Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Maci3k_z_klanu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2007 12:32    #19281     Sufler - Porady do gry - FmPoland-Super Liga
Hmm trudno mi ustalić co to jest jakby to jakiś taki dodatek ale mniejsza z tym. iksde

Otóż mam problem.

Gram teraz man utd,ale grałem już Wisłą,Newcastlem,
i zawsze był ten jeden błąd.
8 kwietnia 2007 roku występuje u mnie crush dumps.
i mam takie pytanko czy u was takie błędy się zdażają.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Wszystko byłoby pięknie, gdyby nazwa tematu brzmiała "Pogaduszki" ;] Problem najwyraźniej rozwiązany, zamykam.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2007 21:23    #19283     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
rokfor fabio gra w Rubinie więc nie było problemu że Polska jest rozwijająca się jedyny problem to jego pensja bedzie zarabiał 26 tys funtów miesięcznie no ale chciałem mieć następce lepszego od Wilka to się musiałem z tym liczyć :)

Carrot Młody aktywista

20.08.2007 23:51    #19284     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a oto moj pierwszy sukces moim obecnym klubem :D nic specjalnego ale dla mnei tak :D wygralem lige i mialem z tym nie male problemy, ale pod koniec sezonu bylem nie do zatrzymania i gromilem wszystkich :) nawet w meczu z uwczesnym liderem (Gueugnon) na ich boisku wygralem 4:0 i to bylo cos pieknego :D:D juz dawno fm nie sprawial mi takiej przyjemnosci jak podczas wlasnei gry Caen :)

adriani Partyzant

To możesz zrobić tak że przy nadawaniu numerów na nadchodzący sezon 3 zawodników z poza UE zostaw i daj im numer a pozostałych przenieś do drużyny rezerw i drżyny juniorskiej tam daj im numery a potem najzwyczajniej w świecie przenieś ich do podstawowego skladu ja tak robilem jak mialem z tym problem albo poprostu nadaj im drugie obywatelstwo w FMM

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2007 18:57    #19286     Sufler - Porady do gry - brak formy
aha i powiedz cos wiecej o twojej taktyce, treningach, ktory to sezon, ktora faza bierzacego, moze masz problem w meczach z konkretnym przeciwnikiem. nie raz byly takie problemy na suflerze i zwykle po spowiedzi gracza udawalo sie cos wymyslic.

boro92921 Przodownik pracy

20.08.2007 17:49    #19287     Sufler - Porady do gry - flagi
Witam! Mam problem dotyczący flag. Wiem że może taki temat był ale nie znalazłem dobrej odpowiedzi. Chodzi mi o flagi bo kiedyś kombinowałem przy dodatku 3 ligi polskiej i teraz sciagnąłem sobie kitspack Orange Ekstraklasy i wyłaczylem buforowanie skórki i flagi Polski i Portugalii się zamieniły. Wszystko jest ok ale jak np. wezmę profil piłkarza to jest:
,,flaga Portugalii'' Polska.

tomala84 Partyzant

Ja mam ten sam problem ale moimi zawodnikami są : Modric i Eduardo mam jeszcze kilku innych ale ctych mam w skladzie juz 4 lata i nadal nie dostali obywatelstwa hiszpanskiego :/ Da sie to jakos przyspieszyć??

toszman Młody aktywista

20.08.2007 13:46    #19289     Sufler - Porady do gry - problem z ligą katarską
No to ale nie zmieniaj nazwy!! Sie nie dziwic ze ci nie chodzi ;P

Jak to wypakujesz to w folderze "championnat du Qatar" masz 2 folder o takiej samej nazwie!! I ten 2 folder wytnij i wklej albo do Moich dokumentow/fm/db albo do folderu z gra/data/db

i po problemie ;]

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

20.08.2007 12:33    #19290     Sufler - Porady do gry - problem z upeytem RRU 2.0 Fix
http://www.cmrev(...)183.html - Poczytajcie, może znajdziecie rozwiązanie waszego problemu właśnie tam. Wszelkie pytania również kierujcie tam. Będzie nam i wam wygodniej...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution