Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Master of the... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.07.2007 11:15    #19441     Sufler - Porady do gry - Problemy z taktyką
Siemka, mam problem z dobraniem taktyki do mojego zespolu, jestem poczatkujacym managerem i gram Realm Madryt. Pierwszy sezon bez zadnych sukcesow w Primera Division drugie miejsce, w Champions League odpadlem w cwiercfinale, Puchar Króla w finale przegralem z Barca. Ten pierwszy sezon gralem dosc ofensywnym ustawieniem .... 4 obroncow, pom srodek, lewy of, prawy of, srodek of i dwoch napastnikow. Wygrywalem ale po prostu widac bylo ze gram slabo. Prosze o pomoc dosw graczy !! Jesli ktos chcialby mi udzielic pomocy moglby rowniez podac gg

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

23.07.2007 22:18    #19442     Sufler - Porady do gry - koniec kontratu -problem
zauważyłem że Diogo Rinconowi (swoją drogą u mnie już jest Ukraińcem :D) skończyl sie kontrakt.Dlaczego więc nie mogę z nim podpisać kontratu (brak opcji ''zaproponuj kontrakt";)??

krejzol Partyzant

23.07.2007 20:21    #19443     Sufler - Porady do gry - Dodatkowe Kraje
witam!
uwielbiam grać z ogromną ilością lig i danych, a ponieważ "duża" baza danych w tej grze to jakieś nieporozumienie (jest delikatnie mówiąc średnia), jestem zmuszony dodawać olbrzymią ilość dodatkowych krajów. I tu sie pojawia problem - otóż czy nie ma możliwości zaznaczenia "za jednym zamachem" wszystkich krajów? Bo zdecydowanie krócej zajęłoby mi odznaczanie krajów niż ich dodawanie... a po tym jak zlikwidowano maksymalną bazę danych za każdym uruchomieniem gry jestem zmuszony spędzić 30 min. na zaznaczeniu krajów które mnie interesują (prawie wszystkie). Hmm...więc znacie odp. na mój problem?

hoody Przodownik pracy

23.07.2007 12:17    #19444     Sufler - Porady do gry - Tła - Gdzie wkleić?
Witam! Ściągnąłem sobie paczke teł(?) do fm-a a mianowicie są to stadiony! I mam problem gdyż wkleiłem cały ten folder do backgrounds i nic sie nie zmieniło! Tak więc gdzie powinienem to wkleić?

owen94 Partyzant

Fenix jak by to nie był dla Ciebie problem to możesz dac staty obu zawodników?? jestem fanem owen'a i Realu. Ahhh nie moge się doczekac aż zagram Realem za tych wspaniałych czasów...

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.07.2007 20:11    #19446     Sufler - Porady do gry - Updates nowy
No to Bartez chce zrobić do 6 ligi Polskiej, na bazie lig angielskich: http://cmrev(...)4/4.html

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.07.2007 20:05    #19447     Sufler - Porady do gry - Updates nowy
Pod koniec sierpnia ma wyjść update, retro, więcej: http://cmrev(...)5/5.html

Fenix Partyzant

Spoko Brazzo widzę że jesteś kibic Bayernu :) Ja Bayernowi teraz nie kibucuję ale w latach 90-tych całkiem ich lubiłem ;) Teraz w Bundeslidze będą zacięcie rywalizować z BVB o Mistrzostwo Niemiec .... Sylwetkę Salihamidzicia wrzucę jutro bo dzisiaj muszę pracować nad updatem bo dopiero dwie godziny temu zacząłem ... Mogę tylko zdradzić że potencjał ma powyżej 160.

No niestety mam problem ponieważ tak sobie myślę - jak ja właściwie wydam tego update'a, skoro sama baza danych update'a jest kwestią megabajtów - zajmuje 243 mb!!! Co mam zrobić, jak go skrócić - przecież taki plik na żadnym serwie się nie zmieści!!! :(

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
22.07.2007 19:19    #19449     Sufler - Porady do gry - Nowa gra wielki problem
Ja mam viste a fm działa normalnie wiec problem nie jest po stronie systemu, moze cos nie tak z plyta( porysowana czy cus bo inaczej to nie wiem):D

Bizon4500 Partyzant

22.07.2007 12:23    #19450     Sufler - Porady do gry - Nowa gra wielki problem
Gdy wlaczam nowa gre, nawet gdy wybiore najmniejsza baze i tylko jedna lige, przy wczytywaniu bazy danych, gra sie zacina, mam viste i niewiem czy to przez to bo na xp wszystko bylo ok, dodam jeszcze ze mam patcha 7.02 a jak probowalem na wersji 7.00 bylo to samo, moj komp to procek pentium d 2,8, 2giga ramu gelil 667 ultra ddr2, grafa radeon 9600 pro, a jesli sie da to prosze o seva na duzej bazie zeby byla liga hizpanska,wloska no i angielska

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution