Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

elvisreal Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2007 21:02    #19391     Sufler - Porady do gry - Rambo

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

03.08.2007 20:21    #19392     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
To zależy od ligi w jakiej gra dany zawodnik. Ja też gram w lidze portugalskiej (Boavista) + wszyscy zawodnicy z Brazylii i niestety nie mogę zaoferować im kontraktu gdy ten im wygasa już na dniach. Nie ma z tym problemów w krajach takich jak Niemcy (transfer Josue) czy Francja (Romaric).

Carrot Młody aktywista

03.08.2007 18:56    #19393     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
Ja mialem podobny problem ale troche inny :D
No wiec tak, gralem arsenalem i chcialem wziac Srne z wolnego transferu bo konczyl mu sie kontrakt 31/6/2010. Dostalem wiadomosc ze wygasa mu kontrakt i zadowolny chcialem mu zlozyc wlasna oferte... a tu sie okazalo ze nie moge, ale nie wiadomo czemu, poprostu nie bylo opcji zaoferuj kontrakt. No wiec nic, trudno. Srodek lipca 2010 rok przypomnialem sobie o srnie i patrze a tam: kotrakt waznt do: 31/6/10 a jest srodek lipca i dalej nie moge mu zlozyc oferty kontraktu... :/ o co tam chodzilo? czemu nawet po koncu kontratu nie mialem opcji aby mu zlozyc swoa oferte :O ??

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

03.08.2007 17:51    #19394     Sufler - Porady do gry - po kontrakcie,dalej w klubie
mam taki problem.Dobremu zawodnikowi skonczył się kontrakt a więc mogę go kupic z wolnego transferu,lecz on się nie zgadza.Myślałem ,że przejdzie jak będzie na wolnym transferze ....byłó to w lipcu 2011 a ten zawodnik dalej gra bez kontraktu w swoim klubie (mam marzec 2012)!! czy to bląd czy co ? jest chyba kontrakt miesięćzny,ale żeby pólroczny ?

Visioner Przodownik pracy

Ja osobiscie rozumiem powod, dla ktorego cmrev nie chce podac spolszczenia, jednakze jesli ktos naprawde kupil oryginalna gre za granica to przeciez moze bez najmniejszego problemu i z czystym sumieniem sciagnac sobie samo spolszczenie

master_of_potato... Partyzant

03.08.2007 12:31    #19396     Sufler - Porady do gry - nie mogę uruchomić fm 2007
Pamiętam, że wystarczyło usunąć któryś wpis z rejestru. Miałem taki sam problem. Spróbuj wyczyścić rejestr, a jeśli to nie pomoże, przeinstaluj windowsa (dobre na wszystko ; ) ).

rokfor Partyzant

03.08.2007 11:19    #19397     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Popieram pollityke Fenixa :D Polecam gre w trzciej lidze hiszpanskiej , fajnie sie gra a wiadomo ze w Hiszpani otrzymuje sie duże pienadze wiec sprowadzanie klasowych graczy do 2 ligi czy do pierwszoligowych beniaminkow nie jest problemem:):) i o to chodzi!!
Ja osobiscie gralem Salamanca ale poza wicemistrzem nie moge sie niczym pochwalic bo mi komp odmowil posluszenstwa i ... FORMAt:/:/ a zapowiadala sie taka ciekawa rozgrywka:)
Pozdro

roma Partyzant

02.08.2007 21:41    #19398     Sufler - Porady do gry - Usunięty save
Witam

Szuakłem w wyszukiwarce tematów na ten temat ale nie wiele znalałzem

Mój problem polega na tym, że przed wczoraj miałem save z fm 07 dwa dokładnie no i niestety wczoraj właczam gre chce wczytać a tu zonk nie ma save :/ patrze w moje dokumenty też nie ma.Co ciekawe z innych gier też znikneły m.in Nfs MW czy też Fifa 07 kumpel robił mi aktualke biosu czy to tym mogło być spowodowane?

P.s może znacie jakiś programik do odzyskiwania save z fm? Może jest jakiś? a jak nie to może do odzyskiwania danych próbowałem TuneUp Utilities 2007,Recover My Files.Prosiłbym o jakiś prosty program

Z góry dziękuje za pomoc :)

benito94 Partyzant

02.08.2007 13:13    #19399     Sufler - Porady do gry - problem z kreatorem...
siemka mam sprawe jak chcem dodac menagera w fm albo zrobic nową gre to nie chce sie pojawi kreator ten co pojawia się żeby dodac gracze nie wiecie czemu?

kyczy7 Przodownik pracy

02.08.2007 12:15    #19400     Sufler - Porady do gry - FMPoland Update v7.3
http://www.cmrev(...)/14.html - teraz tu dodajemy swoje opini9e u update Sandro bo cos dużo sie tu rozmawia nie na temat o wszystkim :) ... wiec teraz jak piszemy o update Sandro to w wyżej wymienionym linku do tematu :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.