dawna ale jakze prosty w rozwiazaniu...

link do gotowych porad - http://www.cm3.y(...).php?t=4

Troll13 Partyzant

18.07.2007 22:09    #19465     Sufler - Porady do gry - nowa gra - problem
zrób formata i po problemie, ile ja razy robiłem reinstalke przez FM :)

Carrot Młody aktywista

18.07.2007 19:19    #19466     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem ligi
u mnie chodzi normalnie:D mimo tego glupiego ladowania sie... :/ wiec nie wiem w czym problem... :(

hoody Przodownik pracy

18.07.2007 18:47    #19467     Sufler - Porady do gry - Nowa Gra problem
Dobra mój problem nieaktualny! :)

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

18.07.2007 16:56    #19468     Sufler - Porady do gry - Nowa Gra problem
Sciagnalem sobie ta gre z www.cda.pl Rem-8 Powiedzial ze to legalne :P.Chce zaczac nowa gre i wyskakuje mi takie cos "There is not enough available system memory to create the game.Please free up some more and try again. Pomocy co zrobic zeby w to zagrac??

sefko1 Przodownik pracy

Nastawiłem drużyne troche bardziej defensywnie. Zwiekszyłem pressing i w ostatnich 3 meczach nie przegrałem. Prawde mówiąc niezłe wyzwanie. Pobawie się jeszcze ustawieniami indywidualnymi. Złaszcza skrzydłowych.
Wreszcie gra sprawia troche problemow. Jeszcze pare sezonów i zdobede tytuł. Nie ma bata :)
Dzieki za rade. Juz wysłałem scoutów, a by poszukali dobrego prawego skrzydłowego i DP.
I wymieniłem jednego środkowego obrońce na kogoś kto lepiej gra głową i jest zdecydowanie szybszy od poprzednika. Ma dopiero 19 lat, ale ten Bułgar ma zadatki na obrońce światowej klasy.
Pozdrawiam.

Carrot Młody aktywista

18.07.2007 07:21    #19470     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem ligi
KODI91 (i ty big0sS tez ;) )... odpowiedz mi tyko czy wylaczyles sobie tryb pelnoekranowy a wczesniej w nim grales? bo jesli tak to chyba zam odpowiedz na twoj problem... :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.