Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jackob_1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ale zawsze mozna kupic oryginalnego fma w polsce a jezeli ktos kupi w norwegii to ja wiem co powinien zrobic po prostu nauczyc sie skandynawskiego lub norweskiego i problem z glowy ;p

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2007 02:09    #19312     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
@bialy13
Jeśli masz wewnętrzne IP ciężko będzie wyprosić (nieodpłatnie) u providera zew IP o ile w ogóle dasz radę. Na razie więc proponuje Ci abyś przeskanował całego kompa i wyrzucił cały syf (najlepszy byłby format). Przeskanuj antywirusem, anty spyware m i daj komuś do sprawdzenia swoje logi, być może coś Ci muli neta. Nie będę dalej mówił o zabezpieczaniu komputera, po prostu zrób to. Jeśli to nie pomoże zmieńcie hosta, znajdźcie kogoś z zewnętrznym IP żebyście bez trudu mogli sie połączyć. Miałem podobny problem do Ciebie, ale u mnie do hamachi nie było większych zastrzeżeń, wina była po stronie usługodawcy (sieć osiedlowa, bardzo "niestabilne" połączenie). W końcu zmieniłem neta na aster (thx god!), a problemy zniknęły jak ręką odjął^^

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2007 01:38    #19313     Sufler - Porady do gry - Problem z updatem RRU 2.0 FIX
Spróbuj zrobić tak jak ja. Stwórz folder "RRU", wsadź do niego instalator, uruchom go i zaznacz "Unpack here". Powinny wypakować Ci się wszystkie potrzebne pliki do bazy danych. Wyrzuć folderu instalator (lub wykasuj) po czym wklej cały folder tutaj:

C:Documents and SettingsxxxxxxxxxxxxxxxMoje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2007db

Jeśli w folderze znajduje się poprzedni update (u mnie był) po prostu go zastąp klikając "Tak na wszystkie". U mnie śmiga bez problemu, a trochę tych baz danych mam^^
GL & HF

haosek Partyzant

16.08.2007 00:23    #19314     Sufler - Porady do gry - Wszycy Piłkarze
Ukraina, rosja, Bulgaria, Chiny, i polowa ameryki płd, jest problem z checia przechodzenia. A mi chodzi o takie gdzie zawsze beda przechodzic:)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Sprecyzuje bialego:
Wolny elektron - zawodnik ktory jest najbardziej kreatywny w zespole najczesciej jest to ofensywny pomocnik posiada on swobode taktyczna i jego zadania na boisku sa nieograniczone lub ograniczone w mniejszym stopniu niz innych. Taki zawodnik (np Ronaldinho) praktycznie nadaje tempo gry i kieruje gra zespolu.
Przetrzymywanie pilki - inaczej spowalnianie gry majace na celu uporzadkowanie gry zespolu. czesto robia to obroncy i bramkarz.
Zamiana pozycji - stosuje sie ja np na skrzydlach gdzie boczni pomocnicy zamieniaja sie strona na boisku. Jest to ciekawa opcja (Polacy kiedys tak grali Kosowski i Krzynowek) czesto boczni obroncy przeciwnicy maja problemy z akcjami skrzydlowych Mozna stosowac rakze w ataku lub obronie.

To chyba tyle :)

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

15.08.2007 21:09    #19316     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
www.twojeip.wp.pl --> na tej strone powinno być twoje prawdziwe ip.
Chociaż z drugiej strony polecałbym gre jednak przez hamachi tam nie ma takich problemów.

Brunix Partyzant

15.08.2007 17:51    #19317     Sufler - Porady do gry - Problem z updatem RRU 2.0 FIX
Mam podobny problem, tyle że mi wyskakuje ten "raport o błędach z Microsoftu" , a potem jakiś głupi Error (chyba pisze m. in. to samo co u Ciebie, ale poza tym trochę więcej).

michalekb Partyzant

15.08.2007 17:07    #19318     Sufler - Porady do gry - Problem z updatem RRU 2.0 FIX
Wybieram do instalacji folder podany w instrukcji, i gdy wciskam Install, to wyskakuje mi błąd "Invalid filename" CO ROBIĆ????? BŁAGAM O POMOC!!!

LOLECZeX Młody aktywista

15.08.2007 14:15    #19319     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
Haosek a sam co wniosłeś do tematu gadasz, że niech gadają Ci co znają problem, a Ciebie za przeproszeniem to się nie tyczy ? :S, ja bym Ci radził przestudiować słownik ortograficzny... albo Mozille...

haosek Partyzant

15.08.2007 14:02    #19320     Sufler - Porady do gry - Ale sie tnie!!!
Loleczek jezeli cie tak ruchaja z netem to reklamacje pisz.

Po drugie pewnie ci sie myli download z uploadem :} zaloudet?

Loleczek mysle, ze twoja wypowiedz nie jest pomocnam niech sie odzywaja osoby, ktora z naja problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.