Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2007 10:11    #19271     Sufler - Porady do gry - bedzie update do kitspacka?
Poprawki w koszulkach do OE, widać czytanie ze zrozumieniem jest problemem dla niektórych...
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Ziomel Partyzant

Grupa: Użytkownik
22.08.2007 20:24    #19272     Sufler - Porady do gry - Skins
Mam problem otoż, ściągnęłem paczkę skinów do FMa, wrzuciłem jeden z nich do moje dokumenty..../skins wchodze w FMa, a tam nie mogę wybrać tego. Więc co mam zrobić>?

matthew_141 Partyzant

22.08.2007 19:16    #19273     Sufler - Porady do gry - Brak piłkarza
Witam! Kupiłem do Bełchatowa piłkarza (nazwisko: Agouda). Dnia 1.2.2007 przeszedł do mojego klubu tak samo jak i drugi piłkarz którego kupiłem. Lecz jest jeden problem. Agoudy nie ma w spisie piłkarzy, a gdy go wyszukuje normalnie wyświetlaja sie jego staty razem z nazwą obecnego klubu czyli Bełchatowem. Przeinstalowałem gre ale to nic nie daje. Mam wersję 7.0.2 razem z łatką RRU2.0 fix. Co robić ??

Ziomel Partyzant

22.08.2007 19:01    #19274     Sufler - Porady do gry - Problem z RRU 2.0 Fix
Już wcześniej miałem RRU, teraz sciagnęłem RRU fix i zainstalowałem, odpalam FM, a tam tylko ta normalna baza danych RRU, a nie RRU Fix, jak mam zrobić żeby działało?

ciesiel Partyzant

22.08.2007 17:41    #19275     Sufler - Porady do gry - Edytor - historia
Mam problem, otóż nie wiem gdzie w edytorze ustawić historię tworzonego przeze mnie zawodnika. Proszę o pomoc.

LOLECZeX Młody aktywista

22.08.2007 16:43    #19276     Sufler - Porady do gry - Wolny elektron
Dokładnie looknijcie ten temat dziwny zbieg okoliczności? hmm
http://cmrev(...)299.html

raca Partyzant

22.08.2007 13:06    #19277     Sufler - Porady do gry - Nie chcą sprzedać piłkarza
Witam, mam mały problem .. Otóż gram Realem i jak wiecie w FM07 w Realu gra Reyes, ale jest wypożyczony z Arsenalu, gdzie wraca na koniec sezonu .. Teraz gram sobie pierwszy sezon (jestem -/+ w kwietniu) i pora kupić Reyes`a .. ale o to chodzi, że Arsenal go nie chce sprzedać, próbowałem za 37 milionów(tylko tyle mam) + 50% z następnej sprzedaży, interakcja z piłkarzem itp. ale nic nie pomaga, ciągle odrzucają. Wysyłałem zapytanie, ile za niego chcą, odpowiedź ? "Reyes nie jest na sprzedaż" .. Nie chcę oszukiwać bawiąc się w configach czy coś takiego, chcę go kupić ..
Kiedyś pamiętam, grałem Realem, chciałem kupić Riquelme za tyle co jest wart, nie zgodzili się, więc po jakimś czasie dałem 2 miliony mniej (tak dla 'jaj' :P) .. i co ? Zgodzili się :P A później miałem ten sam problem co teraz z Reyes`em .. tylko, że tym razem zgodzili się za 20 milionów .. ale transakcja nie wypaliła bo nie miałem kasy :/ Więc poprosiłem zarząd o kasę, dali mi bez gadania, proponowałem znowu 20 milionów - też się nie zgodzili, proponowałem więcej, też nie .. Wysłałem zapytanie ile za niego chcą, odpowiedzieli, że nie jest na sprzedaż ..

Proszę nie pisać, żebym kupił kogoś innego, bo Reyes u mnie najlepiej chodzi zaraz po Davidzie Villa ..

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:53    #19278     Sufler - Porady do gry - Juniorzy z bialorusi w Wisle
Kendo!!! Białoruś jest jednym z kilku krajów na świecie, które wprowadziły program ochrony swoich talentów i nie ma możliwości zatrudnienia, obojętnie przez jaki klub, młodego piłkarza z Białorusi przed ukończeniem 18 roku!!! Także to nie jest problem Wisły tylko ogółu!!

dull Młody aktywista

22.08.2007 12:49    #19279     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
jeśli masz kreatywnych, dobrze grających z pierwszej piłki i podających techników możesz grać krótkimi podaniami, ale tu znowu jest problem tzn. warunki pogodowe - stan murawy, lepsi przeciwnicy pod względem technicznym itd. itp.Ze składem szybkich i technicznych południowców w Anglii będziesz ciężko przeciw silnym, szybkim i wytrzymałym Wyspiarzom. Koledzy proszę Was o jedno - zrozumcie, iż nie ma reguł w FOOTBALL MANAGER, nie ma taktyk idealnych, bo każdą się da złamać, ale są sytuacje które da się przewidzieć tylko trzeba dokładnie prześwietlić przeciwnika, stan murawy, sędziego bo to jest całokształt a od nas zależy by znaleźć lukę w poczynaniach komputerowego przeciwnika!!!

snake06 Partyzant

22.08.2007 12:38    #19280     Sufler - Porady do gry - taktyka do ligi angielskiej
Wydaje mi się że problemem może być to, że większośc mojej drużyny to technicy, jednym słowem mam wybitnie południowy skład. Mam jeszcze jedno pytanie jakimi podaniami najlepiej grac na wyjazdach?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution