Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wrzask1992 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.08.2007 18:28    #19361     Sufler - Porady do gry - skrzydlowy czy rozgrywajacy?
uważam tak jak i ty ze obaj to znakomici zawodnicy, jednak gra cała 11 i wiele zależy od
taktyki jaką zastusujesz (nie w sensie ustawienia gry na rozgrywającego, czy odgrywającego tylko formacji np 1-4-5-1) a więc moja rada brzmi tak(,oczywiście możesz zastosować swoje pomysły,) ustaw grę rombem znaczy 4 obronców defensywny pomocnik, ofensywny pomocnik (tu van den vaart) i dwóch skrzydłowych, a następnie ustaw grę na rozgrywającego, a podania ustaw na tylko prawym skrzydłem, bo tam bedzie grał ronaldo , potem wejdz w ustawienia zawodników i ustaw cristianowi na maxa nastawienie, nieograniczoną swobadę i bycie wolnym elektronem, w ten sposób bedziesz mógł maxymalnie wykorzystać obu zawodników.:-)
PS gdybym u siebie w wiśle miał taki problem bogactwa... Ah... nie ma co gdybać :D

Fenix Partyzant

Sam nie wiem ... w sumie już mam mniej czasu i raczej więcej nie zmienię w każdym razie zmienię problemy płacowe, reputacje klubów, sędziów i takie tam ... nie wiem czy zmienię jakieś inne ligi .... Postaram się go wydać we wrześniu

michas-89 Partyzant

08.08.2007 08:34    #19363     Sufler - Porady do gry - Prędkość meczu
Instrukcja do GSA: Włączacie GSA, przesuwacie suwak w prawo jeżeli chcecie przyspieszyć grę oraz w lewo jeżeli chcecie ją zwolnić. W menu HotKey są przydatne sktóty klawiszowe których można użyć podczas gry. UWAGA!!! Program może spowodować problemy z uruchamianiem innych programów. Jeżeli jakiś program nie działa, musicie wyłączyć GSA, a program zadziała. Jeżeli ruchomicie GSA i FM a gra nadal nie przyspieszyła, musicie wyjść do Windowsa i ponownie uruchomić GSA.

toper8 Partyzant

07.08.2007 16:08    #19364     Sufler - Porady do gry - FM 2006 - nie mogę włączyć
Mam taki problem. Wczoraj zainstalowałem na laptopie FM 06. Wszystko chodziło bardzo dobrze. Dzisiaj udało mi się włączyć FM 06 dwa razy. Za tym drugim razem musiałem resetować kompa i dopiero zadziałał. Niedawno chciałem ponownie włączyć FMa, ale nic nie zadziałało, po prostu w ogóle się nie włączał. Próbowałem resetować komputer, odinstalowałem i zainstalowałem jeszcze raz FMa, ale to też nie pomogło. Proszę pomóżcie mi, bo zacząłem grać Odrą i mi bardzo dobrze szło. Nie chciałbym, żeby mi to przepadło.

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 15:21    #19365     Sufler - Porady do gry - Jak grać przez interent?
http://www.cmrev(...)300.html - tak sie gra :) i nic sie nie zmieniło

kurzy13 Młody aktywista

07.08.2007 14:52    #19366     Sufler - Porady do gry - Błąd
nie osadzaj tak pochopnie moze kolega sie wstydzi ze ma jakies problemy;D chociaz nie zaprzeczam bo z takim czyms sie jeszcze nie spotkalem

Stryjek Partyzant

07.08.2007 14:29    #19367     Sufler - Porady do gry - Jak grać przez interent?
Tak samo :) a jak macie problem z IP no to kamachi :)

zolwinho_17 Partyzant

07.08.2007 14:01    #19368     Sufler - Porady do gry - Prędkość meczu
Właśnie mam podobny problem co kyczy7 ale też nie wiem w którym configu to dokładnie :(

kyczy7 Przodownik pracy

07.08.2007 13:08    #19369     Sufler - Porady do gry - Prędkość meczu
Otóż mój problem jest taki, że kompa nie spełnia dokońca wymogów Fm-ema nom ale jakos gram i mi idzie ale chce zwiekszyć szybkośc spotkania poniewaz toczy sie w dośc mozolnym tempie ... Czytałem kiedys w jakims temacie ze mozna to złatwic poprzez zmiane cyferek w configu ( coś 5 na 15 ) ale nie moge znelźć tego tematu i nie wiem w którym configu i co dokładnie ... Moze ktoś wie jak to zrobic ? Prosze o dokładną instrukcje :) ...

pilkarzyk Partyzant

07.08.2007 01:44    #19370     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Witam wszystkich! Oto moje osiągnięcia w Atletico Madryt, z których jestem dumny, szczególnie dlatego, że miałem problemy finansowe, z których udało mi się podnieść dzięki sukcesom...Teraz stan klubowego konta wynosi prawie 200M euro!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution