witam wszystkich!!...otóż mam następujący problem:gram na łatce 7.02 Wisłą Kraków i dzie mi fatalnie a przecież mam bardzo mocny skład:/,dodam też że na początkowej łatce 7.00 szło mi genialnie,zdobyłem naet do 2025 roku 7 razy Ligę Mistrzów!!gram tymi samymi taktykami co wtedy i nie idzie:/...błagam pomóżcie mi co mam zrobić,bo moja frustracja sięgnęła maximum:[...z góry dzięki za pomoc
Jełopy... Czy znaleźć sposób by pirat działał to taki problem? Poszukajcie w google a znajdziecie... Wiadomo że tutaj nikt wam nie pomoże bo to grozi banem i innymi takimi!
no i tak to jest : walą gdzie popadnie a potem sznureczek dzieci za nimi xD ... Ale wracajac do sprawy to nie sadze aby tak trudno było przeszukac Fm-a i wyciagnac z niego wszystkie dodatki graficzne - góra 20 min ( i to jak masz tego mega dużo ) ... wiec ja problemu nie widze ... a na przyszłośc : lepiej segreguj to w odopowiednich folderach a nie : " walisz gdzie popadnie " ... potem jak bedziesz chciał zrobic reinstalla ( tak jak teraz własnie ) to bedzie duuuży problem wiec wiesz : do odpowiednich folderów ! x)
No dobrze nie możesz napisać nie mam zielonego pojęcia i ci nie pomogę ? Jak nie wiesz to nie pisz. Ten temat jest bardzo ważny ma z nim problem taki as jak Rambo wiec cała społeczność Fm-a mogła by wspólnie rozwiązać ten problem :0
Mam maly problem. Mianowicie kiedys przesunalem suwak "Sytuacje" Podczas Meczu maxymalnie w prawo co dalo efekt przyspieszonego tempa. nie chcialo mi sie po prostu patrzec na denny sparing mojej druzyny z jakimis fryzjerami. spodobala mi sie ta opcja poniewaz podczas sezonu jest niewiele meczy na ktore chcialem z dokladnoscia patrzec i gralem na tej szybkosci dosc dlugo. pewnego razu chcialem obejrzec jak moja druzyna mierzy sie z lepsza od siebie i przesunalem suwak na poziom "normal". i tu jest problem. otoz wszystko dzieje sie w zwolnionym tempie. na poczatku myslalem ze po prostu wydaje mi sie po graniu tak dlugo na przyspieszonym tempie. jednak jestem pewny ze cos jest nie tak. zawodnicy snuja sie po boisku jak muchy w smole.i nie wiem jak to zmienic. bylbym wdzieczy za pomoc
Cały proces instalacji ma zwiazek z Javą - nieraz w ogóle install nien chce sie wł. a nieraz załamuje sie juz w procesie ... to moze być wina tego ale nie musi ... Osobiście tez miałem taki problem i za to u mnieodpowiedziała JAVA ale nie wiem jak to jest u Ciebie
Znana grupa G-14 skupiająca 18 najbogatszych klubów w Europie już od ponad 2 lat zastanawia się nad stworzeniem superligi na wzór NBA czy NHL, z której nie da się spaść, ani do której nie da się awansować. Na razie mają oni wyraźne problemy z tą ideą, gdyż nie zgadza się na nią większość futbolowego światka. Jednak to żaden problem dla FMPoland, dlatego też postanowiliśmy wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych fanów i stworzyć superligę złożoną z najlepszych europejskich zespołów.
FMPoland SuperLeague, jak nazwana została przez twórcę, została stworzona na najnowszym update’cie FMPoland i zamienia ligi angielskie. Drużyny zostały umieszczone na odpowiednich szczeblach, bazując na rankingu UEFA, z tym że na jednym poziomie rozgrywek może występować nie więcej jak trzy kluby z Anglii, Hiszpanii i Włoch, dwa zespoły z Francji, Niemiec i Portugalii oraz jedna drużyna z pozostałych państw.
Jeżeli byłbyś zainteresowany tworzeniem różnego rodzaju dodatków do Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego nadawałbyś się do tej roli, na e-mail:.
Najnowsze posty