Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2007 17:17    #19411     Sufler - Porady do gry - Save
Po pierwsze save cleaner nie skanuje xD
A po drugie, niedawno ktoś powiedział, że miał taki problem i po formacie kompa save zadziałał, jakim cudem to ja nie wiem ale warto spróbować. Może jakiś wirus zakłóca działanie save.

Fenix Partyzant

31.07.2007 16:42    #19412     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Oj, ten temat porusza naprawdę istotny problem który denerwuje niejednego FM-aniaka. Ktoś wspomniał że kupił do Legii Carstena Janckera i muszę przyznać, że mnie kiedyś tez udało się go ściągnąć, a co ciekawe później już mi to się nie udawało. Tez chyba grałem na patchu RRU albo na 7.0.1 raczej tym drugim. Wtedy sporo majstrowałem w edytorku i na próbę zrobiłem swój własny klub PKP Dwór który wszystko miał wysoko - finanse, reputację itd. startował z II ligi tak na próbę. Polskiej ekstraklasie dałem reputację 20 podobnie jak krajowi na maxa. I gdy awansowałem do pierwszej i z pwoodzeniem grałem w pucharach to ciągle przychodzili do mnie co najwyżej Serbi, Rumuni, Argentyńczycy, Brazylijczycy, Bośniacy, Rosjanie czy Ukraińcy. Zgadzali się tacy jak Szewczenko (nie lubię go tak w ogóle bo to laluś), Mutu, Stanković, Hleb, Ortega, Palermo, Izmailov, Kerzhakov, Gusev, Rat, Leyrielton i wielu wielu innych ale NIGDY nikt z Niemiec, Francji, Portugalii, Hiszpanii, Włoch czy z Anglii nawet z III ligi! Tylko ten Jancker raz udało mi go się cudem sprowadzić. A tak to nic.

A, jeszcze w poprzednim FM-ie miałem Ibrahimę Bakayoko w ataku i Del Piero jako grającego asystenta....

Micro Ice Młody aktywista

31.07.2007 15:13    #19413     Sufler - Porady do gry - Pomocnika do Upade
na targu zobacz!! a tak po za tym takie rzeczy to na forum a nie na sufler to jest niby twój problem związany z grą. Mozę byś już powiedział co chcesz zrobić w tym update pewnie tylko unowocześnisz składy nic więcej ? Jak tak to nie masz co wydawać tego "Upade" bo nikt go nie ściągnie i będziesz tylko krytykowany lepiej sie przyłącz do innych (Fudi ,Karpin ,Sandro

Sandro Partyzant

31.07.2007 14:08    #19414     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.3
Tak, tylko z Legia jest problem za chiny nie chce odpuścić UEFA, olewa to co ma ustawione w edytorze...

benito94 Partyzant

nie pieprz dziecino bo np. w przechwałki rekordy itp. to tam też sie rozwiązuje problemy ... no prosze cię... a poza tym to też mogą byc podpowiedzi dla mniej doświadczonych graczy

kyczy7 Przodownik pracy

papa :) ... na forum z takim temacikiem ! to jest sufler ! Tu sie rozwiązuje błedy, watpliwości i problemy a nie doradza taktyke itp. !!!

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

30.07.2007 21:47    #19417     Sufler - Porady do gry - Una problema
mam sprawę. prosze o pomoc. bo jak zedutuje piłkarza w FM modifierze to czesto po ponownym wczytaniu gry robi sie słabsz i to wiele

msinter Młody aktywista

30.07.2007 16:09    #19418     Sufler - Porady do gry - nowe kitsy problem
Też mam taki problem, ale go już wyeliminowałem ;) Tak jak mówi kurzy13, coś jest źle napisane w configu.. więc należy go wyedytować (np. w notatniku) i zmazać ten znak: "

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

30.07.2007 11:51    #19419     Sufler - Porady do gry - nowe kitsy problem
Sciagnolem nowe kitsy z cmrev extraklasy z nowymi strojami wkleilem tam gdzie trzeba i wyskakuje mi blad pokazany na obrazku.Naciskajac ok i wczytujac gre pokazuja sie stroje default.Co zrobic zeby miec te nowe koszulki??pomocy

abcd1928 Partyzant

29.07.2007 20:45    #19420     Sufler - Porady do gry - FM Savegame Cleaner
Jak się obsłuje ten program - jak oczyścić Save'a.
Mam mały problem - zawsze w tym samym momencie wyskakuje mi okienko z takim napisem"football manager 2007 is running dangerously low on memory. please quit and free up some memory" i gra sie wyłancza. co robić jak nigdy tak nie było? - na pewno nie jest to wina komputera, bo mam dużo RAM.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution