Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kyczy7 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2007 13:21    #19321     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
Teraz takich wałków nie krece bo akurat sie nie mam zamiaru sie mieszac nawet w małe problemy z prawem ale ktos kto potrafi, umie to wykorzystac i chce zarobic w kazdym momencie moze zadziałc i zrobic w konia CDProjekt x) A wiec moim zdaniem firma bedzie na takim czyms stratna - ale zyska klientów xD ( powinni miec jeszcze wieksze zabezpieczenia )

sefko1 Przodownik pracy

15.08.2007 12:57    #19322     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
@kyczy, Karpin
I tym się różnimy. Mi nawet do głowy by nie przyszło, żeby w ten sposób oszukiwać. Na szczęście coraz więcej Polaków porzuca Wasz tok rozumowania. Nie każdy Polak to złodziej, jak utarło sie na zachodzie. A CDProjekt jest pierwszą firma na rynku, która stusuje dożywotnią gwarancje na zakupione gry. Aby miec pewnośc, że jak coś sie stanie twojej płycie to nie stracisz możliwość grania.
Ja nie oszukałem. W pudełko nie było płyty. Zareklamowałem. Odesłałem pudełko i inne duperele i dostałem nowe pełne pudełko. Nawet zwrócili mi koszty wysyłki pustego pudełka do Warszawy. Tak więc reklamować warto. A jak ktos jest oszustem i złodziejem, to jego problem, a nie uczciwych kupujących i nie moga przez takich ćwoków cierpieć.

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.08.2007 11:55    #19323     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
I tych "wyłudzonych" płyt trzymać nie trzeba, można sprzedać i ktoś kto kupi nie będzie miał problemów jak z piratem, typu szukanie cracka, ale od razu będzie miał oryginał taniej xD

Robi2009 Młody aktywista

15.08.2007 11:07    #19324     Sufler - Porady do gry - Liga czeska
Witam
Mam problem z Czechami. grając polską ligą, wgrałem czeska w tle (tj. niegrywalną), ale po wejściu w skład dowolnego klubu czeskiej gambrinus ligi, w ich składach jest po 2-3 piłkarzy! Dodam, że mam wgrany retain.ddt, który w teorii miał wgrać wszystkich piłkarz m. in. z Czech. Stąd moje pytanie - gdzie ich wywiało?
There's nothing to fear except the fear itself

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

15.08.2007 10:22    #19325     Sufler - Porady do gry - ofensywna taxa
Ludzie!!! Opamiętajcie się!!! Nie zakładajcie takich głupich tematów!!! Przecież każdy menedżer powinien mieć swoją wizję, taktykę politykę transferową. Jeśli masz taki problem, a nie umiesz wymyślić własnej taktyki, to wybieraj te, które są od razu w grze i dopasuj odpowiednie ustawienia indywidualne, a nie się pytasz o czyjąś taktykę, Chłopie pomyśl. To jest loteria!!! Np. jak dałem kiedyś komuś moją taktykę, dzięki której miałem 50 meczów bez porażki w lidze (2 sezony), to ten kolega na początek dostał 2 razy po 3-0 z rzędu. Tak więc, sam pomyśl i nie zakładaj więcej takich tematów (typu: kogo kupić?? jaka taktyka??), proszę Cię!!!

pawelek17 Młody aktywista

14.08.2007 22:30    #19326     Sufler - Porady do gry - czy warto kupować juniorów
no to z obsadą bramki nie masz problemu ale czaplinski to junior więc wiesz możesz go kupić a potem sprzedać za dużą kase

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 16:54    #19327     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
@Karpin
Ja tez mogłem Sobie płytke podarować koledze i powiedzieć, że pudełko było puste. A jednak mi uwierzyli i dosłali nową płytke. Więc ja na CDProjekt nie mam prawa narzekać. Może ktoś inny ma gorsze doświadczenia z tą firmą. Penie stadartowo każą mu odesłać komplet (pudełko, instrukcje, poradnik i karte z kluczem) i jesli to zrobi myslę, że nie powinno być problemów z otrzymaniem nowej gry. Zawsze moze trafić sie oszust, dtaego CDProjekt chce aby odsyłać te pudełka i instrukcje. Teoretycznie płyta bez tych dadatków (klucza licencyjnego) jest nadal piratem. Więc jeśli przyjdzie do Ciebie kontrola, a masz tylko płyte (bo wyłudziłeś z CDProjekt) to nadal jesteś piratem.
Pozdrawiam.

robinho09 Młody aktywista

14.08.2007 14:09    #19328     Sufler - Porady do gry - Gra w okenku
a tu masz jeszcze lepiej wyjasnine:

Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia.

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 13:48    #19329     Sufler - Porady do gry - % od transferu
Jak kupujesz częściowo na raty, a częściowa za gótówke to pisze tak:
Klub otrzyma x kasy, co stanowi 40% trasferu, a dodatkowo przez 6 miesięcy będzie otrzymywał kwote y.
Powtarzam ta klauzula nie działa tylko wtedy, gdy całość transferu jest na raty.

Nie pamietam jak to było w FM06, ale w FM07 czasami nie kupisz gracza, bez tej kluzuli. Natomiast jak widac można ją obejść ( czy to jest moralne?) i uniknąć konsekwencji utraty cennej gotówki. Wystarczy sprzedaż kogoś na raty i dostajesz całą kase - w ratach, ale całą.

Ja zawsze kupuje graczy na raty (24) i zwykle sprzedaje na raty(12). Powoduje to, że nie ma problemu z gotówka z transmisji TV (tez dostaje sie ją w ratach -12), a poza tym gdy sprzedaje na raty, to mniejszy wpływ gotówki powoduje mniejsze dywidendy. W ostanim sezonie zapłaciłem 39 mln euro. I bolało.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
14.08.2007 09:05    #19330     Sufler - Porady do gry - problem:/
http://www.cmrev(...)181.html + wyszukiwarka + własna inwencja twórcza i wiedza taktyczna

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution