najważniejsze to oczywiście zmniejszyć kontrakty zawodnikom zacznij od tych którzy grają w drużynie rezerw, oraz tych z największymi płacami i premiami. Postaraj się znależć jakiśklub partnerski np Manchester United oni płacą niby mało ale w taki klubie jest olbrzymi zastrzyk pieniężny. Rozgrywaj sparingi też się opłaca. jeśli nie możesz sprzedać zawodnika od razu to proponuj go innym klubą .Jak już ci się uda to najlepiej pozwól na rozłożenie na 12 miesięczne raty, dla biednych tak jest lepiej. Myślę, że gdy awansujesz do wyższej ligi to twoje problemy mogą się same rozwiązać dlatego nie przejmuj się awansem.

Przyznam się, że był to pierwszy raz kiedy walczyłem ze swoim budżetem, zazwyczaj nie miałem takiego problemu, tak więc ciężko mi to szło. Najważniejsze jest to, żebyś zmniejszył płace, tak abyś był sporo poniżej tego co dał ci zarząd, to pozwoli ci zarabiać co tydzień taką sumę. Postaraj się także zostać klubem filialnym, dzięki czemu co rok będziesz dostawał kasę od większego klubu (ja mialem Real Madryt), plus przyjdzie kasa ze sprzedaży biletów na mecz towarzyski z takim rywalem. Ale najważniejsze w tym momencie, to żebyś awansował do pierwszej ligi
... osobiście prowadzac mniejszy klub z niższej klasy rozgrywkowej tez mam duże problemy z wyciagnieciem na prosta ale po sezonie wszystko dochodzi do normy i mój budżet klubowy wychodzi na prostą
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty