Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bogoladen Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Hej. Możecie mi napisac jak zaktualizować bo miałem wczoraj pewne problemy i nie wyszło mi:/. Z góry dzieki:)

Fenix Partyzant

Jutro albo może nawet po jutrze bo mam pewne problemy i muszę jeszcze zrobić co nie co z sędziami ... wersja beta to będzie tylko liga niemiecka (na 7.0.1 i 7.0.2) i polska (chodzi tylko na 7.0.1)

Seweryn - liga hiszpańska nie wiem czy będzie nawet na 7.0.1 :( Niestety ale jakiś błąd jest w Primera Division jak gram to dokładnie 1 sierpnia gra się tnie. Tylko gdy daję I ligę hiszpańską ... mam nadzieję że to naprawię bo sam cholernie chciałbym sobie pograć jakąś drużyn z Hiszpanii ;)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.07.2007 12:00    #19433     Sufler - Porady do gry - mieliscie kiedys cos takiego ?!
Albo inaczej sam sobie to zrobiłeś i jaja sobie robisz. To jest Twój problem? Czytałeś regulamin? Zresztą, co aj się będę przejmował...

Bartez Przodownik pracy

26.07.2007 00:41    #19434     Sufler - Porady do gry - Polish League Update
Tylko nie gnojcie mnie za bardzo, jak się coś komuś nie spodoba. Trochę się namęczyłem a do tego jeszcze problemy techniczne doszły. Tak podałbym wcześniej.

Ligu Partyzant

25.07.2007 19:23    #19435     Sufler - Porady do gry - Duży problem!
Mam wielki problem.
Grałem właśnie 1/16 Pucharu Uefa Wisłą Kraków na wyjeździe z Fenerbahce - bardzo ważny mecz dla mnie. I gram, do przerwy 0-2, później wyrównuje na 2-2, wchodzę do taktyki - chciałem zrobić zmianę - patrzę, a tam wynik u góry 4-2 dla Fenerbahce - pomyślałem że jakiś błąd, ale po skończonym meczu (2-2) w wynikach jest 4-2 dla turków! Można coś zrobić? O co chodzi wogóle?

kaziik Partyzant

Na jaki bądź tylko nie RapidShare i Megaupload bo z nimi większość użytkowników ma problemy.
A ja polecam http://www.2xupload.de/ świetny, szybki serwer bez limitów na ściąganie.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
25.07.2007 12:04    #19437     Sufler - Porady do gry - MOJ Real M

SlimShady7 Młody aktywista

25.07.2007 10:58    #19438     Sufler - Porady do gry - Rejestracja juniorów - pomocy
Właśnie zaczęłem kolejny sezon gry moją Valencią, jednak napotkałem problem gdy doszło do rejestracji zawodników do Ligi Mistrzów, mam w składzie tylko 3 wychowanków a zarejestrować muszę 4 :/ czy jest na to jakiś sposób. Teraz stoję w miejscu bo nie chcą mnie dopuścić do rozgrywek. Proszę o pomoc.
Forza Grande Milan !!!

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Po wgraniu FMa mam błąd podany na obrazku. Wiem, ze to przez niego, bo jego nie ma jako jedynego na całej liście, a gdy odinstaluje FMa jest ok. Dzieje mi się tak pierwszy raz z FMem. Na starym kompie było wszystko ok. Wcześniej nie zwracałem na to uwagi, ale teraz mnie to już wkurza. Ma ktoś może podobny problem z ta lub inną grą, albo wie jak go naprawić?

Matt Baker Partyzant

24.07.2007 12:44    #19440     Sufler - Porady do gry - crash dumps
siemka mam taki problem chodzi o blad crash dumps pojawil mi sie bez powodu I nagle. Wszytsko bylo dobrze do dzis gdy wstalem i zaladowalem fma save wczytal sie bez problemu ale gdy chcialem kontunulowac gre wyskoczyl mi komunikat o bledzie crash dumps. Probowalem reinstalacji gry jak i zapisu save od nowa i niestety nic nie pomoglo. Prosze pomuscie gdyz nie chce mi sie grac od nowa. Znalazlem podobny problem na tej http://commu(...)02034723
STRONIE ale moj angielski nie jest najlepszy i nie bardzo rozumiem jak tam wyglada sytulacja. POMOCY!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution